Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[E5x 92-96] Galant 2.0V6, 1996r, sedan, Częstochowa
Autor Wiadomość
elvis77 
Nowy Forumowicz
elvis77

Auto: Carisma 1.9DID, 115KM, 2004r.
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-05-2011, 11:53   [E5x 92-96] Galant 2.0V6, 1996r, sedan, Częstochowa

Właśnie sprzedałem carismę i chciałbym kupić galanta. Czy moglibyście powiedzieć coś o tym egzemplarzu?
http://otomoto.pl/mitsubi...-C18607369.html

Kod:
Cena (brutto):
    6 900 PLN / 1 748 EUR
Typ:    Sedan / Limuzyna
Wersja:    VI
Rok produkcji:    1996
Data rejestracji:    09/1996
Przegląd:    04/2012
Przebieg w km:    162 370 km
Skrzynia biegów:    manualna
Moc:    137 KM (101 kW)
Pojemność skokowa:    1997 cm³
Rodzaj paliwa:    benzyna
Kolor:    srebrny-metallic
Liczba drzwi:    4/5
Status pojazdu sprowadzonego:
    przygotowany do rejestracji / opłacony
Kraj pochodzenia:    Niemcy

ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, centralny zamek, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, welurowa tapicerka, światła przeciwmgłowe
Dodatkowe informacje:
pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, bezwypadkowy, garażowany
Opis pojazdu:
Oferujemy do sprzedaży naprawdę bardzo ładnego Mitshubishi Galanta w modelu po liftingu i wersji sedan, z najlepszym 137 konnym silnikiem 2.0 benzyna ,w bogatej wersji wyposażenia.
SAMOCHÓD JEST 100% BEZWYPADKOWY W STANIE IDEALNYM.WSZYSTKO W ORYGINALE.NIGDY NIE NAPRAWIANY BLACHARSKO !!!!!!!!
Samochód ma bardzo mały ,ale 100% oryginalny przebieg.Auto serwisowane w serwisie do samego końca ,co gwarantuje wysoką jakość wykonania i bezawaryjną długą jazdę.Ostatni przegląd wykonany był już w 20011r.
GWARANTUJĘ, ŻE SAMOCHÓD JAK NA SWOJE LATA,JEST W STANIE BARDZO DOBRYM.WYGLĄDA I JEŹDZI JAK KILKU LETNI SAMOCHÓD.NAPRAWDĘ RZADKO SPOTYKA SIĘ SAMOCHÓD Z TEGO ROCZNIKA ABY BYŁ W TAK DOBRYM STANIE ZARÓWNO NA ZEWNĄTRZ JAK I WEWNĄTRZ.
Samochód nie posiada zagnieceń,otarć,zarysowań itp.Nie ma również żadnych śladów korozji i.,rdzyNaprawdę prezentuje się świetnie mimo tego że ma 15 lat.
Samochód jest po dużym przegladzie technicznym,na którym zostały wymienione między innymi rolki,napinacze pasków,pompa wodna, wszystkimi paskami klinowymi,płynami,oraz niektóre wymagane dlatego przebiegu elementy zawieszenia i amortyzatory.
Wersja wyposażenia samochodu, jest również bardzo bogata.
Jest to bardzo komfortowy i przestronny samochód.Świetny jako rodzinny.Samochód jest 100% bezwypadkowy,w stanie bardzo dobrym.Jest on w najładniejszym i najelegantszym kolorze,srebrnym metaliku.Samochódnie miał żadnych wypadków, stłuczek,kolizji itp.Samochód jest w bardzo dobrym stanie - jak na swoje lata, śmiało można określić jako idealny.
Samochód jest niesamowicie zadbany,czysty,rewelacyjnie utrzymany.Właściciel niepalący,dlatego tez nie ma żadnych wypalonych dziurek,ani nieprzyjemnych zapachów.Wnętrze bez uszkodzeń,świeże i pachnące .Jest naprawdę w bardzo dobrym stanie.
Stan techniczny z pełną odpowiedzialnością można również określić jako idealny.Samochód ma tylko 162 tyś km.Jak na silnik 2,0 benz, jest to bardzo niewielki przebieg.Jest to absolutnie oryginalny przebieg.Posiadamy oczywiście kpl dokumentacji potwierdzajacych oryginalność tego niewiarygodnie małego,ale prawdziwego przebiegu.Samochód obecnie nie wymaga żadnych napraw,wymian,ani wkładów finansowych.Przez cały okres serwisowany w autoryzowanej stacji obsługi.We wrezśniu był wykonany cały serwis klimatyzacji wraz z odgrzybianiem.
Jest to bogata wersja wyposażenia wraz z klimatyzacją,oryginalnym szyberdachem,kubełkowe fotele,5-cio biegową skrzynią biegów,oryginalny radioodtwarzacz płyt cd ,cały pakiet elektryczny - szyby,lusterka,centralny zamek,wspomaganie,4 x poduszka powietrzna,system ABS,komputer pokładowy,halogeny,termometr temperatury zewnętrznej,podłokietniki,odtwarzacz płyt cd,halogeny i wiele innych dodatków.
Galant z silnikiem 2,0 16V to samochód bardzo ekonomiczny jak na swoje gabaryty i tani w utrzymaniu.Jest niesamowicie oszczędny,ale i bardzo dynamiczny.Silniki te opisywane są jako bardzo trwałe i osczedne.Średnie spalanie wynosi około 8l na 100km .Części dostępne są wszędzie i od ręki i to w bardzo niskich cenach.
Podana cena samochodu jest juz po wszystkich opłatach i polskim przeglądzie technicznym.Samochód przygotowany do pierwszej rejestracji w kraju.
Kupujący nie płaci opłaty skarbowej ani żadnych innych podatków skarbowych.Ponosi tylko koszt pierwszej rejestracji w wydziale komunikacji.
Samochodem można odjechać od nas na kołach wraz z ubezpieczeniem OC.
Gorąco polecam i zapraszam do obejrzenia tego samochodu,gwarantuję że nie rozczarują się państwo jego stanem technicznym,oraz nie będą mieć żadnych uwag ani zastrzeżeń do tego samochodu.Jest naprawdę perfekcyjny jak na auto 15-sto letnie..
Przyjmujemy w rozliczeniu inne bezwypadkowe samochody.
Kredytujemy wszystkie samochody na korzystnych warunkach,z niskim oprocentowaniem,bez pierszej wpłaty,bez zaświadczeń i poręczycieli.Wszystko w ciągu 24h.
KUPUJĄCY NIE PŁACI OPŁATY SKARBOWEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZAPEWNIAMY I GWARANTUJEMY ŻE SAMOCHÓD NIE JEST POPOWODZIOWY !!!!!!!!!!!!!!
Dane kontaktowe

Serwis otoMoto nie posiada dodatkowych danych Sprzedającego, poza zawartymi w ogłoszeniu.
F.H. GEORGE - AUTO KOMIS RAKOWSKI
Dźbowska 66 42-280 Częstochowa
tel.:     +48 34 34 11 777 +48 512-188-855, 505-455-519 +48 504-260111

z góry wielkie dzięki.
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 24-05-2011, 22:34, w całości zmieniany 1 raz  

kuzi
[Usunięty]

Wysłany: 22-05-2011, 12:12   

Cytat:
Galant z silnikiem 2,0 16V

To jest 2.0V6 24V i ma 150KM.

Krystian99 
Mitsumaniak

Auto: Galant
Wysłany: 22-05-2011, 12:44   

Opis jest niezły ale pamiętaj że auto jest z komisu a oni sami tworzą historię aut;) no i opis bez zarysowań i rys, pierwsze zdjęcie już zderzak przytarty na kolejnym widać że na tylnym zderzaku też coś jest(prawa strona 5,6 zdjęcie) no i jak jest pokazany z boku to wygląda jakby drzwi miały inny odcień niż przedni błotnik ale to może być taki cień a po zatym nawet wmiarę wygląda, musimy przecież pamiętać że ten miś ma już 15 lat

robertdg 
Mitsumaniak
SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 22-05-2011, 13:24   

Znam ten komis, mają fajne auta, ale przewaznie po drobnych poprawkach, mieście się niedaleko Akademii SP (jezeli tak to można nazwac) polecam osobiste oględziny, ja ostatnio tam byłem oglądac konkretne auto i gdyby nie ukryty mankament przez sprzedawce juz pewnie byłoby zakupione. Jeżeli to jest ten sam galant który widziałem wtedy, to szczerze na pierwszy rzut oka zdięcia nie przedstawiaja jego "perfekcji" tego którego widziałem może i był bezwypadkowy, ale był podmalowywany i nieco nieudolnie poskładany, ale proiłbym aby sprawdzić auto osobiście, gdyż nie mogę zagwarantować ze to ten sam galant na którego "rzuciłem okiem". Nie zniechęcam, poproś kogoś z regionu o sprawdzenie
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie

czarny.marcin 
Mitsumaniak

Auto: Bądź Moją Walentynką :)
Wysłany: 22-05-2011, 17:05   

Krystian99 napisał/a:
z boku to wygląda jakby drzwi miały inny odcień niż przedni błotnik

dokładnie , z tym że to raczej błotnik ma inny odcień niż cała reszta , poza tym pas przedni(atrapa) źle spasowana , z lewej strony szpara , z prawej prawie na zero między błotnikiem .

Do tego moim skromnym zdaniem zderzak przedni nie jest z tego samochodu , powinien być taki jak na tym zdjęciu

Brak śladów korozji :?: :?:
a na tym zdjęciu prawa strona miedzy zderzakiem i uszczelką klapy co tam robi ten paproch , z lewej strony w rogu to samo już widać rudą .

.

BMW :D - jest
Lancer kombi 2.0 Sport :) -jest
Suzuki Swift :) - jest
Carisma 1,6 -była
Colt CJ0 - jest :)
Galant EA5W 6A13 -był
Galant E54 Diamond 6A12 - był
Mazda MX-3 -była
Renault Megane Coupe -było

szpala85 
Mitsumaniak

Auto: dwie skarbonki
Wysłany: 22-05-2011, 22:11   

czarny.marcin napisał/a:
Do tego moim skromnym zdaniem zderzak przedni nie jest z tego samochodu , powinien być taki jak na tym zdjęciu

ja mam dokładnie taki sam zderzak jak ten Galant :wink: więc tu się mylisz :wink:

btw. wypicowany na sprzedaż co tu dużo pisać .... ruda na pewno siedzi tylko jest ładnie zamaskowana 6900 zł troszkę drogo zważywszy na to że to jeszcze do opłat ... i nie ma climatronica , TCL-u ........ jakiś taki okrojony ... i ten błotnik ma inny kolor ....

czarny.marcin 
Mitsumaniak

Auto: Bądź Moją Walentynką :)
Wysłany: 22-05-2011, 22:34   

szpala85 napisał/a:
czarny.marcin napisał/a:

ja mam dokładnie taki sam zderzak jak ten Galant :wink: więc tu się mylisz :wink:

możliwe ale Ty masz miśka 94 a ja 96 , nie twierdze ze mam rację ale po 95 chyba był taki jak pokazałem

BMW :D - jest
Lancer kombi 2.0 Sport :) -jest
Suzuki Swift :) - jest
Carisma 1,6 -była
Colt CJ0 - jest :)
Galant EA5W 6A13 -był
Galant E54 Diamond 6A12 - był
Mazda MX-3 -była
Renault Megane Coupe -było

mc 
Forumowicz

Auto: Galant E88A 2.5 V6 4x4
Wysłany: 23-05-2011, 11:00   

Po 1995 roku wychodziły i z takimi zderzakami jakie ma ten z allegro i z takimi jak czarny.marcin, wkleił.
Na pewno jest z po 1995 bo ma już inną kierownicę.
No i ten błotnik...
Poza tym właściciel bajki wypisuje. Auto na pewno nie ma czterech poduszek powietrznych(jest jedna), komputera pokładowego, termometru temp. zewnętrznej.

Owczar 
Forumowicz

Auto: CLS 450
Wysłany: 23-05-2011, 23:15   

http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=40247

fj_mike 
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Wysłany: 24-05-2011, 22:38   

czarny.marcin napisał/a:
dokładnie , z tym że to raczej błotnik ma inny odcień niż cała reszta

Nie tylko błotnik, maska także.

elvis77, witamy na forum.
Kolejne twoje tematy w tym dziale mają być podobne do tego z linku który podał Owczar.

Proszę, nie klikaj "Pomógł" gdzie popadnie, nagradzaj tylko faktycznie pomocne posty.

Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły
by Owczar

Odpowiedz do tematu