Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
SKRADZIONO COLTA GDAŃSK!
Autor Wiadomość
Morfi 
Mitsumaniak
Street Hunter

Auto: Opel OPC i FORD KA
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 03-12-2009, 23:01   

Jakbym znalazł w takim stanie moje autko to bym nie wytrzymał nerwowo :( Chyba bym goscia u ktorego stał satłukł gołymi rekami.

Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
-----------------------------------------------
Mark Twain

dm17
[Usunięty]

Wysłany: 04-12-2009, 07:56   

Masakra -widac czesci lataly juz po allegro

colt85rs 
Nowy Forumowicz

Auto: colt 1,3 99rok
Wysłany: 04-12-2009, 10:15   

załamka nie wiem co bym zrobił na twoim miejscu :( z tego co widac brakuje sporo detali a wydaje mi się że wiecej rozbebeszyli
sprzedać na części ? czy składać ? zastanawiał bym sie
pozdrawiam i współczuje

sajmonski
[Usunięty]

Wysłany: 04-12-2009, 10:38   

Więc tak - gościa złapano części raczej nie poleciały na allegro gdyż na parkingu policyjnym stał też drugi colt (prawdopodobnie jego) i był miks części między nimi. Dokładnie nie wiem gdzie rozbili dziuple ale samochód stoi na parkingu w Grzybnie pod Kartuzami. Samochodu prawdopodobnie nawet nie będę zabierał z tego parkingu - 200 km to targać to może mi się zwróci za lawetę, nie mam nawet gdzie tego trzymać. , a dzięki inteligencji panów odpowiedzialnych za parking auto stoi całe rozbebeszone na podwórku i jest wszystko zamarznięte i mokre, więc gnić szybko zacznie...

mario mario 
Mitsumaniak

Auto: galant elegance combi 2,5 B
Wysłany: 05-12-2009, 18:28   

A jednak okazało się możliwe aby został skradziony na części. Współczuję, mimo, że mam nie najnowszy samochód, to tyle serca w niego włożyłem, że jakbym zobaczył go w talkim stanie to popłakałbym się, a gościowi który to zrobił wulgaryzm żeby wyglądał gorzej niż to auto.
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 05-12-2009, 20:23, w całości zmieniany 2 razy  

LEWY 
Mitsumaniak

Auto: LANCER EVO II
Wysłany: 05-12-2009, 18:51   

mario mario jak Możesz to edytuj posta bo ktoś da Ci ostrzeżenie za przekleństwo.
Skro znaleziono sprawce to może da się jakieś odszkodowanie wyciągnąć od niego, albo chociaż sprawę w sądzie założyć.
Współczuje i pozdrawiam

mario mario 
Mitsumaniak

Wysłany: 05-12-2009, 19:30   

W takiej sytuacji pozwoliłem sobie na przekleństwo w pełnej okazałości, aczkolwiek wiem, że niepowinienem, pierwszy raz i myśle, że ostani i chylę w pokorze swoją łysinę. No, ale co do groźby karalnej to Hubeeert zapędziłeś się, i to mi się nie podoba bo nawaliłeś to na moim poście, w tej chwili czytający nie znają oryginalnego tekstu i mogą pomyśleć, że naprawdę kierowałem groźby karalne pod adresem konkretnej osoby, wiem jak jest interpretowana "groźba karalna". Pozdro.

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 05-12-2009, 20:22   

mario mario przekonałeś mnie ;-)
A pasek weź na klatę i nie "grzesz" więcej. :)

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

mario mario 
Mitsumaniak

Wysłany: 05-12-2009, 21:52   

Sie rozumie. 8)

Odpowiedz do tematu