Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[2.0 GDI] Zapytanie o wersje?
Autor Wiadomość
Hudini 
Forumowicz

Auto: Pajero Pinin 1.8 MPI 16V 2003r
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 03-03-2011, 07:46   [2.0 GDI] Zapytanie o wersje?

Cześć,

czy była produkowana wersja 5cio drzwiowa 2.0GDI w Automacie?

czy zna ktoś o auto:
http://otomoto.pl/mitsubi...-C17674128.html

I jeszcze ile pali auto w tej wersji?

Pozdrowienia!

mstrucz 
Forumowicz

Auto: Pinin 1,8 MPI
Wysłany: 03-03-2011, 08:15   

Od 2002 roku były tylko 1,8MPI i 2,0 GDI nie było już 1,8 GDI a automaty montowali w ogóle chyba tylko do GDI (nigdy nie widziałem automatu z MPI w cennikach też).
Auto fajne, nawet w dobrej cenie ale coś mi ta rura jakoś dziwnie nisko wisi i jakaś taka jak nie na 66 tyś (może to kwestia zdjęcia) mój jest rok starszy ma 10 tys więcej przebiegu a rura wygląda lepiej (fabryczna) i wisi tak że z żadnej strony z boku jej nie widzę. Jeżeli taki przebieg to powinien mieć albo zupełnie nowe, albo jeszcze fabryczne opony.

PiotrKw 
Forumowicz

Auto: nie Pajero3.2 Touareg3.0 Q74.2
Wysłany: 03-03-2011, 09:12   

mstrucz napisał/a:
jak nie na 66 tyś (może to kwestia zdjęcia)

To troche tak jak kierownica i pedały. Trzeci właściciel w ciągu 6 lat ??? Możliwe ale trochę dziwne. No i sprzedaż w autohandlu. Nie wiem .. ale mam jakieś obiekcje do kupowania w tych miejscach. Ilekroć coś oglądałem to zawsze był jakiś knot aby tylko wcisnąć kupującemu. Uściśliłby jednak ze sprzedającym pewne dane bo jak widać nawet koloru nie są pewni , podają zielony metalic. :wink: To co z prawdziwością reszty ?? :wink: Może spisali z dokumentów ? A po ostatnim dzwonie lakiernik miał pod ręką inny kolor ? :wink: :wink:
Ale może się mylę i wszytko jest ok.

Odpowiedz do tematu