SKRADZIONO COLTA GDAŃSK! |
Autor |
Wiadomość |
Morfi
Mitsumaniak Street Hunter

Auto: Opel OPC i FORD KA
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-12-2009, 23:01
|
|
|
Jakbym znalazł w takim stanie moje autko to bym nie wytrzymał nerwowo Chyba bym goscia u ktorego stał satłukł gołymi rekami. |
_________________ Moje OPC http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=96694
Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
-----------------------------------------------
Mark Twain |
|
|
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 04-12-2009, 07:56
|
|
|
Masakra -widac czesci lataly juz po allegro |
|
|
|
 |
colt85rs
Nowy Forumowicz
Auto: colt 1,3 99rok
|
Wysłany: 04-12-2009, 10:15
|
|
|
załamka nie wiem co bym zrobił na twoim miejscu z tego co widac brakuje sporo detali a wydaje mi się że wiecej rozbebeszyli
sprzedać na części ? czy składać ? zastanawiał bym sie
pozdrawiam i współczuje |
_________________ zajechałem COLTA !!
 |
|
|
|
 |
sajmonski [Usunięty]
|
Wysłany: 04-12-2009, 10:38
|
|
|
Więc tak - gościa złapano części raczej nie poleciały na allegro gdyż na parkingu policyjnym stał też drugi colt (prawdopodobnie jego) i był miks części między nimi. Dokładnie nie wiem gdzie rozbili dziuple ale samochód stoi na parkingu w Grzybnie pod Kartuzami. Samochodu prawdopodobnie nawet nie będę zabierał z tego parkingu - 200 km to targać to może mi się zwróci za lawetę, nie mam nawet gdzie tego trzymać. , a dzięki inteligencji panów odpowiedzialnych za parking auto stoi całe rozbebeszone na podwórku i jest wszystko zamarznięte i mokre, więc gnić szybko zacznie... |
|
|
|
 |
mario mario
Mitsumaniak
Auto: galant elegance combi 2,5 B
|
Wysłany: 05-12-2009, 18:28
|
|
|
A jednak okazało się możliwe aby został skradziony na części. Współczuję, mimo, że mam nie najnowszy samochód, to tyle serca w niego włożyłem, że jakbym zobaczył go w talkim stanie to popłakałbym się, a gościowi który to zrobił wulgaryzm żeby wyglądał gorzej niż to auto. |
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 05-12-2009, 20:23, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
LEWY
Mitsumaniak

Auto: LANCER EVO II
|
Wysłany: 05-12-2009, 18:51
|
|
|
mario mario jak Możesz to edytuj posta bo ktoś da Ci ostrzeżenie za przekleństwo.
Skro znaleziono sprawce to może da się jakieś odszkodowanie wyciągnąć od niego, albo chociaż sprawę w sądzie założyć.
Współczuje i pozdrawiam |
|
 |
mario mario
Mitsumaniak
Auto: galant elegance combi 2,5 B
|
Wysłany: 05-12-2009, 19:30
|
|
|
W takiej sytuacji pozwoliłem sobie na przekleństwo w pełnej okazałości, aczkolwiek wiem, że niepowinienem, pierwszy raz i myśle, że ostani i chylę w pokorze swoją łysinę. No, ale co do groźby karalnej to Hubeeert zapędziłeś się, i to mi się nie podoba bo nawaliłeś to na moim poście, w tej chwili czytający nie znają oryginalnego tekstu i mogą pomyśleć, że naprawdę kierowałem groźby karalne pod adresem konkretnej osoby, wiem jak jest interpretowana "groźba karalna". Pozdro. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 05-12-2009, 20:22
|
|