Przesunięty przez: Bzyk_R1 01-12-2017, 20:17 |
Kornacki w Outlanderze Dakar |
Autor |
Wiadomość |
Karas
Mitsumaniak

Auto: Outlander II
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-04-2009, 11:55 Kornacki w Outlanderze Dakar
|
|
|
Widziałem niedawno pana Kornackiego w Outlanderze Dakar na A2 więc chyba szykuje się program w turbo o tym aucie więc nic tylko czekać co powie o outku Adaś |
_________________ Zarażony MitsuManią |
|
|
|
 |
jurekschroda
Forumowicz
Auto: Lancer, Colt, Carisma
Pomógł: 12 razy Dołączył: 30 Lip 2008 Posty: 683 Skąd: Wielkopolska
|
Wysłany: 21-04-2009, 12:43
|
|
|
Ciekawe, jak będziesz może znał datę emisji na antenie to daj znaka, chętnie zobaczę. |
|
|
|
 |
w_dobro
Forumowicz

Auto: Grandis 2.0 DID 2006 Raliart
Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Sie 2009 Posty: 91 Skąd: Mielec
|
Wysłany: 23-09-2009, 15:11 Re: Kornacki w Outlanderze Dakar
|
|
|
Karas napisał/a: | Widziałem niedawno pana Kornackiego w Outlanderze Dakar na A2 więc chyba szykuje się program w turbo o tym aucie więc nic tylko czekać co powie o outku Adaś |
a kim ten Pan Kornacki jest... stylizuje się na kolegów z TOP GEAR czy Fifth Gear.. ni wiedzy ni uroku osobistego, o inteligencji czy przynajmniej błyskotliwości nie wspomnę...
Nie za bardzo interesuje mnie to on powie ... bez względu na to o czym mówi....
|
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 23-09-2009, 15:47
|
|
|
w_dobro napisał/a: | a kim ten Pan Kornacki jest... stylizuje się na kolegów z TOP GEAR czy Fifth Gear.. ni wiedzy ni uroku osobistego, o inteligencji czy przynajmniej błyskotliwości nie wspomnę... |
wlasnie na nikogo sie nie stylizuje jest zenujacy sam w swojej postaci, ale na swoj sposob da sie go lubic.
acha i potrafi jezdzic. |
|
|
|
 |
kordiank2
Mitsumaniak MojTytułJestZaDługi
Auto: eclipse 4G
Pomógł: 9 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 704 Skąd: Boćki - podlaskie
|
Wysłany: 26-09-2009, 10:34
|
|
|
podpisuję się obiema nogami pod ostatnimi wypowiedziami...
nie jestem zainteresowany opinią tego pana.
jeśli mam mieć szacun do któregoś z turbopanów, to może ostatnio Patryk M. ma ciekawe opinie i po odrabianiu prac domowych zaczyna się w końcu znać nie tylko na historii. śledzę jego rozwój jako dziennikarza i stwierdzam, że chłopak pracuje. To ostatnia nadzieja motoryzacyjnego tvnu - wyłączając oczywiście fakt, że stacja ratuje się zapraszaniem fachowców tej miary co Maznas |
_________________ taka prawda i lepiej naucz się w zgodzie z nią żyć - zapamiętaj: jest jak jest, nie jak powinno być
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
jarekN
Mitsumaniak
Auto: outlander II 2.0 instyle
|
Wysłany: 26-09-2009, 22:07
|
|
|
chyba ktoś ma jakieś zle doswiadczenia z dziecinstwa
kornacki zna sie czy nie potrafi w sposób budzący zaciekawienie prowadzi program, a nie jest to częsta cecha
jestem pewien że wielu (napewno ja) zastanawia się czym kierują się ludzie wybierając dany model samochodu np grandis ?????????????????????? |
|
|
|
 |
dab
Mitsumaniak

Auto: OUTLANDER 2.0 D-ID
Pomógł: 2 razy Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 917 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 28-09-2009, 19:31
|
|
|
Po pierwsze, ogladanie jego programow nie jest obowiazkowe (jeszcze )
Po drugie, jak juz to skupcie sie na ocenie prowadzonych przez niego programow, jego osobista ocena naprawde nie powinna miec tu nic do rzeczy...
Zreszta wystarczy poogladac co wyprawiaja ini motoryzacyjny dziennikarze to jest zaloba i rozpacz |
_________________ Pozdrawiam
dab
 |
|
|
|
 |
kordiank2
Mitsumaniak MojTytułJestZaDługi
Auto: eclipse 4G
Pomógł: 9 razy Dołączył: 11 Maj 2005 Posty: 704 Skąd: Boćki - podlaskie
|
Wysłany: 29-09-2009, 09:04
|
|
|
ogólnie zgadzam się w punktach skrajnych. jednak by podważyć tezę środkową podam konkretny przykład skopanego programu o nietuzinkowym aucie - chodzi o prezentację porsche panamera - było to naprawdę żenujące, mimo, że pan od zdjęć bardzo się starał, to Korek niestety nie wypłynął na szerokie wody dziennikarskiej erudycji. Dla porównania - jak zainteresować nieciekawym autem - przykład programu sprzed ponad roku - Maznas o dacii logan...
jeśli oglądaliście oba te programy to wiecie o co mi mniej więcej chodzi.
chyba jednak oddalamy się od tematu bo miało być bardziej o outlanderze dakar, a nie o dziennikarzach motoryzacyjnych. biję się w pierś, aż echo niesie... |
_________________ taka prawda i lepiej naucz się w zgodzie z nią żyć - zapamiętaj: jest jak jest, nie jak powinno być
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
w_dobro
Forumowicz

Auto: Grandis 2.0 DID 2006 Raliart
Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Sie 2009 Posty: 91 Skąd: Mielec
|
Wysłany: 29-09-2009, 10:54
|
|
|
jarekN napisał/a: | chyba ktoś ma jakieś zle doswiadczenia z dziecinstwa
kornacki zna sie czy nie potrafi w sposób budzący zaciekawienie prowadzi program, a nie jest to częsta cecha
jestem pewien że wielu (napewno ja) zastanawia się czym kierują się ludzie wybierając dany model samochodu np grandis ?????????????????????? |
już piszę kolego... to pytanie niby retoryczne ale jakieś takie profilowane...
-sylwetka (przód) jak prawie sportowy samochód( porównywalny z pontiackiem trans sport coś tam)
-6 miejsc z całkiem sensownym dostępem do ostatniego rzędu(czego nie można powiedzieć o corroli verso, xc90, xc70 czy innych na siłę powiększonych
-nie jest to francuz czyli przegrzewanie silnika .. padające zawieszenie... i parę innych drogich przygód
-solidny(ciężki ) samochód(teoretycznie bezpieczny) jestem konserwatystą w tej sprawie ..widziałem test kolizji drogowej z udziałem powszechnie bezpiecznych aut i na koniec S560 mercedes z 86 roku.. który rozwalił wszystkich .. a kierowcy nic się nie stało...
-mały spadek wartości
-mimo wszystko mało popularny (co dla mnie ma znaczenie)
-diesel(oszczędny jak na 1800 km masy dla jasności tyle co bmw klasy 7)
-praktyczne wyposażenie(wszystko co trzeba ale bez przesady...)
O wadach nie piszę..
I też się bije w pierś ... od tematu coraz dalej... koniec "dygresii" a teraz o OUTKu.. pewnie bym kupił zamiast Grandka.. ale te sześć miejsc.... |
|
|
|
 |
|