Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Kmer
25-10-2009, 19:28
[97-04]Galant EAxA/W - Galant - Czaple - Proszę o ocenę.
Autor Wiadomość
TameR 
Nowy Forumowicz
COOKIES!!!

Auto: CARISMA 1.8GDI (DA2A)
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 30-09-2009, 18:49   [97-04]Galant EAxA/W - Galant - Czaple - Proszę o ocenę.

Witam,

Tak właściwie to nurtuje mnie bardziej pytanie czy ktoś zna tego sprzedawce. Czaple woj. Lubuskie. Mam trochę daleko z 3Miasta a miałbym chrapkę na poniższe autko.

Mitsubishi Galant Pełen ORYGINAŁ!! SPORT,LIFTING

Cena (brutto):13 900 PLN / 3 314 EUR (do negocjacji)
Ubezpieczenie OC AC:

Oblicz i porównaj składki 12 towarzystw w naszym kalkulatorze OC AC
Typ:

Sedan / Limuzyna
Informacje:

Rok produkcji: 1999, Data rejestracji: 10/1999, 122 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 150 KM (110 kW), Pojemność skokowa: 2351 cm3, benzyna, fioletowy-metallic, Liczba drzwi: 4/5,
Dodatkowe wyposażenie:

ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, wspomaganie kierownicy, immobiliser, welurowa tapicerka, światła przeciwmgielne
Dodatkowe informacje:

pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, sprowadzony, bezwypadkowy, garażowany
Opis pojazdu:

Witam. Na sprzedaż posiadam Mitsubishi Galanta z 1999roku,w po liftingowej wersji Sport Edition. Auto zostało zakupione w Niemczech od Pana w wieku 60lat. Samochód od nowości jeździł w jednym domu! Od 1999 do 2004 roku jeździł nim Pan w wieku 65lat,a w 2004 roku sprzedał go swojemu bratu,który obecnie ma 60lat:) Auto jest w 100% oryginale tzn>PRZEBIEG, Lakier,szyby,lampy-wszystko tak jak od nowości,w nienaruszonym stanie. Auto BEZWYPADKOWE w oryginalnym lakierze. Autko serwisowane przez cały czas w Niemczech. Ostatni wpis w książce serwisowej przy 118tys. km.w tym roku. Auto naprawdę igiełka. Na wyposażeniu posiada:

-Sprawną klimatyzację
-4elektryczne szyby
-elektryczne,podgrzewane i składane lusterka
-welurowa tapicerka w IDEALNYM stanie,w samochodzie od nowości nie zapalono ani razu papierosa!!
-2 podłokietniki
-4 poduszki powietrzne
-centralny zamek sterowany z pilota
-halogeny
-karbonowy pulpit
-17calowe alufelgi,które były oryginalnie montowane w tej wersji Galanta
-wspomaganie kierownicy
-radio+głośniki

Wszystkie dokumenty potrzebne do zarejestrowania,oraz komplet kluczyków+pilot.

Jeżeli ktoś szuka porządnego Galanta,którym z pewnością jeszcze długo pojeździ,to zapraszam na oględziny tej sztuki,naprawdę warto,

Istnieje możliwość powrotu na kolach.!!!

Tel. 692964520

Polska , Czaple (woj. lubuskie),
tel.: +48 692964520

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C9796015

Text numer 15 o 60letnim właścicielu każe mi jednak brać nogi za pas.

Pomożecie? :oops:

Colt CJ4A 1,6 16V '99 SportEd - Sprzedany ;-(
Ostatnio zmieniony przez Kmer 11-10-2009, 14:38, w całości zmieniany 3 razy  

Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Wysłany: 30-09-2009, 19:29   

na forum jest od groma na temat chlopakow z czapli ,tak wiec trzeba trzoszke sie wysilic i poszukac. nowy nie jestes , wiec juz dawno powinienes wiedziec na ich temat .
kilka osob kupilo od nich samochody ( na forum jest ok 8 uzytkownikow gali od nich, w tym i ja ) i raczej nie moga oni narzekac na stan swoich samochodow, ani na to, ze jest z nimi cos nie tak, raczej przeciwnie, natomiast ostatnio chlopcy troszke sie nie popisali sprowadzajac nie zbyt dobre jak okazalo sie po obejrzeniu egzemplarze.

Kmer 
Mitsumaniak
Arek

Auto: EA5W 2,5 V6 24 SE Automat
Wysłany: 30-09-2009, 20:03   

TameR, prośba do Ciebie http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=40247

TameR 
Nowy Forumowicz
COOKIES!!!

Auto: CARISMA 1.8GDI (DA2A)
Wysłany: 01-10-2009, 18:22   

@Rafal_Szczecin: Fakt, po wpisaniu Czaple dostałem interesujące mnie wyniki. Szczerze nie wpadłbym użyć tego jako słowo kluczowe. :mrgreen:

@Kmer, też mam jedną... wrzuć na loooz (ponoć Ci co się mniej stresują i spinają żyją dłużej) :)

Colt CJ4A 1,6 16V '99 SportEd - Sprzedany ;-(

Kmer 
Mitsumaniak
Arek

Auto: EA5W 2,5 V6 24 SE Automat
Wysłany: 01-10-2009, 19:28   

TameR, tu nie chodzi o wyluzowanie lub nie,po to zostało to zrobione żeby nie dublować tematów niepotrzebnie i żeby była przejrzystość w temacie,stad moja prośba.

BORIS 
Forumowicz
NO PAPARAZZI! :)

Auto: EA2A SE
Wysłany: 02-10-2009, 09:49   Re: [97-04]Galant EAxA/W - Galant - Czaple - Proszę o ocenę.

TameR napisał/a:
Witam,

Tak właściwie to nurtuje mnie bardziej pytanie czy ktoś zna tego sprzedawce. Czaple woj. Lubuskie. Mam trochę daleko z 3Miasta a miałbym chrapkę na poniższe autko.

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C9796015

Text numer 15 o 60letnim właścicielu każe mi jednak brać nogi za pas.

Pomożecie? :oops:

Z tym 60 letnim właścicielem to jakiś stereotyp. Nie wiem dlaczego wszycy tak reagują na takie teksty...Od tego jest brief żeby sprawdzić. Kupiłem od nich SE, którego poprzedni właściciel to rocznik 1949 - wszystko sprawdzone i potwierdzone. A co do tego, że się chłopaki ostatnio nie popisali to tłumaczyłbym to tak - im więcej aut na placu tym większa możliwość, że może się trafić egzemplarz, który, delikatnie mówiąc, nie przypadł nam do gustu:). Podczas ostatniej mojej wizyty w Czplach (lipiec/sierpień) mieli na placu 8 szt., wiec gwarantuję Ci, że coś byś sobie z tego wybrał :D

pitbu77 
Mitsumaniak
Made in Poland

Auto: Galant EA5W '98 Nardi Torino
Wysłany: 02-10-2009, 12:23   

BORIS napisał/a:
im więcej aut na placu tym większa możliwość, że może się trafić egzemplarz,

"Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz na co natrafisz" - otwierasz pudełko a tu SH.T! - potwierdzam, rośnie prawdopodobieństwo, że w większej ilości łatwiej trafić na zbuka, a co do wieku poprzednich właścicieli to mój Gal był w posiadaniu panów z roczników 1951 i 1958.

jurekschroda 
Forumowicz

Auto: Lancer, Colt, Carisma
Wysłany: 02-10-2009, 13:23   

Teksty o dziadkach nie zawsze muszą być wyssane z palca. Tak jak pisze boris - od tego jest brief.
Opis mojego Lancera był m.in. taki - 2 właścicieli w podeszłym wieku, 89.000 przebiegu od nowości - wielu forumowiczów tutaj się by uśmiało i szukało auta dalej.

Okazało się to prawdą - jeden hans był z 1935, a drugi z 1938. Wszystkie znaki na niebie i ziemi potwierdzały także przebieg. A autem jeżdżę do dziś i jest super.
Reasumując - nie każdy dziadek z reichu to ściema.

p.s. na tego gala sam się śliniłem swego czasu :P ale mi przeszło ze względu na silnik - 2.4 nie zagazuję. 2.5V6 rules :mrgreen:

Owczar 
Forumowicz

Auto: CLS 450
Wysłany: 02-10-2009, 13:54   

TameR, Kmer poprosił o edycję postu ponieważ poprosiłem go aby uczulał na to piszących w tym dziale, z racji tego że często tu zagląda. Tak jak napisane w instrukcji, posty nie spełniające tego wymogu będą usuwane.

Pozdrawiam

Owczar 
Forumowicz

Auto: CLS 450
Wysłany: 02-10-2009, 14:53   

Soldi, ja go o to poprosiłem, bo sam nie nadążam z prośbami. A mi się już znudziło tłumaczenie dlaczego proszę użytkowników o dostosowanie do zasad. To ni był mój pomysł, ale przypadł mi do gustu bo znacznie ułatwia późniejsze odszukanie oferty. Roch_27 zaakceptował formularz. Nie rozumiem jak mam już prosić użytkowników o zastosowanie do zasad.
A co do Kmera, to nie widzę nic złego w tym że mi pomaga. Jak ktoś w dziale technicznym odpisze na post że taki temat już był i zachęci do używania szukajki to czy to jest mod czy zwykły user, to nikt się nie czepia. Staram się żeby to miało ręce i nogi, żeby było czytelne i jasne. Edytuję tematy, taguje itd. Ale szczerze powiedziawszy to ja mam już dość, że ciągle ktoś się czepia moich metod, czy zmian, a nawet próśb żeby ktoś łaskawie dostosował się do wzoru. Proszę raz, drugi raz już nie proszę tylko stawiam warunek. A jeśli Wam to nie odpowiada to ja dziękuję.

"Róbta co chceta", piszta co chceta. Powodzenia

[ Dodano: 02-10-2009, 14:55 ]
PS A z tym nabijaniem postów to chyba troszkę dalekosiężny wniosek, bo na tym forum nie ma profitów z tego powodu,a Arek nie jest spamerem.

Arku nie proś już więcej userów o dostosowanie do wzoru. Przecież nie jesteś modem.

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 02-10-2009, 15:00   

prosze o spokój.

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

skull 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Grandis 2,4 MiVEC
Wysłany: 02-10-2009, 15:08   

ja chciałem nawiązać do tych dziadków z Brifu:) Dziadek może być właścicielem,ale jeździć i użytkować auto może ktoś całkiem inny.Taki przykład z własnego podwórka mój kolega Niemiec młody chłopak zawsze rejestruje auta na swojego ojca starszego Pana na emeryturze,wiadomo ze względu na tańsze opłaty.Szczerze to nie chciałbym kupić auto po nim ma zerowe pojęcie o samochodach i robi coś dopiero jak zaczyna odpadać :wink: Drugi przykład to Nissan którego kiedyś kupiłem osobiście w Niemczech właścicielem był też taki Pan około 50lat,ale kurna miał syna młodego chłopaczka który też dużo jeździł tym autem.Zresztą sytuacja podobna jak w Polsce zarejestrowany może być na Pana X,tylko kto tym jeździł? :biggrin:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi