|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Żarówki ... |
Autor |
Wiadomość |
kszyho
Forumowicz kszyho

Auto: COLT 1.3 Z30 95KM
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 25 Wrz 2006 Posty: 44 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 19-03-2009, 20:00
|
|
|
Znowu się przepaliła tym razem w lewym. Jutro ponękam serwis.
W serwisie powiedzieli że jak jedna się przepali to muszę zmieniać od razu dwie. |
|
|
|
 |
tomaszhereda
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Eclipse RS
Pomógł: 2 razy Dołączył: 21 Sty 2010 Posty: 42 Skąd: Pietrzyków/Wrocław
|
Wysłany: 05-02-2011, 19:53
|
|
|
NO i pięknie , przepaliła mi się żarówka mijania od strony kierowcy , zaglądam pod maskę żeby ją wymienić i tu niemiłe zaskoczenie ... Jak to zrobic ?? Przecież tam jest tylko tyle miejsca żeby pala wsadzić ;/ Pomóżcie bo pilnie muszę ją wymienić ;d;d |
|
|
|
 |
Grasshopper [Usunięty]
|
Wysłany: 06-02-2011, 13:31
|
|
|
Jeżeli to lewa żarówka to skręć koła w prawo. W nadkolu znajdziesz klapkę, którą musisz zdjąć, pod nią jest następna - szara, ją też wyjmij i na końcu wymień żarówkę .
Więcej opisu znajdziesz w instrukcji obsługi.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
dasist
Nowy Forumowicz
Auto: Colt '09
|
Wysłany: 06-02-2011, 15:40 żarówki tylny reflektor
|
|
|
Witam,
Mam problem z wymianą żarówki w samochodzie Colt 2009 wersja 5-drzwiowa.
Zgodnie z instrukcją należy wykręcić 2 śrubki i zdjąć obudowę. Problem w tym, że po wykręceniu tych dwóch śrubek obudowa dalej się trzyma. Nie bardzo wiem na czym a nie chcę zakończyć z połamanymi plastikami.
Czy ma ktoś bardziej szczegółowe instrukcje?
Dzięki! |
|
|
|
 |
|
|