|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Rośnie sprzedaż Lancera |
Autor |
Wiadomość |
sla
Forumowicz

Auto: Inne
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 22 razy Dołączył: 27 Mar 2005 Posty: 2882 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 17-06-2010, 23:53
|
|
|
gzesiolek napisał/a: |
Nie bede cytowal tego co ten gosc z serwisu mysli o 5-7letniej gwarancji na Kia... po prostu ...... ze ta gwarancja to bedzie doplacanie do interesu... |
Coś mu się chyba pomyliło, powinien być raczej szczesliwy z tego powodu bo on raczej nie bedzie dopłacał do interesu tylko tłukł kasę na koszt importera. |
|
|
|
 |
svalbard
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer 1,5 Invite
|
Wysłany: 18-06-2010, 08:17
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | svalbard napisał/a: | Bieżący rok także napawa optymizmem: pomimo wyraźnego spadku na rynku nowych samochodów maj przyniósł marce prawie 3% wzrost sprzedaży. |
|
No i? Tu jest tylko maj, a kolega postował okres styczeń - maj.
ps. żeby z takiej informacji robić problem, weź wyluzuj. |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
Pomógł: 187 razy Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 14126 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 18-06-2010, 12:55
|
|
|
to w koncu spada czy rosnie |
|
|
|
 |
jaca71
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 ES '09
Pomógł: 18 razy Dołączył: 01 Wrz 2008 Posty: 4696 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 18-06-2010, 20:01
|
|
|
racer1972, To zapraszam do działu "Nasze Miski" - opisz tam swój samochód i wszystkie z nim przejścia przez męki aby niedoinformowani nie trafili tak jak ty na bubla.
A jeśli już rzucasz hasło o ogromnej ilości usterek to poprzyj to własnymi przykładami. |
_________________ 1. Mitsubishi Lancer '09 (2008-...)
2. Honda Civic 5dr '98 (2010-...) 
 |
|
|
|
 |
plbarti
Forumowicz

Auto: Sportback&Outlander
Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Kwi 2009 Posty: 87 Skąd: biegun zimna
|
Wysłany: 20-06-2010, 13:01
|
|
|
U nas sprzedaż na pewno rośnie ,ale jak za granicą to dla mnie zagadka.
Przejeżdżając przez Niemcy, Francję i Szwajcarię zaskoczyło mnie ,że mało było tam Lancerów a Sportback'i to na palcach jednej ręki można było policzyć , nawet pod salonem Mitsu była tylko 1 sztuka , no i może przez to budził zainteresowanie a dla mnie ułatwione było wyszukanie go na parkingach, za to po przekroczeniu granicy już od Szczecina , misiek tu misiek tam . A co do gwarancji to np. Hyundai czy jak to tam się pisze ma 7lat ale dużo wyłączeń i to drobnym druczkiem , kolega ma od 2 lat i30 więc zdążył "skorzystać" już z gwarancji , bo złączniki stabilizatorów musiał zapłacić ,bo nie obejmuje , 7lat to układ napędowy , a zawieszenie ? |
|
|
|
 |
gzesiolek
Forumowicz

Auto: Mazda 6 GJ 2.5 AT
Pomógł: 18 razy Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 2698 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 20-06-2010, 14:32
|
|
|
plbarti, zebys sie nie zdziwil w Mitsu...
bo jak sadze elementy zawieszenia tez sa wylaczone chyba ze udowodnisz wade... po prostu czesci eksploatacyjne... wraz z iloscia km zuzywaja sie, zwlaszcza na polskich drogach... nikt Ci za darmo tego nie bedzie wymienial... |
_________________ Był: Mitsubishi Lancer 1.5 MT Invite 2008
Jest: Mazda 6 2.5 AT SkyPassion Kombi FL 2015

|
|
|
|
 |
plbarti
Forumowicz

Auto: Sportback&Outlander
Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Kwi 2009 Posty: 87 Skąd: biegun zimna
|
Wysłany: 20-06-2010, 18:49
|
|
|
gzesiolek napisał/a: | plbarti, zebys sie nie zdziwil w Mitsu...
. |
racja , nie korzystałem z gwarancji Mitsu , ale np. w peżocie w drugim roku gwarancji pojechałem ze stukiem w zawieszeniu , diagnoza - łącznik stabilizatora ,wymiana w ramach gwarancji , ale Odbiegam od Tematu , więc poczytam , albo zadzwonię lepiej do serwisu i zapytam ,choć odnośnie luzu w przekładni kierowniczej powiedzieli mi - proszę się nie martwić ma pan 3 lata gwarancji , |
|
|
|
 |
bastek
Mitsumaniak kaktusiarz
Auto: Superb,SpaceStar,LS400,SC430,J
Pomógł: 8 razy Dołączył: 05 Lut 2009 Posty: 5468 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 28-12-2010, 09:56
|
|
|
rośnie, rośnie i coraz wiecej nas....
jak kupowłaem - zastanawiałem sie nad skodą oktavią - ale co, wszyscy to kupują, ja bym sie powyróżniał.... oraz nad fiatem lineą (podoba mi się)
a teraz - kaszana do kwadratu z tym wyróżnianiem
ja kupiłem. pół roku później - szefowa moja. kilka m-cy później - nast. koleżanka z pracy. potem kolega ASXa. od wczoraj następny lancer pod pracą parkuje+2 nastepne na parkingach koło pracy. w międzyczasie jakims outlanderem ktoś dojeźdża razem jest 5 charakt. dziubków na terenie mojej pracy.... a oktavii żadnej... fiatów to w ogóle nie widuję
dać ogłoszenie "zmienię pospolitego lancera na niepospolitą ocktavię"? |
_________________ pozdr,
bastek
auta: nissan almera 2000-2013, Nissan Micra 2012-2029 Mitsubishi lancer 2009-2016 Toyota avensis 2015-2018 Cb125f 2016- 2020, Mitsubishi space star 2018-, Lexus LS400 2018-, Superb 2019-, Junak m12 2020-, Lexus sc430 2021- |
|
|
|
 |
Pawcho
Forumowicz Pawcho
Auto: Lancer 1.8 SB Intense
Pomógł: 3 razy Dołączył: 05 Kwi 2009 Posty: 265 Skąd: Sieradz
|
Wysłany: 31-12-2010, 21:10
|
|
|
Rośnie, rośnie. Ostatnio czytałem na na jednym z portali-Do listopada sprzedano w kraju coś koło 8400 tys. mitsu. Lancer drugi w kolejności, pierwszy chyba colt. Ogólem w Europie w sprzedaży mamy 3 miejsce, po Niemczech i Wielkiej Brytanii. |
|
|
|
 |
|
|