|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mitsumaniak w potrzebie BYDGOSZCZ |
Autor |
Wiadomość |
Forest [Usunięty]
|
Wysłany: 13-08-2010, 09:13 Mitsumaniak w potrzebie BYDGOSZCZ
|
|
|
Witam.
Kamil 73-73 z Łódzkiego ma problem z autem. Rozkraczył się w bydgoszczy galem 2.5 v6.
Objawy:
do ok 60km/h ok. Pow przy przyspieszaniu strasznie drży. Przy puszczeniu gazu przestaje.
Koła sprawdzone przed wyjazdem, sprzęgło chodzi ładnie, silnik chodzi dobrze.
Jeśli ktoś może podjechać i pomóc proszę o kontakt do mnie
Mój telefon: 691-60-60-77
Za szybką reakcję z góry dziękuję. |
|
|
|
 |
DiPi [Usunięty]
|
Wysłany: 13-08-2010, 10:25
|
|
|
siemanko dajcie znać jak się sprawa skończyła |
|
|
|
 |
kamil73-73
Forumowicz Gal 2,5 V6 Elegance

Auto: Mitsubishi galant 2,5 V6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-08-2010, 22:40
|
|
|
Na początek serdeczne podziękowania dla firmy Euro-Tim z ul.Inowrocławskiej 35 za udzieloną pomoc przy diagnozie usterki i fochowemu podejściu do problemu. Mimo umówionych klientów pomoc udzielono mi błyskawicznie. Pierwsza sugestia usterki padła ze strony mojego kolegi z forum(Forest-Taft) co potwierdził mechanik z serwisu Krystian któremu również należą się słowa podziękowania,że mimo tak młodego wieku potrafił się wykazac dużą znajomością mechaniki(także szkoda ,że nie pracuje w Łodzi bo niestety w naszym mieście nie miałem okazji skorzystac z pomocy prawdziwego fachowca-takie szczęście...A teraz krótko o diagnozie: niechlujne zmontowanie układu przeniesienia napędu skrzynia biegów-półosie ,montaż całkowicie suchego przegubu wewnętrznego co było skutkiem jego zacierania się i uszkodzenia.Chłopaki zdemontowali,oczyścili,nasmarowali i szczęśliwie dojechałem na wymarzony urlop. |
_________________ Kamil |
|
|
|
 |
Forest [Usunięty]
|
Wysłany: 13-08-2010, 23:45
|
|
|
A ja również dopiero teraz mogę podziękować za bardzo szybki odzew:
Wilk88
-Anonimowy nadawca SMSa z numerem do Bartka- --- Proszę o ujawnienie się
I oczywiście samemu Bartkowi.
Co do Ciebie Kamilu.....Miałem dzwonić, ale jak mam czas to jest już po 23:40.....
Cieszę się że dojechałeś (martwiłem się no i miałeś dzwonić.....czekałem pod telefonem)......i oczywiście muszę Cię ochrzanić. 5:00 w takich sytuacjach nie jest za wczesną porą na telefon.....
Jeszcze raz dziękuję chłopaki za pomoc. |
|
|
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 14-08-2010, 08:15
|
|
|
Cieszę się, że wszystko udało się pozytywnie rozwiązać |
|
|
|
 |
DiPi [Usunięty]
|
Wysłany: 14-08-2010, 21:49
|
|
|
Forest_Taft napisał/a: | -Anonimowy nadawca SMSa z numerem do Bartka- --- Proszę o ujawnienie się |
Hehe ujawniam się ) i ciesze się że wszystko się udało )))
pozdrawiam !! |
|
|
|
 |
|
|