Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[EAx 97-04] Galant 2,5 V6 1998r, Rybnik
Autor Wiadomość
Shiz 
Nowy Forumowicz

Auto: Peugeot 406
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 17-05-2011, 18:21   [EAx 97-04] Galant 2,5 V6 1998r, Rybnik

http://otomoto.pl/mitsubi...-C18764834.html

Linki do zdjec:

OPIS:

CENA: 15 200 pln
Typ:
Sedan/limuzyna
Wersja:
VI
Rok produkcji:
1998
Data rejestracji:
04/1998
Przegląd:
05/2012
Ubezpieczenie:
06/2011
Przebieg w km:
179 500 km
Skrzynia biegów:
manualna
Moc:
163 KM (120 kW)
Pojemność skokowa:
2498cm3
Rodzaj paliwa:
benzyna + LPG
Kolor:
srebrny-metallic
Liczba drzwi:
4/5
Status pojazdu sprowadzonego:
sprowadzony / zarejestrowany
Kraj pochodzenia:
Niemcy
Kraj aktualnej rejestracji:
Polska

Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, poduszka powietrzna, wspomaganie kierownicy, immobiliser, instalacja gazowa, welurowa tapicerka, przyciemniane szyby
Dodatkowe informacje:
bezwypadkowy
VIN - numer ident. pojazdu :
JMBSNEA5AWZ000580
Opis pojazdu:
Sprzedam z powodów zdrowotnych Mitsubishi Galant Sport Edition 2.5 V6( najlepsza jednostka w tym modelu, która przy bardzo dobrych osiągach ma umiarkowane zapotrzebowanie na paliwo. Lakier perłowy sprawia , że auto robi wrażenie, a na żywo prezentuje się jeszcze lepiej.

Wyposażenie:
-klimatyzacja CLIMATRONIC ( działająca, nabita)
-piękny lakier perłowy
-wspomaganie kierownicy
-el. lusterka
-poduszki powietrzne
-ABS
-centralny zamek,
-4 x elektryczne szyby,
-radio mp3 panasonic
-dobre nagłośnienie Mac Audio
-alufelgi 17 z prawie nowymi oponami
-alufelgi 15 z oponami zimowymi w dobrym stanie
-podłokietnik x 2
-lekko przyciemnione szyby tylne
-dzielona tylna kanapa

Samochód zakupiłem w październiku 2010r po długich poszukiwaniach odpowiedniego egzemplarza.

Samochód jest doinwestowany ponieważ założenia były takie, że miał mi służyć długo, zrobiłem od zakupu m. in.:
-założyłem instalacje gazową(sekwencja ,wlew w baku), wartą 4 tyś Zł z gwarancją na 3 lata ( 11.2013) , która sprawuje się bardzo dobrze, nie ma odczuwalnej w osiągach różnicy pomiędzy jazdą na benzynie czy lpg spalanie wynosi ok 10 litrów gazu w trasie oraz 12-13 gazu w mieście na krótkich odcinkach.
-Wymienione zostały wahacze w prawym przednim kole
Po zimie zakupiłem opony letnie o wyższym profilu , wyprostowałem również 2 felgi ponieważ trochę się odbiła na ich stanie jazda na poprzednich oponach , teraz są jak nowe a jazda na wyższym profilu jest zdecydowanie bardziej komfortowa
-dałem do lakierowania zderzak przedni (- odpryski po kamieniach, mogłem tego nie robić , ale zdecydowałem się ze względu na estetykę i efekt został osiągnięty . Samochód nie był "bity" a zdjęcia sprzed lakierowania są oczywiście do wglądu.

Na chwilę obecną samochód ma 179500km przebiegu i nie wymaga żadnego wkładu finansowego. 2.05 zrobiłem przegląd czyli nabywca ma rok spokoju oraz świadomość, że auto aktualnie jest w dobrym stanie.Pierwszy przegląd przeszła również instalacja gazowa, następny również za rok.
Rozrząd wymieniony był przy przebiegu 171 tyś, więc jego wymiana nie będzie konieczna przez dłuższy czas

Dlaczego sprzedaję ? Ponieważ spotkała mnie przykra kontuzja dłoni, która wykluczyła mnie na dłuższy czas z pracy, a do tego samo prowadzenie samochodu sprawia mi trochę trudności. Od urazu, samochód jest użytkowany sporadycznie czego dowodem jest tylko 2 tyś km przejechane od momentu założenia instalacji gazowej.

UWAGA: Od dnia 5.05 do 29.05 samochód można zobaczyć w Jedlinie Zdrój ( sanatorium) po tym okresie samochód wraca do Rybnika.

Oczywiście cena podlega negocjacji

Dane kontaktowe
Serwis otoMoto nie posiada dodatkowych danych Sprzedającego, poza zawartymi w ogłoszeniu.
Polska, Rybnik (woj. śląskie)

robertdg 
Mitsumaniak
SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 17-05-2011, 20:33   

Przerobiony zderzak przedni od sporta, atrapa w chrom albo zamiennik albo oryginał, który nie występowal w tym roczniku, wnetrze od wersji podstawowej, panel centralny albo malowany na srebrno albo z oryginału wyciągnięty, zderzak tylny i tylne błotniki z usuniętą krawędzią, progowe nakładki od wersji sport, zegary ciekawe z czego ściagnięte, wskazowka obrotomierza ze srebrnym środkiem, wskazówka prędkościomierza z oryginalnym środkiem, tarcze to ciekawe czy jakiś wydruk, gałka zmiany biegów chyba od jakiegos Opla albo VW, mata na podłodze bagaznika wykazuje znaczną eksploatacje, ciekawe czy oryginał czy zamiennik, to by było tyle na temat zmian, trzeba obejrzeć wizualnie co to warte ;-)
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie

Tomek 
Mitsumaniak
forumowy ekspert

Auto: Q50s Red Sport
Wysłany: 17-05-2011, 20:39   

robertdg napisał/a:
zegary ciekawe z czego ściagnięte,

z jakiegoś automata - Galanta
Fiat Ducato L4H3 2.3 '15 - (09.2020 - ? )
FZ1 Yamaha Fazer '07 - (08.2021 - ? )

Były:
EA5A - Czarne Avance '01 - (02.2010 - 11.2013)
CJ4A - (08.2010 - 04.2011)
EA5W - Granatowy Elegance '02 - (11.2013 - 08.2014)
CA4A - Błękitne Malibu '95 - (01.2013 - ? )
DA5A - Czarny Avance - podejście drugie '04 - (05.2015 - 10.2018)
ER-5 - Niebieskie Kawasaki '99 - (06.2014 - 02.2021)
URL=https://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=109619]E70 BMW X5 40d '12 - (08.2019 - 11.2021)

SPIDER-ek 
Mitsumaniak

Auto: Infiniti Q50 2.2d Premium 2015
Wysłany: 18-05-2011, 14:07   

Misiek sprzed liftu, za te pieniądze to trochę za dużo nawet na egzemplarz rzekomo doinwestowany:)

Rybnik to moje miasto rodzinne w którym się wychowałem:) Szkoda że nie ma mnie w najbliższych dniach, ale bym Ci go sprawdził:) Będę w Rybniku około 10 czerwca, więc jak dasz mi info na PRIV a będziesz dalej zainteresowany to podjadę zobaczyć.

Niby gaz włożony, ale cena i tak trochę spora. Zdjęcia słabej jakości, więc trudno coś powiedzieć.
Opis mojego byłego rekina na forum

star 
Nowy Forumowicz

Auto: Galant 2,5 v6 Sedan 98'
Wysłany: 19-05-2011, 14:51   

Witam. Tak się składa, że jest to mój samochód. Wszelkie przeróbki zostały wykonane w Niemczech, tam też został nałożony lakier Azzurro Nuvola z palety Alfa/Lancia. Cena owszem jest wysoka, ponieważ nie sprzedaję samochodu, do którego trzeba później włożyć drugą połowę ceny zakupu, żeby doprowadzić go do stanu używalności. Jak było zamieszczone w ogłoszeniu, cena jest do negocjacji, jak dużej ? to już zależy od kupującego.
Gal jest na sprzedaż prawdopodobnie do 1 czerwca, jeśli do tego czasu nie będę miał konkretnej oferty , a pojawią się trochę lepsze rokowania odnośnie tej nieszczęsnej dłoni wtedy w dalszym ciągu będę się cieszył z jego użytkowania.
Pozdrawiam.

Odpowiedz do tematu