|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[E5x 92-96] Galant Lwówek Śląski 1996, 2.0 V6. |
Autor |
Wiadomość |
areksz121
Mitsumaniak Elektronik
Auto: E54A 2.0 V6 M/T '94
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 26 razy Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 1327 Skąd: Rzeszów/Markowa/Dordrecht
|
Wysłany: 04-07-2010, 02:33 [E5x 92-96] Galant Lwówek Śląski 1996, 2.0 V6.
|
|
|
Jako że E55A został sprzedany z dnia na dzień, poszukuję kolejnego wózka. Mam na oku takie oto cudo, chętnie skorzystałbym z opinii kolegów, którzy mają możliwość go oglądnąć na żywo (E54A):
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C13509467
Kod:
Kod: | Cena (brutto):
3 900 PLN / 941 EUR
Kategoria:
Sedan / Limuzyna
Informacje:
Wersja: V, Rok produkcji: 1996, 170 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 150 KM (110 kW), Pojemność skokowa: 1999 cm3, benzyna, zielony-metallic, Liczba drzwi: 4/5, Status pojazdu sprowadzonego: sprowadzony/nieopłacony, Kraj pochodzenia: Niemcy,
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, skórzana tapicerka, centralny zamek, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, podgrzewane fotele
Dodatkowe informacje:
bezwypadkowy
Opis pojazdu:
AUTO ŚWIEŻO SPROWADZONE Z NIEMIEC. 100% BEZWYPADKOWY, BEZ KOROZJI. DO CENY AUTA NALEŻY DOLICZYĆ OPŁATY CELNO- REJESTRACYJNE W WYS. OK. 1100zł. PO OGLĘDZINACH I ZAWARCIU TRANSAKCJI MOŻLIWY DOWÓZ. NR. TEL. 0602662436, 0600412754
|
Wyglądać, wygląda przyzwoicie, ciekawe jak ze stanem faktycznym. Brak zdjęć najważniejszego- serca i obejmujących go nadkoli. Skóra nie problem. |
_________________ POMOGŁEM? kliknij "pomógł" -> Bóg zapłać
Specjalność: Instalacja elektryczna E5xA,
E54A 2.0 V6 MIVECiem byl...i znów nim jest! '94 MÓJ Zobacz temat o moim Miśku
Carisma '99 4G92 BRAT http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=66765
Colt CJ4A '98 4G92 DRUGI BRAT
EA5A 98' TRZECI BRAT |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23638 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 04-07-2010, 11:04
|
|
|
Witaj, obserwując moto.allegro oraz otomoto, muszę przyznać, że to auto już pare tygodni stoi, na początku jak je widziałem miało cene do negocjacji, ale dokładnie nie pamiętam jaką, przebieg wg mnie zdrowo cofnięty, patrząc po wnętrzu, lewy halogen w zderzaku chyba stłuczony, maska przednia delikatnie wyzej jest z lewej strony - moze to byc kwestia regulacji podpieraka gumowego, tylna klapa z prawej strony ma dziwna szczeline, wygląda jakby nawet nie licowała z błotnikiem. Ponadto brak zdjęcia komory oraz lepszych zdjęć wnętrza, moj znajomy rozgladal sie wlasnie za takowym Galantem, pamietam ze ten go tez zainteresowal, ale przeraził się właśnie tymi wysiedzonymi fotelami, ktore stwierdził "wyglądały jakby koleś o wadze 120kg przejechał tym autem conajmniej pół miliona km", wkoncu sie nie zdecydował i nie pojechał go oglądać, poproś o wiecej zdjec, może napisz prosbe o ogledziny na forum regionalnym, jezeli wzglednie mechanicznie to auto bedzie dobre, to moze warto sie zainteresować. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
|
|