|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Bemowo 01.05.2005 |
Autor |
Wiadomość |
leoul [Usunięty]
|
Wysłany: 01-05-2005, 23:33 Bemowo 01.05.2005
|
|
|
Witam
Właśnie wróciłem z Bemowa.
Wróciłem zadowolony ponieważ mamy kolejnego naprawdę szybkiego eclipse wśród naszych klubowiczów.
Adalbert zrobił czas 12,98 sek w swoim eclipse GSX tym samym zajmując 7 pozycję w klasie turbo +... niewiele wolniej od Boostera z czasem 12,22.
Dodam, że auto jeszcze nie było strojone na hamowni, więc się okaże jak to będzie dalej.
Filmik z przejazdu Wojtka:
http://eclipse.wodmiar.pl/extra/PICT0031.MOV
Załaduję resztę może jutro bo jakoś oczka mi się kleją.
Z Adalbertem widzimy się na sprintach w Szymanach 3-go maja jeśli będzie więcej chętnych może być nawet miło
Pozdrowienia dla Rafalnx-a, bardzo ładny przejazd !!
Widziałem też Bordowe cabrio.. czyżby Ryfi ?? pozdrawiam.
Na przyszłość eclipsiarze trzeba się bardziej zorganizować.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Majkel [Usunięty]
|
Wysłany: 02-05-2005, 18:51
|
|
|
Ja mam jak najlepsze odczucia po wczorajszych wyscigach, jak zawsze pogoda dopisala i duzo konkretnych aut.
Jesli chodzi o organizacje eclipsiarzy to nawet nie probowalismy, bo jak juz kiedys wspomnialem to nie ma sensu bo za duzo aut i wogole zlot skupia sie przeciez na wyscigach. Ja niestety nie bylem Eclipsem bo sie maluje i lipa. Nastepnym razem mozna sie umowic gdzies niedaleko miejsca zlotu i wjechac razem i sie ustawic obok siebie i bedzie dobrze.
Ralalanx mowilem Ci ze dobry czas wykrecisz, a sie tak martwiles |
|
|
|
 |
Ryfi [Usunięty]
|
Wysłany: 02-05-2005, 21:01 Re: Bemowo 01.05.2005
|
|
|
Zgadza się Leoul!!! to byłem ja
pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
 |
GUZIOL [Usunięty]
|
Wysłany: 03-05-2005, 13:47
|
|
|
Hmmm... Ja też tam byłem ale jakoś nikogo nie widziałem tylko własnie Ryfi-ego autko...moje autko stało na parkingu bo jeszcze na holenderskich blachach czekalem na jakies Misie ale sie nie doczekalem mam nadzieje ze nastepnym razem sie spotkamy i pogadamy
POZDRÓWKA @LL |
|
|
|
 |
Ryfi [Usunięty]
|
Wysłany: 03-05-2005, 22:00
|
|
|
co Wy tacy nieśmiali?? Guziol to trzeba było do mnie zagadać to byśmy pogadali sobie |
|
|
|
 |
GUZIOL [Usunięty]
|
Wysłany: 04-05-2005, 08:59
|
|
|
Pomału Pomału jeszcze będzie okazja Wolałem sie az tak nie przyznawać do Misia bo wszyscy by pomyśleli że jakiś poje**** wiatrak przyjechał...zmienie blachy i wtedy jest cacy |
|
|
|
 |
Rafalanx [Usunięty]
|
Wysłany: 05-05-2005, 14:49
|
|
|
Hej witam na nowym forum w sumie to bylem tu juz kiedys ale nie bylo jeszcze zbyt duzo ludzi Widze Leoul ze awansowales |
|
|
|
 |
leoul [Usunięty]
|
Wysłany: 05-05-2005, 21:42
|
|
|
Rafalanx napisał/a: | Hej witam na nowym forum w sumie to bylem tu juz kiedys ale nie bylo jeszcze zbyt duzo ludzi Widze Leoul ze awansowales |
Serwus
Tak... przesiadłem się clipsa na moderatora i nie wiem czy to taka dobra zamiana
Pozdro |
|
|
|
 |
Rafalanx [Usunięty]
|
Wysłany: 05-05-2005, 22:14
|
|
|
hehe no nie powiesz ze nie tesknisz za eclipse? |
|
|
|
 |
Majkel [Usunięty]
|
Wysłany: 06-05-2005, 12:36
|
|
|
gdyby nie tesknil to by mial inny avatar |
|
|
|
 |
leoul [Usunięty]
|
Wysłany: 06-05-2005, 13:07
|
|
|
Oj tam.
Świadomie zrezygnowałem z GST po doświadczeniach z GSX...
Teraz po Bemowie i po spotkaniu z Adalbertem jestem jeszcze bardziej utwierdzony w przekonaniu, że sprzedaż GST to nie był błąd
Bez urazy WodzuSE
Po prostu zależy do czego się chce autko... Czy to street, czy tor, czy 1/4 mili lepsze jest GSX a to mnie interesuje.
GST fajne auto na codzień, w trasy, dość użytkowe nawet bym powiedział.
Z GSX można zrobić prawdziwy sportowy wóz i do tego będę dążyć
No tak na marginesie brakuje mi kopa, forester mułem nie jest, nawet probe nieźle się wkręca ze swoimi 170 HP.. ale to nie jest to
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
WodzuSE [Usunięty]
|
Wysłany: 10-05-2005, 22:45
|
|
|
Spoko LEOUL, ja z autka jestem prawie ze zadowolonym, rdze sie zlikwiduje i silnik zrobi to bedzie super. Pozatymtu w Szwecji mamy piekne drogi, ja wlasnie 2000km po Polsce zrobilem i juz mam dosc na dluzszy czas, tam by napewno GSX sie przydal bo latwo na dziurach stracic przyczepnosci |
|
|
|
 |
VirusX [Usunięty]
|
Wysłany: 24-05-2005, 00:07
|
|
|
Witam, na poczatku chcialbym goraco przywitac forumowiczow nazywam sie Adam, jestem z Zabrza, swojego eklipsiaka jeszcze nie mam z racji mlodego wieku ale od 2 lat interesuje sie tym wspanialym samochodem (II gen.). Pomimo wszelkich staran nie udalo mi sie znalezc nigdzie roznic miedzy wersjami GST i GSX o co wlasnie chcialbym zapytac. Czym sie one roznia? strzelajac moge sie domyslac ze chodzi o 220koni w GSX i naped 4x4 ale moge sie mylic GST ma naped tylko na jedna os i 140 koni, dobrze wyglowkowalem?Z gory dziekuje za odpowiedz.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
leoul [Usunięty]
|
Wysłany: 24-05-2005, 08:30
|
|
|
Serwus
Miło cię widziec na naszmy forum.
róznice między GSX i GST znajdziesz tutaj:
http://www.mitsubishi-gra...wtopic.php?t=96
Tak na przyszłość to przyjrzyj się zawsze tematowi w którym piszesz... ten akurat nie służy do powitań i tego typu pytań.....
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
witek.w-wa
Forumowicz

Auto: 3000GT VR4 Europa 2 gen.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-05-2005, 09:08
|
|
|
leoul napisał/a: | Oj tam.
Świadomie zrezygnowałem z GST po doświadczeniach z GSX...
Teraz po Bemowie i po spotkaniu z Adalbertem jestem jeszcze bardziej utwierdzony w przekonaniu, że sprzedaż GST to nie był błąd
Bez urazy WodzuSE
Po prostu zależy do czego się chce autko... Czy to street, czy tor, czy 1/4 mili lepsze jest GSX a to mnie interesuje.
GST fajne auto na codzień, w trasy, dość użytkowe nawet bym powiedział.
Z GSX można zrobić prawdziwy sportowy wóz i do tego będę dążyć
No tak na marginesie brakuje mi kopa, forester mułem nie jest, nawet probe nieźle się wkręca ze swoimi 170 HP.. ale to nie jest to
Pozdrawiam |
HEj
Witam Cię Leszku, a patrzyłeś na tego GSX ??
co o nim sądzisz ??
http://www.autoscout24.pl...m=&euroto=&zip= |
_________________ 3000GT VR4, Europa, 2 gen. 2001
 |
|
|
|
 |
|
|