Żarówki w zegarach => podświetlenie kół |
Autor |
Wiadomość |
jawaldek
Mitsumaniak
Auto: Pajero 2.5 TDI manual 93
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 75 razy Dołączył: 25 Mar 2008 Posty: 2238 Skąd: Polska
|
Wysłany: 13-01-2011, 13:10
|
|
|
Bushey napisał/a: | oraz użyłem te od pasów i od drzwi do innych celów | pochwal się do jakich celów użyłeś bo przy moim kosmicznym ->> tak niektórzy mówią-kokpicie miejsca już brakuje na kontrolki i przełączniki. Swoją drogą te od drzwi to.... tak na dwoje babka wróżyła . Co prawda ja mam dodatkowo podłączone do świateł awaryjnych bo 1) wiem kiedy drzwi są nie domknięte i 2) inni wiedzą też że np ktoś będzie wysiadał z samochodu no oczywiście po zatrzymaniu się i to ja "decyduję" czy może wysiąść czy nie->>>taki pstryczek elektryczek sprzężony z alarmem->>> blokada drzwi po uruchomieniu samochodu. Tak na marginesie====>>>>> od jakiegoś czasu przymierzam się do przeróbki kokpitu a raczej zrobienia nowego pod moje potrzeby jakieś sugestie ?? podpowiedzi ?? szczególnie od modelarzy bo mają ciekawe patenty i rozwiązania materiałowe |
_________________ http://mudmania4x4.com.pl/
 |
|
|
|
 |
Faraonix
Forumowicz

Auto: Pajero 2.8 TD / 1996
Pomógł: 22 razy Dołączył: 12 Lis 2008 Posty: 770 Skąd: Śląskie
|
Wysłany: 13-01-2011, 18:50
|
|
|
Ja dorabialem kontrolke niskiego poziomu wody w zbiorniku. Najpierw zrobilem w corelu grafike, potem wydrukowalem ja na folii (w negatywie bo chcialem czarne tlo), zalaminowalem, zeby tusz czasem sie nie rozmazal i przykleilem tasma w puste okienko. Bylo jedne wolne pomaranczowe w moim liczniku. Czesc zaroweczek wymienilem na led-y |
|
|
|
 |
lukas 78
Forumowicz

Auto: pajero 2,5 tdi
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 31 razy Dołączył: 18 Lis 2010 Posty: 814 Skąd: Szepietowo/Hamburg
|
Wysłany: 13-01-2011, 19:26
|
|
|
Faraonix napisał/a: | Ja dorabialem kontrolke niskiego poziomu wody w zbiorniku. Najpierw zrobilem w corelu grafike, potem wydrukowalem ja na folii (w negatywie bo chcialem czarne tlo), zalaminowalem, zeby tusz czasem sie nie rozmazal i przykleilem tasma w puste okienko. Bylo jedne wolne pomaranczowe w moim liczniku. Czesc zaroweczek wymienilem na led-y |
ty to dobry kombinator jestes
masz gdzieś fotkę tej kontrolki
co tam jeszcze masz ciekawego zamontowane
ps. oranżada w chłodnicy przestała się robić |
|
|
|
 |
Faraonix
Forumowicz

Auto: Pajero 2.8 TD / 1996
Pomógł: 22 razy Dołączył: 12 Lis 2008 Posty: 770 Skąd: Śląskie
|
Wysłany: 13-01-2011, 20:34
|
|
|
fotki kontrolki nie mam w komputerze, ale gdzie na forum byl link do mojej modyfikacji licznika. Musialbym poszukac na aparacie bo chyba robilem fotki tej kontrolki |
|
|
|
 |
|