Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
wycieraczki działa tylko jeden poziom ...
Autor Wiadomość
kiflar 
Nowy Forumowicz

Auto: Carisma 1.8 GDI
Wysłany: 01-07-2011, 19:26   wycieraczki działa tylko jeden poziom ...

witam mam niezly problem, jutro mam przeglad a dzis jade zaczelo padac i wlaczam wycieraczki przednie, a tu lipa dziala tylko na ostatnim poziomie. co to moze byc ??? ma ktos jakis problem ?? czy przez to nie dostane przegladu podbitego ??
jakies pare dni temu robilem rozrzad i niewiem czy to ci mechanicy czegos nie naprawili, ale dziwne ze dziala 3 poziom, podsuncie jakis pomysl... bo ja niewiem czy jakis przelacznik moze??

sniegu 
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.6 90 KM
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 01-07-2011, 20:06   

spoko wazne że działają ja tylko mogę uspokoić że przegląd przejdzie ale niech o reszcie się więksi fachowcy wypowiedzą możliwe że pajak czyli ten przełącznik zespolony poszedł ale to tak jak mówie niech inni forumowicze się wypowiedzą

kiflar 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 01-07-2011, 21:26   

hm isc z tym do elektryka czy do kogos innego??

Hugo 
Mitsumaniak
srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 02-07-2011, 10:53   

kiflar napisał/a:
ma ktos jakis problem ??
A co ty taki zaczepny od razu :wink:

kiflar 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 02-07-2011, 12:30   

hehe zdenerwowany bylem wczoraj, przeglad przeszedl, ale gosciu mial jakies halo no ale i tak w poniedzialek musze to zrobic bo sie jezdzic nie da :)

[ Dodano: 03-07-2011, 19:50 ]
witam i jak panowie czy to ten przełącznik może nie działać, czy może macie inny pomysł za 2 dni daje autko do naprawy ale tak czytam w sieci może sam to jakoś rozwiąże... w którym miejscu znajduje się ten przełącznik ?

[ Dodano: 05-07-2011, 16:44 ]
witam was mam kolejny problem, od jakiegos okresu mialem problem z zapaleniem autka, bylem u mechanikow, zrobili rozrusznik - wymiana elektromagnesów przez pare dni było ok ale dzis chcialem podjechac gdzies a tu znowu cos nie tak, przekrecam kluczyk a jak powinno dojsc do zaplonu to strzela jakby z karabinku maszynowego taki dzwiek pod maska, co to moze byc znowu cos z rozrusznikiem ??

[ Dodano: 05-07-2011, 19:37 ]
ok juz wiem to problem z akulumatorem

Odpowiedz do tematu