Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Kmer
14-10-2009, 17:26
[EAx 97-04] Galant 2,0 lpg Szczecin 1999rok, prośba o opinię
Autor Wiadomość
freefly
[Usunięty]

Wysłany: 28-09-2009, 19:33   [EAx 97-04] Galant 2,0 lpg Szczecin 1999rok, prośba o opinię

Co o nim myślicie? Pozdrawiam

Cena (brutto):
15 800 PLN / 3 752 EUR

Ubezpieczenie OC AC:
Oblicz i porównaj składki 12 towarzystw w naszym kalkulatorze OC AC

Typ:
Sedan / Limuzyna

Informacje:
Rok produkcji: 1999, 126 000 km, Skrzynia biegów: automatyczna, Moc: 136 KM (100 kW), Pojemność skokowa: 2000 cm3, benzyna+LPG, srebrny-metallic, Liczba drzwi: 4/5,

Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, szyberdach, centralny zamek, poduszka powietrzna, wspomaganie kierownicy, immobiliser, instalacja gazowa, welurowa tapicerka, tempomat, światła przeciwmgielne

Dodatkowe informacje:
sprowadzony, zarejestrowany w Polsce

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C9975387
Ostatnio zmieniony przez freefly 28-09-2009, 19:45, w całości zmieniany 2 razy  

Kmer 
Mitsumaniak
Arek

Auto: EA5W 2,5 V6 24 SE Automat
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 28-09-2009, 19:35   

freefly, na początku z edytuj Swojego posta według wzoru http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=40247

Co do samego auta,felgi z wersji Avanse,prawy tylni amorek lub sprężyna padnięta,auto za nisko siedzi z tej strony,widoczne wgniecenie na prawym błotniku z przodu,nadkole z lewej strony przód poszarpane i do wymiany,co do blacharki ciężko jest cokolwiek więcej powiedzieć refleksy świetlne za bardzo przeszkadzają.poproś o Vin i zdjęcia środka i komory silnika

freefly
[Usunięty]

Wysłany: 28-09-2009, 19:56   

Dzięki, a siadnięte nie jest z powodu nierówności terenu? nie widzę tego poszarpania na nadkolu lewym-przód, jutro jadę go pooglądać i jestem umówiony już w autoryzowanym serwisie na przegląd. Dzięki serdeczne za pomoc

Kmer 
Mitsumaniak
Arek

Auto: EA5W 2,5 V6 24 SE Automat
Wysłany: 28-09-2009, 20:04   

Na ostatnim zdjęciu widać,ze jest zjedzone przez oponę,często zdarza się tak ze lamie się uchwyt przy zderzaku i podczas jazdy nadkole się odgina i opona po prostu je spiłowuje ile może,co do amorka brałem to pod uwagę,oby tak było.

freefly
[Usunięty]

Wysłany: 28-09-2009, 20:10   

No tak - z tym nadkolem teraz widzę... będzie targownie się:) mam nadzieję że to nie droga sprawa - auto wygląda ładnie i myślę że jesli bedzie wszystko ok to warto go bedzie kupić... pozdrawiam - dam znać co i jak jutro.

Maleństwo84 
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.5
Pomogła: 1 raz
Wysłany: 28-09-2009, 20:24   

Freefly, oglądałam z Mężem osobiście auto w Radomiu a w Szczecinie na moją prośbę sprawdzili go chłopaki z Zachodniopomorskiego... ostatecznie odpuściliśmy... wszystko masz tu http://forum.mitsumaniaki...t=42568&start=0

A co do targowania, raczej nie ma szans... facet po dłuuuuugich pertraktacjach i wyliczeniu mu wad auta zszedł z ceny na ... bak gazu. Ale życze powodzenia :wink:

freefly
[Usunięty]

Wysłany: 28-09-2009, 20:36   

Bardzo dziękuję :) mi na mocy i przyśpieszeniach aż tak nie zależy... zobaczymy jak z tym targowaniem wyjdzie:) pozdrawiam

[ Dodano: 29-09-2009, 22:11 ]
Witam - wszedłem w Wasze grono:) kupiłem go jest wszystko ok troszkę stargowałem ale tak "na paliwo", w trasie było ok dopiero pod domem coś zaczęło mi tyrkotać w okolicy lewego koła, podejrzewam że to przez otarte nadkole które wpada w jakieś drgania... ale to już osobny temat. pozdrawiam

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi