Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Bartek
21-08-2009, 13:05
Film na You Tube ze spotkania Lubuskich Mitsumaniaków
Autor Wiadomość
krzychu 
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 21-08-2009, 11:57   

frost83 napisał/a:

krzychu napisał/a:
palił gumę, jeździł na ręcznym
gum niepale bo mi szkoda auta, na ręcznym nigdzie sie nie wybieram bo mam napęd na 4

Widzę że dalsza dyskusja to tylko strata mojego czasu... Szkoda że jak tak wielu pewnych siebie... (wstawcie sobie jakie uznacie słowo za stosowne).

Frost 
Mitsumaniak
Moderator E88A

Auto: Galant E88A
Wysłany: 21-08-2009, 12:18   

krzychu napisał/a:
strata mojego czasu
raczej mojego, a i tak mam go niewiele, a Ty poprostu sie nie znasz i założe się że w porównaniu do mojego stażu za kółkiem i ilośći przjechanych km to nawet nie powinieneś się wypowiadać w tej kwestji.

Owczar 
Forumowicz

Auto: CLS 450
Wysłany: 21-08-2009, 12:20   

frost83 napisał/a:

Przyczynami wypadków i kolizji jest nieuwaga a nie prędkość

Twoja "krótkowzroczność" mnie przeraża :|

Może i przyczyną jest nieuwaga, ale skutki są wporst proporcjonalne do prędkości. Choć to tak genralizując. Bo tak naprawdę przyczynami wypadków są brawura (taka jak na filmie), brak wyobraźni a za nią prędkość, alkohol itp.

A czy w tym wypadku też nieuwaga była przyczną wypadku?

Myślisz że to nieuwaga, czy prędkość tak sponiewierała to auto?

Przystępując do MM powinienś wiedzieć, że ten klub propaguje bezpieczną jazdę, widać nie zapoznałeś się z głównymi ideami tego klubu. Owszem, zrzesza miłośników marki Mitsubishi, ale też panują tu pewne zasady.

Manysh
[Usunięty]

Wysłany: 21-08-2009, 12:27   

frost83 napisał/a:
założe się że w porównaniu do mojego stażu za kółkiem i ilośći przjechanych km to nawet nie powinieneś się wypowiadać w tej kwestji.

no teraz mnie trafiłes :D moge cie uswiadomic, ze to jaki masz staz, nie ma nic wspolnego z twoimi umiejetnosciami, co widac zreszta na fimiku, bo jezdzisz nie ciekawie i wydaje ci sie ze bezpiecznie.

ps Filmik powinien trafic na komende, tam wytłumaczyli by ci jeszcze raz, zasady ruchu drogowego, bo widze ze popadłes w samouwielbienie i rutyne

Frost 
Mitsumaniak
Moderator E88A

Auto: Galant E88A
Wysłany: 21-08-2009, 12:54   

Owczar napisał/a:
Myślisz że to nieuwaga
tak, tylko i wyłącznie nieuwaga i brak koncentracji podczas jazdy. A na parkungu u mnie stoją auta gdzie ludzie pogineli stojąc albo jadąc 50km/h więc możecie sobie pogadać. Widziałem więcej wypadków w życiu niż wy kreskówek w TV więc niech mi nikty nie gada takich bzdur.
Manysh napisał/a:
Filmik powinien trafic na komende, tam wytłumaczyli by ci jeszcze raz
niech trafia, wysyłaj tylko szybko żebyś nie zapomniał i kto mi co wytłumaczy, ja nie bede z nikim sie upierał, jeżdże tak jak mi sie to żywnie podoba i możecie sobie gadać albo kampanie w TV robić.
Co do filmu w TV to tam jest pokazana umiejętność prowadzenia kierowcy który dopiero zrobił prawko i widać że była impreza!!!! Ja mam auto na 2ie osoby a jeżdże sam, prawko ma ledwie 8lat, a za kierownicą siedze od 10roku życia nie takich samochodów. Na koncie mam około 1mln km zrobionych po całej Polsce i połowie Euro więc nie pogadacie ze mna za specjalnie

[ Dodano: 21-08-2009, 12:57 ]
Manysh napisał/a:
bo jezdzisz nie ciekawie i
ciekawie jak Ty jeżdzisz :D

Pozatym wszystkim nudzi mnie juz ta rozmowa, bo i tak nikt nie ustąpi a mi sie nie chce z wami urzerać. Myślcie sobie co chcecie, gadajcie co chcie, jeździjcie jak chcecie i pocalujcie mnie gdzie chcecie.
PS. Owczar, nie było Cie, nie widziałeś, nie pytałeś więc się nie wychylaj z wydawaniem opinii

Bartek 
Mitsumaniak
friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
Wysłany: 21-08-2009, 13:05   

Myślałem, że dyskusja sięgnęła dna o 12:18, myliłem się, dno ukradli i spadło niżej...... zamykam.

Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 :twisted: sprzedany :(

nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin

Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 22-08-2009, 11:37   

frost83 mała uwaga - domyśl się gdzie mamy jak jeździsz, nie jesteśmy tu od tego, żeby Cię wychowywać. Mitsumaniaki to Klub otwarty dla każdego, jednak wspieramy akcje dotyczące bezpieczeństwa na drodze i na Zlotach/spotach nie ma miejsca na takie popisy jak Twoje, palenie gumy (kierowca Colta zapomniał języka w gębie jak widzę) itd.

Zrozum jedno - dzięki temu, że na filmie pojawiły się takie akcje z jazdy jak Twoja, mógł ucierpieć wizerunek Klubu a to jest coś na co pracowaliśmy ponad 4 lata. Lata mi to co Ty myślisz, ale szanować to co osiągnęliśmy MUSISZ.

Pozdrawiam i zapraszam na PW gdybyś miał coś do dodania

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi