Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
ZNAKI ROZPOZNAWCZE !!!
Autor Wiadomość
Browar
[Usunięty]

Wysłany: 27-09-2006, 22:30   klubowe znaki rozpoznawcze - jak narazie naklejki MM

Wtam!

Kontyngentuje temat naszych znakow rozpoznawczych heh :)
Juz mniej wiecej znam ile beda kosztowaly klubowe naklejki, ,mowie mniej wiecej bo staram sie dla nas o wieksze rabaty np.: w przypadku wiekszego zamowienia :)

Naklejka loga Mitsumaniakow plus adres stromy i nick z dolu, na zwyklej kolorowej foli (do wybory do koloru) kosztuje mniej wiecej 2 zlote,

oraz najklejka ta sama zrobina na foli odblaskowej ktora ma jeden kolor bialy i widac ja w nocy jak nasza cudowna POLUCJE czajaca sie na Mitsumaniaka :) ta kosztuje 10 zl

Naklejeczki sa takiej wielkosci zeby sie zmiescily na lusterko i na bok lub tyleczek auta.
Jutro zamieszcze lub kolega Adaho_krak na forum dokladne zdjecia przykladow tych folii czyli odblasku i zwyklej.

Co do fotek samej naklejki to zrobie jak juz bede mial kilka sztuk i jak sie uwiniemy naklejki beda juz w weekend :)

pozdrawiam w takim razie!
bwr

tomusn 
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 28-09-2006, 23:55   

proponuję podzielić się tym tematem z Mitsumaniakami z innych części Polski :) , a z Firebee omówić handel tymi gadżetami jako też ogólnopolskimi

Adaho_krak 
moderator

Auto: Megane GTline
Wysłany: 29-09-2006, 00:03   

tomusn napisał/a:
proponuję podzielić się tym tematem z Mitsumaniakami z innych części Polski :) , a z Firebee omówić handel tymi gadżetami jako też ogólnopolskimi

Spokojnie narazie rozkminiamy jak bedziemy mieli to się podzielimy, tymczasem jest to forma regionalna

a moja naklejka wygląda tak

jest to naklejka na zwykłaj folii samprzylepnej srebro połysk BROWAR czekamy na foto naklejki Metody dla porównania folii

Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku
. - Przynajmniej się staram :)

Adam 00302/KMM

Ficu865
[Usunięty]

Wysłany: 29-09-2006, 09:54   

Ta naklejka naprawdę łądnie wygląda jednak ja zamawiam odblaskową. Co do znaczka na lusterku które ostatnio były rozdawane na spocie - ściągnąłem ją.. jakoś mi nie pasowała. Ale ta na tył jak najbardziej i fajnie by było żeby na najbliższym spocie tj 1.10 można je było nabyć:)

Adaho_krak 
moderator

Auto: Megane GTline
Wysłany: 29-09-2006, 14:39   

Ficu865, jak chcesz ją nabyć to najpierw musisz zamówić u mnie lub u Browara zbierzemy wszystkie zamówienia i zrobimy ale na niedziele raczej marne szanse ja bede na spocie ale po 20 może was jeszcze zastane

Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku
. - Przynajmniej się staram :)

Adam 00302/KMM

Ficu865
[Usunięty]

Wysłany: 29-09-2006, 15:44   

ja napewno będę. Ok to wystosuję specjalne podanie do Cibie lub Browara i wyśle Ci pocztą albo kurierem :P

Browar
[Usunięty]

Wysłany: 29-09-2006, 20:11   

Co do naklejeczek Panowie i Panie

Nareszcie mam fotki z golfa mtd jak sie prezentuje odblask, dowiedzialem sie tez ze jest zolty odblask oprocz bialego

w dzie

http://www.mitsubishi-gra...laskswiatlo.JPG

i w nocy (daje duuuuzy efekt)

http://www.mitsubishi-gra...todaodblask.JPG

P.S nie wiem jak sie daje pelne zdjecia dlatego podalem url

pozdrawiam
bwr

saphire 
Mitsumaniak
daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
Wysłany: 30-09-2006, 08:19   

Popraw te url'e bo są do kitu.

Browar
[Usunięty]

Wysłany: 30-09-2006, 11:39   

saphire napisał/a:
Popraw te url'e bo są do kitu.

No problem

w dzien

w nocy

Temat dostepny pod "Wazne sprawy ze spotu"
pozdr
bwr

Edit by szczeslaw - znowu fotki :)
Ostatnio zmieniony przez szczeslaw 11-11-2006, 16:24, w całości zmieniany 2 razy  

szczeslaw 
moderator
Łamacz przepisow KRD

Auto: Carisma 1.6 99r
Wysłany: 30-09-2006, 14:53   

Browar, żeby fotki były widoczne na forum, musisz wrzucić je na serwer "mitsumaniakowy" (tak jak to zrobiłeś) a następnie w poście url wpisać między [ img ] i [ /img ] (oczywiście bez spacji między nawiasem a img).

Browar
[Usunięty]

Wysłany: 30-09-2006, 14:55   

szczeslaw napisał/a:
Browar, żeby fotki były widoczne na forum, musisz wrzucić je na serwer "mitsumaniakowy" (tak jak to zrobiłeś) a następnie w poście url wpisać między [ img ] i [ /img ] (oczywiście bez spacji między nawiasem a img).

Dzieki za info szczesław ja niestety jestem noga w mykach czystotechnicznych stad moje gafy ;p teraz juz bede o tym pamietal :)

pozdrawiam
bwr

[ Dodano: 08-10-2006, 15:53 ]
Panowie obczailem temat na MM propo's znakow klubowych, do zamowienia sa flagi z logo MM i ksywa podaje linka:

http://www.mitsubishi-gra...p?p=76307#76307

bwr

P.S Ja bym sie pisał no i jeszcze jedna sprawa co do naszych naklejek klubowych widze ze temat zamarl, gdzie zamowienia?
Ostatnio zmieniony przez Browar 11-11-2006, 16:22, w całości zmieniany 1 raz  

karolgt 
moderator

Auto: Lexus GS430 V8
Wysłany: 26-10-2006, 00:36   

co do reklamowek, ostatnio trafila mi sie taka www, calkiem fajnie to wyglada, szkoda tylko ze koszt dosc duzy;/ <taka ciekawostka> :D

http://www.pidplates.pl/

Browar
[Usunięty]

Wysłany: 28-10-2006, 20:27   

Zrobilem fotki naszych odblasków :) daja rade!

Lista osob ktore je zamawialy
1.Szczesław (bez nicka)
2.adaho_krak (z nickiem)
3.Browar (z nickiem)
4.Marcin-Krk (bez nika)
5.Ficu865 (z nickiem)
6.karolGT (z nickiem) 2x
7.KubaKrakow (z nickiem)
8.Mugen (bez nicka)
Tylko naklaniam kolege zeby troche wiecej sie udzielal na forum :) heh

Ficu865
[Usunięty]

Wysłany: 21-11-2006, 16:26   

Ok Panowie naklejeczki mamy piękne, teraz trzeba je pokazać pozostałym klubowiczom :mrgreen:

Browar
[Usunięty]

Wysłany: 21-11-2006, 16:53   

Ficu865 napisał/a:
Ok Panowie naklejeczki mamy piękne, teraz trzeba je pokazać pozostałym klubowiczom

Heh wszytsko syper tylko Ficu gdzie umieszczamy fotki na ogolnym gdzies...czy tutaj ?
Albo moze tu i tu?:>
pozdr
bwr

Odpowiedz do tematu