|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Tylna kanapa - 2 i 3-osobowa |
Autor |
Wiadomość |
jawaldek
Mitsumaniak
Auto: Pajero 2.5 TDI manual 93
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 75 razy Dołączył: 25 Mar 2008 Posty: 2238 Skąd: Polska
|
Wysłany: 13-05-2010, 21:02
|
|
|
gołąb napisał/a: | skąd masz miecz dźedaj | ->>> z "Biedronki" cena 69,99 na Allegro 120zł i jako "miecz" był w użyciu ale na piknik się przydaje->>mocowanie na magnesy lub haczyki i nie tylko->>pomocne przy zmianie koła nocną porą->> na szczęśie jeszcze nie sprawdzałem. |
_________________ http://mudmania4x4.com.pl/
 |
|
|
|
 |
bartek2800 [Usunięty]
|
Wysłany: 13-05-2010, 22:37
|
|
|
gołąb napisał/a: | bartek2800 napisał/a: | To akurat w każdej wersji uzyskujemy dwie przyjemne leżanki, niezależnie czy dzielona czy nie | hmm.nie sprawdzałem...a czy nie ma zbyt dużych nierówności?co by ni wstać rano z bólem gnata... |
całej nocy nigdy nie sprawdzałem, ale 30min w trasie to owszem. Dlatego napisałem leżanki, nie łóżka
gołąb napisał/a: | w zeszłym roku raz spaliśmy z źonką w miśku, ale ani ja, ani ona nie daliśmy rady złożyć nawet przednich foteli |
Gdzieś na forum opisywałem jak przebiega proces rozkładania owych leżanek |
|
|
|
 |
|
|