Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Witam Serdecznie Misiumaniaków z nad Bałtyku:)
Autor Wiadomość
pol165256
[Usunięty]

Wysłany: 30-07-2009, 02:06   Witam Serdecznie Misiumaniaków z nad Bałtyku:)

a wiec Witajcie:)
mam pewną prośbę i być może ktoś z was mógłby mi pomóc, tak bez owijania to chcialbym sie wybrac w Wasze strony wraz z moja drugą połówką na weekend 7-9 sierpnia.
I teraz moje pytanie czy ktos z Was moze mi polecić jakąś tanią noclegownie, chodzi mi o okolice Gdańska i Sopotu, w ostatecznosci Gdynia:) Wystarczy zeby byl dach nad głową, jakies łóżko no i taniutko zeby bylo:)
Z góry dziekuje za pomoc i pozdrawiam
Artur

dm17
[Usunięty]

Wysłany: 30-07-2009, 07:38   

teraz masz szczyt sezonu, do tego jarmark więc nic tanio nie znajdziesz...
Napisz chociaz do jakiej kwoty szukasz.

Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 30-07-2009, 21:14   

idziesz do empiku i przegladasz ksiazke z gospodarstwami agroturystycznymi - zapisujesz numery, miejscowosci i dzwonisz :)
ja tak kiedys spedzalem wakacje (nie raz) - i zawsze na zywiol (bez rezerwacji), zawsze cos sie znalazlo (szczegolnie jak masz spiwor i na 1 noc zostajesz, to schodza z ceny, bo nie musza poscieli szykowac :)
tylko raz mialem zdzierstwo i tragiczne warunki - w okolicach Warszawy, do tego zero atrakcji w okolicy...

pol165256
[Usunięty]

Wysłany: 31-07-2009, 02:20   

okej dziekuje za pomoc:) w zeszlym miesiacu wlasnie tak na zywiol sie wybralem no i jedna noc musialem spedzic w samochodzie:) troche poszperalem i w sumie ceny nie sa najgorsze, jak sie dobrze poszuka to sa oferty 25-30zl osoba za dobe, tyle ze mam pecha i wszystko co znalazlem zajete wlasnie przez ten jarmark, ja tu chce nad morze a nie jarmarki zwiedzac::)

dm17
[Usunięty]

Wysłany: 31-07-2009, 07:49   

Darek po co do empiku w necie masz to samo :wink:
Jak chcesz nad morze to szukaj w miejscowościach nadmorskich a nie w Gdańsku,Sopocie, Gdyni. Mapa do ręki z miejscowościami i jedzisz :)

pol165256
[Usunięty]

Wysłany: 31-07-2009, 12:13   

poprostu myslalem ze moze jakis znajomy znajomego itp itd ktorego znacie wynajmuje pokoje, bo jak wiadomo ogloszen jest masa i jakies mozna przeoczyc:)
Dziekuje Wam za podpowiedzi, pozdrawiam

doli73
[Usunięty]

Wysłany: 13-08-2009, 23:25   

pol165256 napisał/a:
poprostu myslalem ze moze jakis znajomy znajomego itp itd ktorego znacie wynajmuje pokoje

Mam co nieco ale troszkę późno się obudziłem :cry:
Ale jak coś to jestem do dyspozycji. Miejscowość: STEGNA :wink:

Odpowiedz do tematu