Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Osłona górnej części zderzaka - krawędzi bagażnika
Autor Wiadomość
tmp 
Forumowicz

Auto: VW Tiguan II
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 16-09-2010, 13:55   Osłona górnej części zderzaka - krawędzi bagażnika

Mitsubishi oferuje trzy możliwości zabezpieczenia górnej części tylnego zderzaka przed porysowaniem przy załadunku: naklejkę czarną MZ314465, przezroczystą MZ314466 lub płytę ze stali nierdzewnej MZ314435. Najbardziej estetycznie wygląda osłona metalowa, naklejki są zaś tańsze i wg zdjęć lekko zachodzą za krawędź zderzaka.

Czy ktoś montował u siebie którekolwiek z tych akcesoriów i może podzielić się wrażeniami użytkowymi?

racer1972 
Mitsumaniak
trochę w opozycji...

Auto: Lancer 1.8 SB
Wysłany: 27-10-2010, 18:52   

Poszukaj w dziale nowego Lancera bo tam takie same występują... Ja bym metalowej nie brał bo nad nią się zastanawiałem ale jednak trochę odstaje (widziałem w salonie)...

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 27-10-2010, 19:02   

A ja widziałem na Lancerku mojej kobiety tą metalową. I jest bardzo OK.

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

maly23 
Nowy Forumowicz

Auto: mitsubishi colt CZ5
Wysłany: 27-05-2011, 09:26   Re: Osłona górnej części zderzaka - krawędzi bagażnika

tmp napisał/a:
Mitsubishi oferuje trzy możliwości zabezpieczenia górnej części tylnego zderzaka przed porysowaniem przy załadunku: naklejkę czarną MZ314465, przezroczystą MZ314466 lub płytę ze stali nierdzewnej MZ314435. Najbardziej estetycznie wygląda osłona metalowa, naklejki są zaś tańsze i wg zdjęć lekko zachodzą za krawędź zderzaka.

Czy ktoś montował u siebie którekolwiek z tych akcesoriów i może podzielić się wrażeniami użytkowymi?

Ja mam zamontowaną czarna naklejkę MZ314465 i jestem z niej na razie zadowolony.
pozdrawiam

Wedrowiec 
Forumowicz

Auto: ASX DID LP Intense
Wysłany: 30-05-2011, 21:40   

pytanie z innej(?) beczki - nie rysuje Wam się klapa na zetknięciu z bagażnikiem? Zakładam, że szoruje o ten poziomy plastik - od początku lekko się wycierała, teraz po pół roku się przyjrzałem i generalnie koniecznie do zabezpieczenia. Coś kiepsko spasowali :/

Tepus 
Nowy Forumowicz

Auto: Fiat Panda
Wysłany: 08-10-2011, 21:14   

Tematu nikt nie porusza od maja. Czyli nie zabezpieczacie w żaden sposób górnej części zderzaka? Przecież to jest strasznie podatne na uszkodzenia - lakier mięciutki, trzeba wysoko podnosić ładunek...

jaca71 
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 ES '09
Wysłany: 08-10-2011, 22:38   

Tepus napisał/a:
Czyli nie zabezpieczacie w żaden sposób górnej części zderzaka?

Po co?
Tepus napisał/a:
Przecież to jest strasznie podatne na uszkodzenia

Ale to jest plastik - nie zardzewieje
Tepus napisał/a:
trzeba wysoko podnosić ładunek...

Ja wiem czy wysoko?

Edit: Byłem pewien, że piszę w "Lancerze" ;) Ale problemy chyba podobne :P

Odpowiedz do tematu