Sklepy motoryzacyjne |
Autor |
Wiadomość |
Motofreak
Mitsumaniak

Auto: będzie e54a==>jest E54a
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 25 Paź 2010 Posty: 211 Skąd: Ciepielów/Lublin
|
Wysłany: 22-01-2011, 23:52 Sklepy motoryzacyjne
|
|
|
Jak w temacie. Byłbym wdzięczny gdybyście podali adresy dobrych sklepów motoryzacyjnych (części i akcesoria) w Lublinie, najlepiej jak najbliżej Nadbystrzyckiej. Konkretnie chodzi mi o zakupienie sterownika o zamka centralnego i przy okazji jakiś warsztat w pobliżu politechniki żeby mi to założyli.
PS. nie chce kupować na allegro bo znowu w domu będzie wojna że na samochód kase wydaje a Misiek lubi wypić swoje sam tego nie zamontuje bo się boje elektroniki |
|
|
|
 |
Soner
Mitsumaniak 02137/KMM
Auto: Grandis 2004 2.4B
Pomógł: 7 razy Dołączył: 27 Maj 2009 Posty: 761 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 23-01-2011, 06:25
|
|
|
W motoryzacyjnym za sterownik możesz przepłacić, o ile kupisz. Warsztatów blisko PL nie znam, ale sami sobie poradzimy. Zobacz PW. |
|
|
|
 |
Starion
Forumowicz The smoking man :)

Auto: Colt CJ1A, Passat GT16 kombi
Pomógł: 2 razy Dołączył: 09 Paź 2008 Posty: 202 Skąd: Derby (UK)
|
Wysłany: 26-01-2011, 16:58
|
|
|
Jak coś to można na weekendzie coś wspólnymi siłami podłubać co by nie pakować kasy w Panów Mietków Mechaników Dobry mechanik swoje weźmie, a kiepski policzy jeszcze więcej
Odnośnie sklepów to bardzo fajny sklepik znalazłem w CMT, ma wielki szyld DENSO. Zamawiałem tam świece DENSO Iridium + kabelki i facet policzył praktycznie tyle ile trzeba za nie zapłacić w internecie na stronce importera. Tak że sklepik mały ale godny polecenia przy tego typu zakupach I obsługa przynajmniej dobra a nie nieogolony chłop znudzony życiem i kompletnie niezainteresowany tym o co pytasz, nienawidzę tego :/ |
|
 |
Motofreak
Mitsumaniak

|
Wysłany: 27-01-2011, 20:46
|
|
|
Dzięki za informacje o sklepie na pewno się przyda, a co do sterownika to jest już zamontowany dzięki pomocy Sonera , pomocy... heh... w sumie to on całą robote odwalił |
_________________ Poziom druciarstwa w moim samochodzie był porażający a i tak wszystko działało
NO MORE DIESEL a może jednak???
V6 POWER
Chociaż w domu głód i nędza, sześć cylindrów mnie napędza
e54a MÓJ, e52a m/t TATA, e52a a/t SIOSTRA, e88a MÓJ, miejmy nadzieje e54a a/t MÓJ, colt ca0 w planach |
|
|
|
 |
Soner
Mitsumaniak 02137/KMM
Auto: Grandis 2004 2.4B
Pomógł: 7 razy Dołączył: 27 Maj 2009 Posty: 761 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 28-01-2011, 05:58
|
|
|
Motofreak napisał/a: | a co do sterownika to jest już zamontowany dzięki pomocy Sonera |
trochę nerwów było, ale się udało. Co mogłem, pomogłem |
|
|
|
 |
Seichan
Mitsumaniak mod KMM i MMA

Auto: Honda Odyssey & new projec
Pomogła: 37 razy Dołączyła: 11 Wrz 2010 Posty: 14174 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 28-01-2011, 08:17
|
|
|
Motofreak napisał/a: | co do sterownika to jest już zamontowany dzięki pomocy Sonera , pomocy... heh... w sumie to on całą robote odwalił |
Motofreak, w dolnym lewym rogu obok postów Sonera (obok "profil", "pw") masz magiczną ikonkę "Pomógł" (widoczna po zalogowaniu się na swój profil). Chyba za pomc należałoby się odwdzięczyć Łukaszowi |
_________________ MitsuManiaki Assistance
Nie mam marzeń, tylko cele - Harvey Reginald Specter
Człowiek nie jest stworzony do klęski. Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać. Hemingway.
Rekin Seichan
FTO story
Odyseja Seichan
 |
|
|
|
 |
Motofreak
Mitsumaniak

|
Wysłany: 28-01-2011, 14:42
|
|
|
Zapomniałem |
_________________ Poziom druciarstwa w moim samochodzie był porażający a i tak wszystko działało
NO MORE DIESEL a może jednak???
V6 POWER
Chociaż w domu głód i nędza, sześć cylindrów mnie napędza
e54a MÓJ, e52a m/t TATA, e52a a/t SIOSTRA, e88a MÓJ, miejmy nadzieje e54a a/t MÓJ, colt ca0 w planach |
|
|
|
 |
|