Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy kobiety płacą mandaty?
Autor Wiadomość
Realistka 
Mitsumaniak
01912/MM

Auto: Colt CX5 1,3 2009r
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-10-2009, 04:19   

halbog, Paweł_BB, zgadzam się z Wami. Również znam gliniarzy - są to dla mnie normalni ludzie nie różniący się od reszty społeczeństwa. Jak w każdym zawodzie zdarzają się również jednostki nadgorliwe. Ale Ci których znam - są ok, dla odreagowania swojej pracy - zajmują się ogrodnictwem - i nawet nieźle im to wychodzi. Jak sami twierdzą - inaczej zwariowali by, potrzebują wyciszenia.
JCH - to prawda że policjanci przechodzą wcześniej na emeryturę. Ale są jeszcze inne zawody gdzie lata pracy liczą się podwójnie (prawie) - to górnicy.

Życie - to sztuka wyciągania wystarczających wniosków z niewystarczających przesłanek.

machet 
Mitsumaniak

Auto: mitsubishi carisma 1.8 GDI
Wysłany: 24-10-2009, 19:56   

Paweł_BB napisał/a:
mam nadzieję że za bardzo na mnie nie naklnął :oops:

Nie no coś Ty :P

A na temat Policji wyraziłem tylko swoje zdanie. Przecież mogę ich nie lubić, a powodów mam mnóstwo

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 24-10-2009, 21:17   

machet napisał/a:
Przecież mogę ich nie lubić, a powodów mam mnóstwo
Możesz. Problemem jest sposób wyrażania tej niechęci. Stąd Twoje ostrzeżenia.
Ja osobiście jeżeli kogoś nie lubię to mam ku temu jakiś powód a nie lubie osób konkretnych a nie ogółu za coś co zrobiła jednostka.

Pozdrawiam

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

machet 
Mitsumaniak

Auto: mitsubishi carisma 1.8 GDI
Wysłany: 25-10-2009, 15:24   

Hubeeert, Co do moich ostrzeżeń, to jak najbardziej należało Mi się. A pisać dlaczego aż tak nie lubię Policji, nie będę bo to zbyt prywatne. A zwierzać się na forum to raczej byłoby dziwne, tym bardziej że się nie znamy. Prosiłbym tylko o troszkę wyrozumiałości. :)

pamar 
Mitsumaniak
Kainamustim

Auto: Carisma 1,9TD Colt VII 1,3
Zaproszone osoby: 2
Wysłany: 25-10-2009, 15:28   

Dzień dobry.... :D
To jak jest? Płacą kobiałki te mandaty, czy uchodzi im/Wam to na sucho :?: :mrgreen:
http://www.mmdzieciom.pl/

czarna 
moderator

Auto: Mazda 323f '99 DITD
Wysłany: 25-10-2009, 18:08   

Kochani istotą tego tematu jest to czy kobiety płacą mandaty czy też potrafią tego uniknąć jeśli ktoś chce wyrazić sympatię lub antypatię do Panów Policjantów to można to zrobić na Forum Rozmów Kontrowersyjnych :)

sympatyczna123 
Nowy Forumowicz

Auto: Opel Corsa D
Wysłany: 22-07-2014, 11:32   

Dużo zależy od tego, na jakiego policjanta trafisz. Niektórzy faktycznie kobiety traktują bardziej pobłażliwie :) Ale jest też grupa konserwatystów i służbistów, którzy dalej uważają że kobiety nie powinny mieć prawa jazdy i trzeba im to dobitnie udowodnić :/

Baśka 
Nowy Forumowicz

Auto: Colt 1.3 , Maxima 3.5 SE
Wysłany: 11-10-2014, 19:21   

Mieszkam w opolskim, pracuje jezdząc po 3 innych województwach i nigdzie, nie zbieram tyle mandatów co w jednym mieście w woj. opolskim.
Kolezanka ma racje ze to zależy od policjanta , tylko ze tu się spotkałam z kontrola bagażnika i wymyślaniem jakiś dziwnych pretekstów do kontroli.Mam cb radio bo bez niego się nie ruszam i jadac przepisowa tez potrafią zatrzymać:( uprzedzenie jakieś czy jak :)
Dlatego teraz jadąc przez miasto N... omijam kontrole bo nie mam czasu na pogaduszki, a punkty niestety można tylko co pół roku zbic na szkoleniu
Hyundai Lantra 1.8 GDI
Fiat Punto

Odpowiedz do tematu