| 

|  | Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki 

|  |  

| Ogłoszenie |  
         |   
 W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
 Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
 Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
 |  

| Mitsumaniak w potrzebie BYDGOSZCZ |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | Forest [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 13-08-2010, 08:13   Mitsumaniak w potrzebie BYDGOSZCZ |   
 |  
               | 
 |  
               | Witam. 
 Kamil 73-73 z Łódzkiego ma problem z autem. Rozkraczył się w bydgoszczy galem 2.5 v6.

Objawy:
 do ok 60km/h ok. Pow przy przyspieszaniu strasznie drży. Przy puszczeniu gazu przestaje.

Koła sprawdzone przed wyjazdem, sprzęgło chodzi ładnie, silnik chodzi dobrze.

Jeśli ktoś może podjechać i pomóc proszę o kontakt do mnie

Mój telefon: 691-60-60-77

Za szybką reakcję z góry dziękuję.
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | DiPi [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 13-08-2010, 09:25 |   
 |  
               | 
 |  
               | siemanko  dajcie znać jak się sprawa skończyła   |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | kamil73-73   Forumowicz
 Gal 2,5 V6 Elegance

Auto: Mitsubishi galant 2,5 V6
 Kraj/Country: Polska

| 

|  Wysłany: 13-08-2010, 21:40 |   
 |  
               | 
 |  
               | Na początek serdeczne podziękowania dla firmy Euro-Tim z ul.Inowrocławskiej 35 za udzieloną pomoc przy diagnozie usterki i fochowemu podejściu do problemu. Mimo umówionych klientów pomoc udzielono mi błyskawicznie. Pierwsza sugestia usterki padła ze strony mojego kolegi z forum(Forest-Taft) co potwierdził mechanik z serwisu Krystian któremu również należą się słowa podziękowania,że mimo tak młodego wieku potrafił się wykazac dużą znajomością mechaniki(także szkoda ,że nie pracuje w Łodzi bo niestety w naszym mieście nie miałem okazji skorzystac z pomocy prawdziwego fachowca-takie szczęście...A teraz krótko o diagnozie: niechlujne zmontowanie układu przeniesienia napędu skrzynia biegów-półosie ,montaż całkowicie suchego przegubu wewnętrznego co było skutkiem jego zacierania się i uszkodzenia.Chłopaki zdemontowali,oczyścili,nasmarowali i szczęśliwie dojechałem na wymarzony urlop.   |  
				| _________________ Kamil
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | Forest [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 13-08-2010, 22:45 |   
 |  
               | 
 |  
               | A ja również dopiero teraz mogę podziękować za bardzo szybki odzew: 
 Wilk88
 -Anonimowy nadawca SMSa z numerem do Bartka-    --- Proszę o ujawnienie się
 I oczywiście samemu Bartkowi.

Co do Ciebie Kamilu.....Miałem dzwonić, ale jak mam czas to jest już po 23:40.....

Cieszę się że dojechałeś (martwiłem się no i miałeś dzwonić.....czekałem pod telefonem)......i oczywiście muszę Cię ochrzanić. 5:00 w takich sytuacjach nie jest za wczesną porą na telefon.....

Jeszcze raz dziękuję chłopaki za pomoc.
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | bartek_nkm [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 14-08-2010, 07:15 |   
 |  
               | 
 |  
               | Cieszę się, że wszystko udało się pozytywnie rozwiązać   |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | DiPi [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 14-08-2010, 20:49 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Forest_Taft napisał/a: |  	  | -Anonimowy nadawca SMSa z numerem do Bartka- --- Proszę o ujawnienie się | 

Hehe ujawniam się
  ) i ciesze się że wszystko się udało  ))) 
 pozdrawiam !!
 |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  |