Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Sklepy motoryzacyjne
Autor Wiadomość
Motofreak 
Mitsumaniak

Auto: będzie e54a==>jest E54a
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-01-2011, 23:52   Sklepy motoryzacyjne

Jak w temacie. Byłbym wdzięczny gdybyście podali adresy dobrych sklepów motoryzacyjnych (części i akcesoria) w Lublinie, najlepiej jak najbliżej Nadbystrzyckiej. Konkretnie chodzi mi o zakupienie sterownika o zamka centralnego i przy okazji jakiś warsztat w pobliżu politechniki żeby mi to założyli.

PS. nie chce kupować na allegro bo znowu w domu będzie wojna że na samochód kase wydaje :axe: a Misiek lubi wypić swoje :drinkers: sam tego nie zamontuje bo się boje elektroniki :oops:

Soner 
Mitsumaniak
02137/KMM

Auto: Grandis 2004 2.4B
Wysłany: 23-01-2011, 06:25   

W motoryzacyjnym za sterownik możesz przepłacić, o ile kupisz. Warsztatów blisko PL nie znam, ale sami sobie poradzimy. Zobacz PW.

Starion 
Forumowicz
The smoking man :)

Auto: Colt CJ1A, Passat GT16 kombi
Wysłany: 26-01-2011, 16:58   

Jak coś to można na weekendzie coś wspólnymi siłami podłubać co by nie pakować kasy w Panów Mietków Mechaników :) Dobry mechanik swoje weźmie, a kiepski policzy jeszcze więcej :|

Odnośnie sklepów to bardzo fajny sklepik znalazłem w CMT, ma wielki szyld DENSO. Zamawiałem tam świece DENSO Iridium + kabelki i facet policzył praktycznie tyle ile trzeba za nie zapłacić w internecie na stronce importera. Tak że sklepik mały ale godny polecenia przy tego typu zakupach :) I obsługa przynajmniej dobra a nie nieogolony chłop znudzony życiem i kompletnie niezainteresowany tym o co pytasz, nienawidzę tego :/

Motofreak 
Mitsumaniak

Wysłany: 27-01-2011, 20:46   

Dzięki za informacje o sklepie :mrgreen: na pewno się przyda, a co do sterownika to jest już zamontowany dzięki pomocy Sonera :mrgreen: , pomocy... heh... w sumie to on całą robote odwalił :notworthy:
Chociaż w domu głód i nędza, sześć cylindrów mnie napędza
e54a MÓJ, e52a m/t TATA, e52a a/t SIOSTRA, e88a MÓJ, miejmy nadzieje e54a a/t MÓJ, colt ca0 w planach

Soner 
Mitsumaniak
02137/KMM

Auto: Grandis 2004 2.4B
Wysłany: 28-01-2011, 05:58   

Motofreak napisał/a:
a co do sterownika to jest już zamontowany dzięki pomocy Sonera

trochę nerwów było, ale się udało. Co mogłem, pomogłem :partyman:

Seichan 
Mitsumaniak
mod KMM i MMA

Auto: Honda Odyssey & new projec
Pomogła: 37 razy
Wysłany: 28-01-2011, 08:17   

Motofreak napisał/a:
co do sterownika to jest już zamontowany dzięki pomocy Sonera :mrgreen: , pomocy... heh... w sumie to on całą robote odwalił :notworthy:

Motofreak, w dolnym lewym rogu obok postów Sonera (obok "profil", "pw") masz magiczną ikonkę "Pomógł" (widoczna po zalogowaniu się na swój profil). Chyba za pomc należałoby się odwdzięczyć Łukaszowi :)

Nie mam marzeń, tylko cele - Harvey Reginald Specter
Człowiek nie jest stworzony do klęski. Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać. Hemingway.

:arrow: Rekin Seichan
:arrow: FTO story
:arrow: Odyseja Seichan

Motofreak 
Mitsumaniak

Wysłany: 28-01-2011, 14:42   

Zapomniałem :oops:
Chociaż w domu głód i nędza, sześć cylindrów mnie napędza
e54a MÓJ, e52a m/t TATA, e52a a/t SIOSTRA, e88a MÓJ, miejmy nadzieje e54a a/t MÓJ, colt ca0 w planach

Odpowiedz do tematu