|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant 2.0 D, 2000r, kombi, Goczałkowice-Zdrój |
Autor |
Wiadomość |
Daria
Nowy Forumowicz
Auto: narazie rower ;)
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-08-2010, 17:02 [EAx 97-04] Galant 2.0 D, 2000r, kombi, Goczałkowice-Zdrój
|
|
|
witam,
Rozgladam sie za Galantem kombi. Co myslicie o tym?:
http://otomoto.pl/mitsubi...-C13815847.html

Kod: | Cena (brutto):
12 500 PLN / 3 162 EUR
Finanse:
Kalkulator OC AC 12 firm - porównaj i kup tanio online lub przez telefon
Kategoria:
Kombi
Informacje:
Wersja: VI, Rok produkcji: 2000, Przegląd: 08/2010, Ubezpieczenie: 11/2010, 203 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 90 KM (66 kW), Pojemność skokowa: 2000 cm3, olej napędowy (diesel), granatowy-metallic, Liczba drzwi: 4/5, Kraj aktualnej rejestracji: Polska.
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, hak, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, centralny zamek, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, welurowa tapicerka
Opis pojazdu:
4 ELEKTRYCZNE SZYBY
RADIO CD MP3 ALPINE
NOWE OPONY ZIMOWE
PO WYMIANIE RORZĄDU
Dane kontaktowe
Serwis otoMoto nie posiada dodatkowych danych Sprzedającego, poza zawartymi w ogłoszeniu.
Kraina Samochodów
Stawowa 43-230 Goczałkowice-Zdrój
Tel: +48 - 609 - 01-01-01+48 - 609-65-65-65 |
Bede wdzieczna za wszelkie wskazowki i uwagi
Dzieki! |
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 18-08-2010, 20:12, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
sebo199
Mitsumaniak
Auto: BMW 525 td
Pomógł: 19 razy Dołączył: 17 Wrz 2009 Posty: 424 Skąd: Kolonia Myśliborzyce
|
Wysłany: 18-08-2010, 17:36
|
|
|
Auto wygląda już na fotkach na bardzo zmęczone życiem. Prawy przód lekko uszkodzony. Lewy kiepsko spasowany na narożniku lampy i kierunku, maska z błotnikiem. Brak fotek komory silnika. Wycieraczka chyba uszkodzona (krzywo na szybie leży). Zaślepka poduszki pasażera raczej nie jest oryginalna a ta na kierownicy jakaś zdeformowana. Prawy błotnik z maską źle spasowane.
Szukasz tylko diesla? |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 18-08-2010, 20:10
|
|
|
A ja powiem, że to auto nie jest warte tych pieniędzy, dostało porządnie z przodu, obie poduchy były wyrzucone, estetyka wykonania naprawy tragiczna, nawet bym sie nie interesował tym autem, zdecydowanie nie poleciłbym go nikomu. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 18-08-2010, 20:16
|
|
|
robertdg napisał/a: | obie poduchy były wyrzucone |
Poduszka kierowcy różni się odcieniem od kierownicy.
Zaślepka poduszki pasażera nie dolega
Daria, następnym razem posty w tym dziale pisz wg:
Wzór posta w dziale "Chcę Kupić Galanta"
Teraz zrobiłem to za Ciebie |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
Daria
Nowy Forumowicz
Auto: narazie rower ;)
|
Wysłany: 18-08-2010, 21:21
|
|
|
dzieki za odpowiedzi i za edytowanie postu fj_mike;) tak, myslalam o dieslu...ale szczerze mowiac jestem otwarta na jakiekowiek wskazowki i propozycje. moze powiem, czego szukam - duzego, niezawodnego, ladnego (a takie napewno mitsubishi jest) kombi. Chcialabym go bardziej uzywac na wycieczki poza miasto i na wakacje...no i oczywiscie wolalabym nie jechac po niego pol Polski :/ dzieki jeszcze raz za odpowiedzi i bede bardzo wdzieczna za jakies konkretne wskazowki (czyli, co polecalibyscie w cenie do do 15 tys) - a moze jednak nie diesel? - jesli to mozliwe to tez o konkretne linki do ofert - szczerze mowiac teraz rozgladam sie za samochodem sama i sie w tym troche gubie, dlatego chce przeprowadzic wstepna selekcje - wiec doceniam naprawde wasza pomoc . dzieki wielkie jeszcze raz!pozdrawiam D. |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 18-08-2010, 23:21
|
|
|
Daria napisał/a: | tak, myslalam o dieslu...ale szczerze mowiac jestem otwarta na jakiekowiek wskazowki i propozycje. | http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=38803 może troszkę rozjaśni wybór
Daria napisał/a: | no i oczywiscie wolalabym nie jechac po niego pol Polski | Poszukaj w ogłoszeniach otomoto, ofert sprzedaży z Czapli, zadzwoń, zapytaj, może będzie coś co Cię zainteresuje, Panowie z Czapli sprzedają głownie Galanty, napewno coś doradzą.
Daria napisał/a: | jesli to mozliwe to tez o konkretne linki do ofert | naszym celem jest pomóc Tobie w zakupie, jednakże, promowanie ofert z serwisów giełdowych, czy aukcyjnych, może mieć różne podteksty, dlatego lepiej jak zamieścisz ogłoszenie, a my je opiszemy. Ewentualnie zapraszam do działu SPRZEDAM http://forum.mitsumaniaki.pl/viewforum.php?f=101 może jakiś MitsuManiak w obecnej chwili chce sprzedać swoje auto |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 18-08-2010, 23:22
|
|
|
Daria napisał/a: | jesli to mozliwe to tez o konkretne linki do ofert |
Niemożliwe - ty płacisz, ty szukasz i wybierasz my doradzamy Nie masz limitu zapytań o ciekawe auta. |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
|
|