Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Bzyk_R1
01-12-2017, 20:17
Kornacki w Outlanderze Dakar
Autor Wiadomość
Karas 
Mitsumaniak

Auto: Outlander II
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 18-04-2009, 11:55   Kornacki w Outlanderze Dakar

Widziałem niedawno pana Kornackiego w Outlanderze Dakar na A2 więc chyba szykuje się program w turbo o tym aucie więc nic tylko czekać co powie o outku Adaś :)

jurekschroda 
Forumowicz

Auto: Lancer, Colt, Carisma
Wysłany: 21-04-2009, 12:43   

Ciekawe, jak będziesz może znał datę emisji na antenie to daj znaka, chętnie zobaczę.

w_dobro 
Forumowicz

Auto: Grandis 2.0 DID 2006 Raliart
Wysłany: 23-09-2009, 15:11   Re: Kornacki w Outlanderze Dakar

Karas napisał/a:
Widziałem niedawno pana Kornackiego w Outlanderze Dakar na A2 więc chyba szykuje się program w turbo o tym aucie więc nic tylko czekać co powie o outku Adaś :)

a kim ten Pan Kornacki jest... stylizuje się na kolegów z TOP GEAR czy Fifth Gear.. ni wiedzy ni uroku osobistego, o inteligencji czy przynajmniej błyskotliwości nie wspomnę...

Nie za bardzo interesuje mnie to on powie ... bez względu na to o czym mówi....

8) 8)

arturro
[Usunięty]

Wysłany: 23-09-2009, 15:47   

w_dobro napisał/a:
a kim ten Pan Kornacki jest... stylizuje się na kolegów z TOP GEAR czy Fifth Gear.. ni wiedzy ni uroku osobistego, o inteligencji czy przynajmniej błyskotliwości nie wspomnę...

wlasnie na nikogo sie nie stylizuje jest zenujacy sam w swojej postaci, ale na swoj sposob da sie go lubic.
acha i potrafi jezdzic.

kordiank2 
Mitsumaniak
MojTytułJestZaDługi

Auto: eclipse 4G
Wysłany: 26-09-2009, 10:34   

podpisuję się obiema nogami pod ostatnimi wypowiedziami...
nie jestem zainteresowany opinią tego pana.
jeśli mam mieć szacun do któregoś z turbopanów, to może ostatnio Patryk M. ma ciekawe opinie i po odrabianiu prac domowych zaczyna się w końcu znać nie tylko na historii. śledzę jego rozwój jako dziennikarza i stwierdzam, że chłopak pracuje. To ostatnia nadzieja motoryzacyjnego tvnu - wyłączając oczywiście fakt, że stacja ratuje się zapraszaniem fachowców tej miary co Maznas

DZIEŁA na SZTUKI

jarekN 
Mitsumaniak

Auto: outlander II 2.0 instyle
Wysłany: 26-09-2009, 22:07   

chyba ktoś ma jakieś zle doswiadczenia z dziecinstwa

kornacki zna sie czy nie potrafi w sposób budzący zaciekawienie prowadzi program, a nie jest to częsta cecha

jestem pewien że wielu (napewno ja) zastanawia się czym kierują się ludzie wybierając dany model samochodu np grandis ??????????????????????

dab 
Mitsumaniak

Auto: OUTLANDER 2.0 D-ID
Wysłany: 28-09-2009, 19:31   

Po pierwsze, ogladanie jego programow nie jest obowiazkowe (jeszcze :twisted: )
Po drugie, jak juz to skupcie sie na ocenie prowadzonych przez niego programow, jego osobista ocena naprawde nie powinna miec tu nic do rzeczy...
Zreszta wystarczy poogladac co wyprawiaja ini motoryzacyjny dziennikarze :mrgreen: to jest zaloba i rozpacz :badgrin:

kordiank2 
Mitsumaniak
MojTytułJestZaDługi

Auto: eclipse 4G
Wysłany: 29-09-2009, 09:04   

ogólnie zgadzam się w punktach skrajnych. jednak by podważyć tezę środkową podam konkretny przykład skopanego programu o nietuzinkowym aucie - chodzi o prezentację porsche panamera - było to naprawdę żenujące, mimo, że pan od zdjęć bardzo się starał, to Korek niestety nie wypłynął na szerokie wody dziennikarskiej erudycji. Dla porównania - jak zainteresować nieciekawym autem - przykład programu sprzed ponad roku - Maznas o dacii logan...
jeśli oglądaliście oba te programy to wiecie o co mi mniej więcej chodzi.
chyba jednak oddalamy się od tematu bo miało być bardziej o outlanderze dakar, a nie o dziennikarzach motoryzacyjnych. biję się w pierś, aż echo niesie...

DZIEŁA na SZTUKI

w_dobro 
Forumowicz

Auto: Grandis 2.0 DID 2006 Raliart
Wysłany: 29-09-2009, 10:54   

jarekN napisał/a:
chyba ktoś ma jakieś zle doswiadczenia z dziecinstwa

kornacki zna sie czy nie potrafi w sposób budzący zaciekawienie prowadzi program, a nie jest to częsta cecha

jestem pewien że wielu (napewno ja) zastanawia się czym kierują się ludzie wybierając dany model samochodu np grandis ??????????????????????

już piszę kolego... to pytanie niby retoryczne ale jakieś takie profilowane... :D

-sylwetka (przód) jak prawie sportowy samochód( porównywalny z pontiackiem trans sport coś tam)
-6 miejsc z całkiem sensownym dostępem do ostatniego rzędu(czego nie można powiedzieć o corroli verso, xc90, xc70 czy innych na siłę powiększonych
-nie jest to francuz czyli przegrzewanie silnika .. padające zawieszenie... i parę innych drogich przygód
-solidny(ciężki ) samochód(teoretycznie bezpieczny) jestem konserwatystą w tej sprawie ..widziałem test kolizji drogowej z udziałem powszechnie bezpiecznych aut i na koniec S560 mercedes z 86 roku.. który rozwalił wszystkich .. a kierowcy nic się nie stało... :P
-mały spadek wartości
-mimo wszystko mało popularny (co dla mnie ma znaczenie)
-diesel(oszczędny jak na 1800 km masy dla jasności tyle co bmw klasy 7)
-praktyczne wyposażenie(wszystko co trzeba ale bez przesady...)

O wadach nie piszę..

I też się bije w pierś ... od tematu coraz dalej... koniec "dygresii" a teraz o OUTKu.. pewnie bym kupił zamiast Grandka.. ale te sześć miejsc....

Odpowiedz do tematu