|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 21-12-2009, 19:12 |
[EAx 97-04] MITSUBISHI GALANT 2.0 TD 90KM 2001r. Płock |
Autor |
Wiadomość |
Maco85
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1.8 GDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-10-2009, 20:29 [EAx 97-04] MITSUBISHI GALANT 2.0 TD 90KM 2001r. Płock
|
|
|
Witam, bardzo proszę o opinie kolegów Mistumaniakow i ocenę Galancika,
http://moto.allegro.pl/it..._klima_alu.html
MITSUBISHI GALANT 2.0 TD 90KM
2001r.
wyposażenie:
centralny zamek
elektryczne lusterka
podgrzewane lusterka
elektryczne szyby x 4
alufelgi 15 cali
climatronic
ABS
lakier metalic
poduszka powietrzna x 6
radio CD
skórzana kierownica
immobilizer
podłokietnik x 2
halogeny
wszystkie szyby w oryginale
komplet kluczyków 2 szt.
komplet dokumentów
regulacja kierownicy
wspomaganie kierownicy
książka serwisowa
serwisowany
Z góry dziękuje za odpowiedzi i sugestie,
Pozdrawiam wszystkich |
Ostatnio zmieniony przez roch_27 12-10-2009, 17:25, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
Kmer
Mitsumaniak Arek

Auto: EA5W 2,5 V6 24 SE Automat
Pomógł: 37 razy Dołączył: 29 Cze 2008 Posty: 921 Skąd: Jawor
|
Wysłany: 06-10-2009, 20:52
|
|
|
Maco85, na początek z edytuj Swój post według wzoru proszę http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=40247
Co do auta to po za tymi zadrapaniami i wgnieceniami które pokazane są na zdjęciach,zwróć uwagę na komorę silnika,lewa strona wygląda jak nowa a prawa ma oznaki rdzy,zastanawiające????? śruba amortyzatora lewa strona nówka bez rdzy na prawej widoczny rdzawy nalot,za siłownikiem wysprzęglika na ścianie grodziowej widoczne jest jakby odcięcie zrobione przez lakiernika,do tego dochodzą nieprzykręcone lampy do pasa przedniego,dziwne jest tez to ze zarysowanie na zderzaku jest w takim miejscu a błotnik jest nie ruszony,także dwie śruby mocujące od tego błotnika są zardzewiałe,co może świadczyć o demontażu błotnika.
Co do ceny uważam ze jest za wysoka,jeżeli są jeszcze elementy do malowania i wyklepania,
a i jeszcze jedna rzecz Galanty posiadały 4 poduszki a nie 6 jak jest napisane.To czy jest super oszczędny to niech się wypowiedzą posiadacze diesla,widziałem bardziej oszczędne diesle niż Galant. |
|
|
|
 |
Maco85
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1.8 GDI
|
Wysłany: 06-10-2009, 21:25
|
|
|
Dzięki za opinie, te wgniecenia są troche zastanawiające a w szczególności ten na tylniej klapie. Pozdrawiam, |
|
|
|
 |
Kmer
Mitsumaniak Arek

Auto: EA5W 2,5 V6 24 SE Automat
Pomógł: 37 razy Dołączył: 29 Cze 2008 Posty: 921 Skąd: Jawor
|
Wysłany: 06-10-2009, 21:30
|
|
|
Maco85, na wgniecenie na tylnej klapie bym nie patrzył,ja posiadam w swoim galu podobne wgniecenie,a nic więcej nie było ruszone.
Ja wypisałem tylko to co mnie się rzuciło w oczy,jakby dokładniej poszukał to może by się jeszcze coś znalazło. |
|
|
|
 |
|
|