Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Bemowo 01.05.2005
Autor Wiadomość
leoul
[Usunięty]

Wysłany: 01-05-2005, 23:33   Bemowo 01.05.2005

Witam
Właśnie wróciłem z Bemowa.
Wróciłem zadowolony ponieważ mamy kolejnego naprawdę szybkiego eclipse wśród naszych klubowiczów.
Adalbert zrobił czas 12,98 sek w swoim eclipse GSX tym samym zajmując 7 pozycję w klasie turbo +... niewiele wolniej od Boostera z czasem 12,22.

Dodam, że auto jeszcze nie było strojone na hamowni, więc się okaże jak to będzie dalej.

Filmik z przejazdu Wojtka:

http://eclipse.wodmiar.pl/extra/PICT0031.MOV

Załaduję resztę może jutro bo jakoś oczka mi się kleją.

Z Adalbertem widzimy się na sprintach w Szymanach 3-go maja jeśli będzie więcej chętnych może być nawet miło :D

Pozdrowienia dla Rafalnx-a, bardzo ładny przejazd !!
Widziałem też Bordowe cabrio.. czyżby Ryfi ?? pozdrawiam.

Na przyszłość eclipsiarze trzeba się bardziej zorganizować.

Pozdrawiam

Majkel
[Usunięty]

Wysłany: 02-05-2005, 18:51   

Ja mam jak najlepsze odczucia po wczorajszych wyscigach, jak zawsze pogoda dopisala i duzo konkretnych aut.
Jesli chodzi o organizacje eclipsiarzy to nawet nie probowalismy, bo jak juz kiedys wspomnialem to nie ma sensu bo za duzo aut i wogole zlot skupia sie przeciez na wyscigach. Ja niestety nie bylem Eclipsem bo sie maluje i lipa. Nastepnym razem mozna sie umowic gdzies niedaleko miejsca zlotu i wjechac razem i sie ustawic obok siebie i bedzie dobrze.
Ralalanx mowilem Ci ze dobry czas wykrecisz, a sie tak martwiles :)

Ryfi
[Usunięty]

Wysłany: 02-05-2005, 21:01   Re: Bemowo 01.05.2005

Zgadza się Leoul!!! :D to byłem ja :wink:
pozdrawiam serdecznie

GUZIOL
[Usunięty]

Wysłany: 03-05-2005, 13:47   

Hmmm... Ja też tam byłem ale jakoś nikogo nie widziałem tylko własnie Ryfi-ego autko...moje autko stało na parkingu bo jeszcze na holenderskich blachach :( :( :( czekalem na jakies Misie ale sie nie doczekalem :( :( :( mam nadzieje ze nastepnym razem sie spotkamy i pogadamy

POZDRÓWKA @LL

Ryfi
[Usunięty]

Wysłany: 03-05-2005, 22:00   

co Wy tacy nieśmiali?? :oops: :D Guziol to trzeba było do mnie zagadać to byśmy pogadali sobie :wink:

GUZIOL
[Usunięty]

Wysłany: 04-05-2005, 08:59   

Pomału Pomału jeszcze będzie okazja :) Wolałem sie az tak nie przyznawać do Misia bo wszyscy by pomyśleli że jakiś poje**** wiatrak przyjechał...zmienie blachy i wtedy jest cacy :)

Rafalanx
[Usunięty]

Wysłany: 05-05-2005, 14:49   

Hej witam na nowym forum w sumie to bylem tu juz kiedys ale nie bylo jeszcze zbyt duzo ludzi :D Widze Leoul ze awansowales 8)

leoul
[Usunięty]

Wysłany: 05-05-2005, 21:42   

Rafalanx napisał/a:
Hej witam na nowym forum w sumie to bylem tu juz kiedys ale nie bylo jeszcze zbyt duzo ludzi :D Widze Leoul ze awansowales 8)

Serwus

Tak... przesiadłem się clipsa na moderatora :lol: i nie wiem czy to taka dobra zamiana :wink:

Pozdro

Rafalanx
[Usunięty]

Wysłany: 05-05-2005, 22:14   

hehe no nie powiesz ze nie tesknisz za eclipse?

Majkel
[Usunięty]

Wysłany: 06-05-2005, 12:36   

gdyby nie tesknil to by mial inny avatar :)

leoul
[Usunięty]

Wysłany: 06-05-2005, 13:07   

Oj tam.

Świadomie zrezygnowałem z GST po doświadczeniach z GSX...

Teraz po Bemowie i po spotkaniu z Adalbertem jestem jeszcze bardziej utwierdzony w przekonaniu, że sprzedaż GST to nie był błąd :wink:
Bez urazy WodzuSE :D

Po prostu zależy do czego się chce autko... Czy to street, czy tor, czy 1/4 mili lepsze jest GSX a to mnie interesuje.

GST fajne auto na codzień, w trasy, dość użytkowe nawet bym powiedział.
Z GSX można zrobić prawdziwy sportowy wóz i do tego będę dążyć :lol:

No tak na marginesie brakuje mi kopa, forester mułem nie jest, nawet probe nieźle się wkręca ze swoimi 170 HP.. ale to nie jest to :cry:

Pozdrawiam

WodzuSE
[Usunięty]

Wysłany: 10-05-2005, 22:45   

Spoko LEOUL, ja z autka jestem prawie ze zadowolonym, rdze sie zlikwiduje i silnik zrobi to bedzie super. Pozatymtu w Szwecji mamy piekne drogi, ja wlasnie 2000km po Polsce zrobilem i juz mam dosc na dluzszy czas, tam by napewno GSX sie przydal bo latwo na dziurach stracic przyczepnosci ;)

VirusX
[Usunięty]

Wysłany: 24-05-2005, 00:07   

Witam, na poczatku chcialbym goraco przywitac forumowiczow :-) nazywam sie Adam, jestem z Zabrza, swojego eklipsiaka jeszcze nie mam z racji mlodego wieku ale od 2 lat interesuje sie tym wspanialym samochodem (II gen.). Pomimo wszelkich staran nie udalo mi sie znalezc nigdzie roznic miedzy wersjami GST i GSX o co wlasnie chcialbym zapytac. Czym sie one roznia? strzelajac moge sie domyslac ze chodzi o 220koni w GSX i naped 4x4 ale moge sie mylic :) GST ma naped tylko na jedna os i 140 koni, dobrze wyglowkowalem?Z gory dziekuje za odpowiedz.

Pozdrawiam

leoul
[Usunięty]

Wysłany: 24-05-2005, 08:30   

Serwus
Miło cię widziec na naszmy forum.

róznice między GSX i GST znajdziesz tutaj:

http://www.mitsubishi-gra...wtopic.php?t=96

Tak na przyszłość to przyjrzyj się zawsze tematowi w którym piszesz... ten akurat nie służy do powitań i tego typu pytań.....

Pozdrawiam

witek.w-wa 
Forumowicz

Auto: 3000GT VR4 Europa 2 gen.
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 24-05-2005, 09:08   

leoul napisał/a:
Oj tam.

Świadomie zrezygnowałem z GST po doświadczeniach z GSX...

Teraz po Bemowie i po spotkaniu z Adalbertem jestem jeszcze bardziej utwierdzony w przekonaniu, że sprzedaż GST to nie był błąd :wink:
Bez urazy WodzuSE :D

Po prostu zależy do czego się chce autko... Czy to street, czy tor, czy 1/4 mili lepsze jest GSX a to mnie interesuje.

GST fajne auto na codzień, w trasy, dość użytkowe nawet bym powiedział.
Z GSX można zrobić prawdziwy sportowy wóz i do tego będę dążyć :lol:

No tak na marginesie brakuje mi kopa, forester mułem nie jest, nawet probe nieźle się wkręca ze swoimi 170 HP.. ale to nie jest to :cry:

Pozdrawiam

HEj :)
Witam Cię Leszku, a patrzyłeś na tego GSX ??
co o nim sądzisz ??

http://www.autoscout24.pl...m=&euroto=&zip=

Odpowiedz do tematu