Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Mitsubishi Mirage
Autor Wiadomość
said 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Mirage
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 13-09-2009, 19:16   Mitsubishi Mirage

Witam
Jestem młodym kierowcą, mam zamiar nabyć swój pierwszy pojazd tak się zdarzyło ze mam okazję zakupić Mitsubishi Mirage 1992 1.5 z klimatyzacja zasatnawiam sie nad ewentualnymi naprawami w tym pojeździe bo części nie są zbyt popularne, mam pytanie jak wygląda exploatacja tego modelu i jak duże problemy są z cześciami do teho modelu
pozdrwawiam

//nazywaj tematy zgodnie z regulaminem
Ostatnio zmieniony przez truespinmice 17-09-2009, 14:28, w całości zmieniany 1 raz  

tomusn 
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Wysłany: 13-09-2009, 21:05   

zapodaj zdjęcie lub numer aukcji ;D Mirage w Europie nazywał się Colt lub Lancer (w USA szedł pod jedną nazwą). rok 1992 jest rokiem przejściowym, możesz mieć model który zakończono produkować czyli Colt C5x lub nowy w tym roku model CAx
Niektóre części na pewno się dopasuje z europejskich modeli, a inne na pewno można sprowadzić, poczekaj na opinie posiadaczy

said 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Mirage
Wysłany: 13-09-2009, 21:40   

wrzucam szczegóły proszę o opinię na co szczególnie zwrócić uwagę i czy warto?
http://moto.allegro.pl/it...shi_mirage.html

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 13-09-2009, 22:38   

Fajny - w Europie to był Lancer

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

emilok 
Mitsumaniak

Auto: Galant EA2W GLS '97 2.0
Wysłany: 14-09-2009, 13:02   

said,

Twój samochód to amerykański odpowiednik Mitsubishi Lancera z lat 88-92 o nazwie kodowej C6x, myślę że wiele informacji o nim możesz właśnie znaleźć w dziale dotyczącym lancera C6x. Na pewno nie jest w 100% zgodny z europejską wersją, ale pewne podobieństwa musi mieć ;)

Możesz przepatrzeć na początek ten temat http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=18860

edit, tomusn oczywiście masz rację, dostałem jakiejś pomroczności .... moja pomyłka
Ostatnio zmieniony przez emilok 14-09-2009, 13:06, w całości zmieniany 4 razy  

tomusn 
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Wysłany: 14-09-2009, 13:03   

emilok napisał/a:
Twój samochód to amerykański odpowiednik Mitsubishi Lancera z lat 88-92 o nazwie kodowej CB0, myślę że wiele informacji o nim możesz właśnie znaleźć w dziale dotyczącym lancera CB0

oj kolego... ten Lancer to C6x!!!

Grabi 
Forumowicz

Auto: Mirage 1,5 91r
Wysłany: 16-09-2009, 21:03   

Ja mam Mirage i jezeli chodzi o eksploatacje jego czyli takie standardowe czesci zamienne to raczej problemu nie ma, a u siebie jedyne z czym miałem problem to dostanie komputera wtryskowego czy jakos tak to sie zwie ale to raczej z powodow ze ogolnie jest z tym ciezko bo musi byc dopasowany idealnie do danego modelu ale poza tym czesci od europejskich miskow podchodza raczej bez problemu.

Odpowiedz do tematu