|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8 GDI] Podgrzewanie siedzenia - lampka kontrolna |
Autor |
Wiadomość |
Sebek
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.8 GDI 2002 Eleg Autm
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-09-2009, 15:22 [Cari 1.8 GDI] Podgrzewanie siedzenia - lampka kontrolna
|
|
|
Witam,
Mam następujący problem. Zauważyłem, że nie świeci mi się lampka kontrolna informująca o włączeniu systemu podgrzewania siedzenia kierowcy. Od strony pasażera wszystko jest jak należy.
Oczywiście podgrzewanie działa tak u mnie jak i u pasażera i kolorowe diody (czerwona, zielona) świecą się poprawnie. Nie działa tylko podświetlanie "znaczka podgrzewania" (to po środku przełącznika). Pewnie padła jakaś dioda lub żaróweczka.
Prosiłbym Was o informację czy jeśli to przepalona dioda/żarówka to czy dużo jest z tym zachodu aby ją wymienić.
A być może to inny powód. Czy ktoś może już miał takową sytuację? |
|
|
|
 |
Koyocik
Mitsumaniak Kuba

Auto: B12, CJ4A, EA3/5, EA2W
|
|
|
|
 |
Sebek
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.8 GDI 2002 Eleg Autm
|
Wysłany: 17-09-2009, 15:59
|
|
|
Tak myślałem, że lampka do wymiany. Pech chciał, że padła druga. Sam już nie wiem czy to na pewno lampka.
Teraz obie nie świecą.
Czy ktoś mógłby na po łebkach wytłumaczyć czy aby się tam dostać to należy ściągać całą konsolę czy można jakoś podważyć te włączniki i je wyciągnąć bez tej całej roboty. |
|
|
|
 |
|
|