Czy kobiety płacą mandaty? |
Autor |
Wiadomość |
Aga
Don't start with me! ;-) __________________

Auto: Toyota RAV 4
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-10-2009, 10:01
|
|
|
machet napisał/a: | Aga, Nie chciałem nikogo obrazić z forum nawet mi to przez myśl nie przeszło. Jeśli ktoś się poczuł urażony to sorki. Ale niebieskich mundurków nie lubię, jak chyba większość z Was.
Napisałem tak, bo mi moja żona opowiadała jak ją "panowie niebiescy" zatrzymali. |
pewnie, że nie chciałeś
przypominam tylko, że nie możemy zakładać, że pewnych profesji nie ma wśród nas...
no i nigdy nie wolno generalizować, wśród wszystkich zawodów są normalni ludzie |
|
|
|
 |
Paweł_BB
Mitsumaniak 01657/KMM

Auto: Evo VIII 4T375
|
Wysłany: 18-10-2009, 11:03
|
|
|
machet napisał/a: | niebieskich mundurków nie lubię, jak chyba większość z Was. |
I to mnie strasznie dziwi, co Wy ludzie macie do Policji? Na drodze psy na nich wieszacie a jak ktoś Wam w mordę da lub Was okradnie to od razu dzwonicie na Policję dla mnie to zawód jak każdy inny, chciałbym żeby np. po moim osiedlu poruszało się więcej Panów Policjantów, chciałbym też żeby kosili kierowców przelatujących przez skrzyżowania na czerwonym świetle itp. |
|
|
|
 |
Aga

|
Wysłany: 18-10-2009, 11:22
|
|
|
Paweł_BB napisał/a: | machet napisał/a: | niebieskich mundurków nie lubię, jak chyba większość z Was. |
I to mnie strasznie dziwi, co Wy ludzie macie do Policji? Na drodze psy na nich wieszacie a jak ktoś Wam w mordę da lub Was okradnie to od razu dzwonicie na Policję dla mnie to zawód jak każdy inny, chciałbym żeby np. po moim osiedlu poruszało się więcej Panów Policjantów, chciałbym też żeby kosili kierowców przelatujących przez skrzyżowania na czerwonym świetle itp. |
zgadzam się!! i żeby więcej ich było na drogach osiedlowych, gdzie idioci jeżdżą z zawrotną prędkością wśród bawiących się dzieci!!! krew mnie zalewa gdy to widzę!!! chętnie zostałabym społecznym inspektorem ruchu drogowego (kiedyś tacy chyba byli...) i wlepiałabym mandaty takim matołom bez wyobraźni!! |
|
|
|
 |
machet
Mitsumaniak

Auto: mitsubishi carisma 1.8 GDI
|
Wysłany: 18-10-2009, 18:43
|
|
|
Aga, To co napisałaś to prawda i zgadzam się z Tobą jak najbardziej. A idiotów nie brakuje. Zobacz ile ludzi ginie na drogach przez czyjąś bezmyślność, głupotę i alkohol. A jak wplątane są w to dzieci i ich krzywda to szału dostaje. Tacy ludzie są jak plaga i wg. mnie zanim zrobią prawo jazdy powinni przechodzić przez jakieś dodatkowe badania czy psychotesty, bo wlepianie mandatów też nie do końca jest rozwiązaniem. Idioty mandatem nie wyleczysz, on zawsze będzie idiotą |
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 19-10-2009, 22:39, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Aga

|
Wysłany: 18-10-2009, 19:53
|
|
|
machet napisał/a: | Idioty mandatem nie wyleczysz, on zawsze będzie idiotą |
pewnie, że nie
ale już sama obecność spacerujących policjantów zrobiłaby swoje...
skoro Ty, zapewne starający się jeździć rozsądnie, nie lubisz Panów Policjantów - to tym bardziej ktoś jeżdżący jak idiota |
|
|
|
 |
Paweł_BB
Mitsumaniak 01657/KMM

|
Wysłany: 19-10-2009, 13:44
|
|
|
machet napisał/a: | Takie typy co dostaną w mordę i lecą na policję wg. mnie to prenty-konfidenty |
Nie wiem o czym mówisz kolego to już nie napadają na ulicy na normalnych Bogu ducha winnych ludzi? Czy jak mnie ktoś napadnie na ulicy to nie mam dzwonić na Policję tylko montować grupę chętnych do bójki kolegów i samodzielnie szukać sprawiedliwości ????
A jak ktoś zniszczy Twój kochany wozik to też sam wykonasz wyrok? A jak jakiś pijany kierowca (odpukać w niemalowane) zrani lub zabije kogoś z Twojej rodziny to co z nim zrobisz? Zaprowadzisz go od razu przed sąd ??? a nie, przecież sądy to też pewnie gówno no to tylko siekiera w łeb zostaje....
machet napisał/a: | I tak wogóle chętnie wypowiedziałbym się jeszcze na temat naszej "wspaniełej policji" ale nie chciałbym tu kogoś obrażać. To nie miejsce na to. |
A ja bym chętnie poczytał, jestem ciekaw co siedzi w głowie forumowicza MM, który napadniętych na ulicy bezbronnych ludzi nazywa "prenty-konfidenty" |
|
|
|
 |
machet
Mitsumaniak

Auto: mitsubishi carisma 1.8 GDI
|
Wysłany: 19-10-2009, 19:23
|
|
|
edit |
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 19-10-2009, 22:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Aga

|
Wysłany: 19-10-2009, 20:42
|
|
|
Cytat: | Chyba lepiej będzię jak zniknę z tego tematu bo jeszcze mnie i moją rodzinę nieszczęście spotka. BUHAHAHAHE |
machet moze raczej ty wyluzuj!
od początku naskakujesz na policje nie wiadomo z jakiego powodu (bo jasno o tym nie piszesz)
starałam się delikatnie tonować Twoje wypowiedzi ale Ty nie odpuszczasz
w końcu gdy Paweł nie wytrzymał i powiedział Ci wprost o co kaman to nagle próbujesz zluzować i obracasz w żarty
chyba troszkę za późno...
może rzeczywiście masz rację i powinieneś na trochę zniknąć? ochłoniesz i może znowu zaczniesz pisać z sensem i bez tej dziwnej nienawiści do niebieskich mundurków |
|
|
|
 |
czarna
moderator

Auto: Mazda 323f '99 DITD
|
Wysłany: 19-10-2009, 22:52
|
|
|
machet, widzę że Hubert już zareagował, na przyszłość proponuję poluzować troszkę warkoczyki i nie brać wszystkiego tak mocno do siebie |
|
|
|
 |
Morfi
Mitsumaniak Street Hunter

Auto: Opel OPC i FORD KA
|
Wysłany: 21-10-2009, 10:54
|
|
|
Uwazam, że policjanci patrza na kobiety troszke łagodniejszym okiem.
Ale jak narazie z Blondi mamy po zero pkt |
_________________ Moje OPC http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=96694
Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
-----------------------------------------------
Mark Twain |
|
|
|
 |
Paweł_BB
Mitsumaniak 01657/KMM

|
Wysłany: 21-10-2009, 20:05
|
|
|
Aga napisał/a: | w końcu gdy Paweł nie wytrzymał i powiedział Ci wprost o co kaman |
Nie to że nie wytrzymałem, po prostu byłem ciekaw jakie ktoś może mieć ZA i PRZECIW.
Nie wiem co kolega napisał (jego post został wyedytowany), bo niestety od 3 dni nie mogłem się zalogować na forum, mam nadzieję że za bardzo na mnie nie naklnął |
|
|
|
 |
Aga

|
Wysłany: 21-10-2009, 20:09
|
|
|
Paweł_BB napisał/a: |
Nie wiem co kolega napisał (jego post został wyedytowany) |
nie czytałeś - nie żałuj
nie ma co do tego wracać |
|
|
|
 |
halbog
Mitsumaniak Homo Swidnicensis

Auto: Kia Carens 2,0 CRDi 2006r
|
Wysłany: 21-10-2009, 21:34
|
|
|
Pracowałem z ekspolicjantami, znam się i czasami nawet alkoholizujemy w wolnym czasie z policjantami czynnej służby i z własnej obserwacji stwierdzam, że w są to - w większości- normalni ludzie z normalnymi problemami. Tyle, że ich praca polega na wyciąganiu bateryjek ludziom z - nazwijmy to oględnie- nadmierną fantazją. No a nikt nie lubi, jak mu bateryjki wyciągają
Pozdrawiam
Bogdan |
_________________ Z wiatrem we włosach:)
 |
|
|
|
 |
Paweł_BB
Mitsumaniak 01657/KMM

|
Wysłany: 21-10-2009, 21:42
|
|
|
Ja też znam byłych i aktualnych gliniarzy, moim zdaniem nie różnią się oni od reszty społeczeństwa |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 21-10-2009, 22:04
|
|
|
Paweł_BB napisał/a: | nie różnią się oni od reszty społeczeństwa | Różnią się. Kumpel z którym chodziłem do Technikum nabył już prawa emerytalne |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
|