|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[2.0 GDI] Zapytanie o wersje? |
Autor |
Wiadomość |
Hudini
Forumowicz

Auto: Pajero Pinin 1.8 MPI 16V 2003r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-03-2011, 07:46 [2.0 GDI] Zapytanie o wersje?
|
|
|
Cześć,
czy była produkowana wersja 5cio drzwiowa 2.0GDI w Automacie?
czy zna ktoś o auto:
http://otomoto.pl/mitsubi...-C17674128.html
I jeszcze ile pali auto w tej wersji?
Pozdrowienia! |
|
 |
mstrucz
Forumowicz

Auto: Pinin 1,8 MPI
Pomógł: 6 razy Dołączył: 16 Lip 2010 Posty: 272 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 03-03-2011, 08:15
|
|
|
Od 2002 roku były tylko 1,8MPI i 2,0 GDI nie było już 1,8 GDI a automaty montowali w ogóle chyba tylko do GDI (nigdy nie widziałem automatu z MPI w cennikach też).
Auto fajne, nawet w dobrej cenie ale coś mi ta rura jakoś dziwnie nisko wisi i jakaś taka jak nie na 66 tyś (może to kwestia zdjęcia) mój jest rok starszy ma 10 tys więcej przebiegu a rura wygląda lepiej (fabryczna) i wisi tak że z żadnej strony z boku jej nie widzę. Jeżeli taki przebieg to powinien mieć albo zupełnie nowe, albo jeszcze fabryczne opony. |
|
 |
PiotrKw
Forumowicz
Auto: nie Pajero3.2 Touareg3.0 Q74.2
Pomógł: 25 razy Dołączył: 18 Wrz 2010 Posty: 843 Skąd: Trójmiasto
|
Wysłany: 03-03-2011, 09:12
|
|
|
mstrucz napisał/a: | jak nie na 66 tyś (może to kwestia zdjęcia) |
To troche tak jak kierownica i pedały. Trzeci właściciel w ciągu 6 lat ??? Możliwe ale trochę dziwne. No i sprzedaż w autohandlu. Nie wiem .. ale mam jakieś obiekcje do kupowania w tych miejscach. Ilekroć coś oglądałem to zawsze był jakiś knot aby tylko wcisnąć kupującemu. Uściśliłby jednak ze sprzedającym pewne dane bo jak widać nawet koloru nie są pewni , podają zielony metalic. To co z prawdziwością reszty ?? Może spisali z dokumentów ? A po ostatnim dzwonie lakiernik miał pod ręką inny kolor ?
Ale może się mylę i wszytko jest ok. |
|
|
|
 |
|
|