ZNAKI ROZPOZNAWCZE !!! |
Autor |
Wiadomość |
Browar [Usunięty]
|
Wysłany: 27-09-2006, 22:30 klubowe znaki rozpoznawcze - jak narazie naklejki MM
|
|
|
Wtam!
Kontyngentuje temat naszych znakow rozpoznawczych heh
Juz mniej wiecej znam ile beda kosztowaly klubowe naklejki, ,mowie mniej wiecej bo staram sie dla nas o wieksze rabaty np.: w przypadku wiekszego zamowienia
Naklejka loga Mitsumaniakow plus adres stromy i nick z dolu, na zwyklej kolorowej foli (do wybory do koloru) kosztuje mniej wiecej 2 zlote,
oraz najklejka ta sama zrobina na foli odblaskowej ktora ma jeden kolor bialy i widac ja w nocy jak nasza cudowna POLUCJE czajaca sie na Mitsumaniaka ta kosztuje 10 zl
Naklejeczki sa takiej wielkosci zeby sie zmiescily na lusterko i na bok lub tyleczek auta.
Jutro zamieszcze lub kolega Adaho_krak na forum dokladne zdjecia przykladow tych folii czyli odblasku i zwyklej.
Co do fotek samej naklejki to zrobie jak juz bede mial kilka sztuk i jak sie uwiniemy naklejki beda juz w weekend
pozdrawiam w takim razie!
bwr |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-09-2006, 23:55
|
|
|
proponuję podzielić się tym tematem z Mitsumaniakami z innych części Polski , a z Firebee omówić handel tymi gadżetami jako też ogólnopolskimi |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
|
Wysłany: 29-09-2006, 00:03
|
|
|
tomusn napisał/a: | proponuję podzielić się tym tematem z Mitsumaniakami z innych części Polski , a z Firebee omówić handel tymi gadżetami jako też ogólnopolskimi |
Spokojnie narazie rozkminiamy jak bedziemy mieli to się podzielimy, tymczasem jest to forma regionalna
a moja naklejka wygląda tak
jest to naklejka na zwykłaj folii samprzylepnej srebro połysk BROWAR czekamy na foto naklejki Metody dla porównania folii |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
Ficu865 [Usunięty]
|
Wysłany: 29-09-2006, 09:54
|
|
|
Ta naklejka naprawdę łądnie wygląda jednak ja zamawiam odblaskową. Co do znaczka na lusterku które ostatnio były rozdawane na spocie - ściągnąłem ją.. jakoś mi nie pasowała. Ale ta na tył jak najbardziej i fajnie by było żeby na najbliższym spocie tj 1.10 można je było nabyć:) |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
|
Wysłany: 29-09-2006, 14:39
|
|
|
Ficu865, jak chcesz ją nabyć to najpierw musisz zamówić u mnie lub u Browara zbierzemy wszystkie zamówienia i zrobimy ale na niedziele raczej marne szanse ja bede na spocie ale po 20 może was jeszcze zastane |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
Ficu865 [Usunięty]
|
Wysłany: 29-09-2006, 15:44
|
|
|
ja napewno będę. Ok to wystosuję specjalne podanie do Cibie lub Browara i wyśle Ci pocztą albo kurierem |
|
|
|
 |
Browar [Usunięty]
|
|
|
|
 |
saphire
Mitsumaniak daje wędkę nie rybę

Auto: Laguna Coupe GT
|
Wysłany: 30-09-2006, 08:19
|
|
|
Popraw te url'e bo są do kitu. |
_________________ Bartek `saphire` Siębab |
|
|
|
 |
Browar [Usunięty]
|
Wysłany: 30-09-2006, 11:39
|
|
|
saphire napisał/a: | Popraw te url'e bo są do kitu. |
No problem
w dzien
w nocy
Temat dostepny pod "Wazne sprawy ze spotu"
pozdr
bwr
Edit by szczeslaw - znowu fotki |
Ostatnio zmieniony przez szczeslaw 11-11-2006, 16:24, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
szczeslaw
moderator Łamacz przepisow KRD

Auto: Carisma 1.6 99r
|
Wysłany: 30-09-2006, 14:53
|
|
|
Browar, żeby fotki były widoczne na forum, musisz wrzucić je na serwer "mitsumaniakowy" (tak jak to zrobiłeś) a następnie w poście url wpisać między [ img ] i [ /img ] (oczywiście bez spacji między nawiasem a img). |
_________________ gg: 3254156
Carisma 1.6 99r.
 |
|
|
|
 |
Browar [Usunięty]
|
Wysłany: 30-09-2006, 14:55
|
|
|
szczeslaw napisał/a: | Browar, żeby fotki były widoczne na forum, musisz wrzucić je na serwer "mitsumaniakowy" (tak jak to zrobiłeś) a następnie w poście url wpisać między [ img ] i [ /img ] (oczywiście bez spacji między nawiasem a img). |
Dzieki za info szczesław ja niestety jestem noga w mykach czystotechnicznych stad moje gafy ;p teraz juz bede o tym pamietal
pozdrawiam
bwr
[ Dodano: 08-10-2006, 15:53 ]
Panowie obczailem temat na MM propo's znakow klubowych, do zamowienia sa flagi z logo MM i ksywa podaje linka:
http://www.mitsubishi-gra...p?p=76307#76307
bwr
P.S Ja bym sie pisał no i jeszcze jedna sprawa co do naszych naklejek klubowych widze ze temat zamarl, gdzie zamowienia? |
Ostatnio zmieniony przez Browar 11-11-2006, 16:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
karolgt
moderator

Auto: Lexus GS430 V8
|
Wysłany: 26-10-2006, 00:36
|
|
|
co do reklamowek, ostatnio trafila mi sie taka www, calkiem fajnie to wyglada, szkoda tylko ze koszt dosc duzy;/ <taka ciekawostka>
http://www.pidplates.pl/ |
|
|
|
 |
Browar [Usunięty]
|
Wysłany: 28-10-2006, 20:27
|
|
|
Zrobilem fotki naszych odblasków daja rade!
Lista osob ktore je zamawialy
1.Szczesław (bez nicka)
2.adaho_krak (z nickiem)
3.Browar (z nickiem)
4.Marcin-Krk (bez nika)
5.Ficu865 (z nickiem)
6.karolGT (z nickiem) 2x
7.KubaKrakow (z nickiem)
8.Mugen (bez nicka)
Tylko naklaniam kolege zeby troche wiecej sie udzielal na forum heh |
|
|
|
 |
Ficu865 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-11-2006, 16:26
|
|
|
Ok Panowie naklejeczki mamy piękne, teraz trzeba je pokazać pozostałym klubowiczom |
|
|
|
 |
Browar [Usunięty]
|
Wysłany: 21-11-2006, 16:53
|
|
|
Ficu865 napisał/a: | Ok Panowie naklejeczki mamy piękne, teraz trzeba je pokazać pozostałym klubowiczom |
Heh wszytsko syper tylko Ficu gdzie umieszczamy fotki na ogolnym gdzies...czy tutaj ?
Albo moze tu i tu?:>
pozdr
bwr |
|
|
|
 |
|