Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Mitsumaniak w potrzebie BYDGOSZCZ
Autor Wiadomość
Forest
[Usunięty]

Wysłany: 13-08-2010, 09:13   Mitsumaniak w potrzebie BYDGOSZCZ

Witam.

Kamil 73-73 z Łódzkiego ma problem z autem. Rozkraczył się w bydgoszczy galem 2.5 v6.

Objawy:
do ok 60km/h ok. Pow przy przyspieszaniu strasznie drży. Przy puszczeniu gazu przestaje.

Koła sprawdzone przed wyjazdem, sprzęgło chodzi ładnie, silnik chodzi dobrze.

Jeśli ktoś może podjechać i pomóc proszę o kontakt do mnie

Mój telefon: 691-60-60-77

Za szybką reakcję z góry dziękuję.

DiPi
[Usunięty]

Wysłany: 13-08-2010, 10:25   

siemanko :) dajcie znać jak się sprawa skończyła :D

kamil73-73 
Forumowicz
Gal 2,5 V6 Elegance

Auto: Mitsubishi galant 2,5 V6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 13-08-2010, 22:40   

Na początek serdeczne podziękowania dla firmy Euro-Tim z ul.Inowrocławskiej 35 za udzieloną pomoc przy diagnozie usterki i fochowemu podejściu do problemu. Mimo umówionych klientów pomoc udzielono mi błyskawicznie. Pierwsza sugestia usterki padła ze strony mojego kolegi z forum(Forest-Taft) co potwierdził mechanik z serwisu Krystian któremu również należą się słowa podziękowania,że mimo tak młodego wieku potrafił się wykazac dużą znajomością mechaniki(także szkoda ,że nie pracuje w Łodzi bo niestety w naszym mieście nie miałem okazji skorzystac z pomocy prawdziwego fachowca-takie szczęście...A teraz krótko o diagnozie: niechlujne zmontowanie układu przeniesienia napędu skrzynia biegów-półosie ,montaż całkowicie suchego przegubu wewnętrznego co było skutkiem jego zacierania się i uszkodzenia.Chłopaki zdemontowali,oczyścili,nasmarowali i szczęśliwie dojechałem na wymarzony urlop. :D

Forest
[Usunięty]

Wysłany: 13-08-2010, 23:45   

A ja również dopiero teraz mogę podziękować za bardzo szybki odzew:

Wilk88
-Anonimowy nadawca SMSa z numerem do Bartka- --- Proszę o ujawnienie się
I oczywiście samemu Bartkowi.

Co do Ciebie Kamilu.....Miałem dzwonić, ale jak mam czas to jest już po 23:40.....

Cieszę się że dojechałeś (martwiłem się no i miałeś dzwonić.....czekałem pod telefonem)......i oczywiście muszę Cię ochrzanić. 5:00 w takich sytuacjach nie jest za wczesną porą na telefon.....

Jeszcze raz dziękuję chłopaki za pomoc.

bartek_nkm
[Usunięty]

Wysłany: 14-08-2010, 08:15   

Cieszę się, że wszystko udało się pozytywnie rozwiązać :)

DiPi
[Usunięty]

Wysłany: 14-08-2010, 21:49   

Forest_Taft napisał/a:
-Anonimowy nadawca SMSa z numerem do Bartka- --- Proszę o ujawnienie się

Hehe ujawniam się :) ) i ciesze się że wszystko się udało :) )))

pozdrawiam !!

Odpowiedz do tematu