Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
wgniotka
Autor Wiadomość
macho 
Forumowicz

Auto: mitsubishi lancer
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 31-12-2010, 17:19   wgniotka

ostatnio mam pecha . dwa razy ktoś walną mi drzwiami w auto efekt dwie wgniotki jedna miesiąc temu na drzwiach zrobiłem. druga w wigilie na tylnim błotniku koszmar . ale naprawiłem bez malowania w firmie http://www.mwalczak.com.pl . polecam śladu nie ma koszt raptem 150 zł

szpawel78 
Nowy Forumowicz
szpawel

Auto: Lancer Sedan 1.8
  Wysłany: 31-12-2010, 18:54   

No niestety od jednej malej wgniotki parkingowej u mnie sie zaczelo, wychodze z supermarketu patrze a tu wgniecenie wielkości 5złotych na tylnych drzwiach, zrobilem z ac w aso za dwa miesiace nastepny pech, stluczka wjechalem w fusiona u mnie tylko rejestracja odpadla koszt w aso 11k :| wniosek nie naprawiam nigdy wgniotek :)

artisan 
Forumowicz

Auto: był Lancer SB jest O III CVT
Wysłany: 01-01-2011, 13:11   

za rejestrację ???

:shock: :shock:

szpawel78 
Nowy Forumowicz
szpawel

Auto: Lancer Sedan 1.8
Wysłany: 02-01-2011, 22:04   

no ta rejestracja to tak na pół serio tzn. wizualnie tylko to mozna było stwierdzic patrząc na przód samochodu ale po rozebraniu w aso okazało sie ze przedni pas przyjął całe uderzenie i trzeba było prostować do tego pękniety uchwyt lampy więc założyli nowa :) i parę innych drobiazgów wiec się uzbierało

mjsystem 
Forumowicz

Auto: ...
Wysłany: 09-01-2011, 11:26   

Ja pomimo czujników cofania przyłozyłem sie do barierki pionowej dokładnie w miejscu gdzie jest zaślepka na mocowanie haka... Efekt: pęknięty zderzak ok 3cm, ale nie naprawiam bo nie widać z daleka a poza tym to plastik więc nie rdzewieje :D Druga wgniotka na drzwiach kierowcy, lakier lekko zdarty, ale dałem sobie spokój- nie naprawiam. Czas i koszt przewyższa moje zdolności do utrzymania nerwów na wodzy :twisted:

eska 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Eclipse Cross
Wysłany: 28-01-2011, 17:33   wgnieciona maska

WITAM
Mam wgniecioną maskę z przodu nad reflektorem. Typowe wgniecenie po siadaniu na masce. Dodatkowo jeszcze w jednym miejscu jest pęknięty lakier na długości 3-4 cm... pewnie porażka ??
Co o takim uszkodzeniu myślicie?
Bez lakierowania się nie obędzie zapewne...

Odpowiedz do tematu