|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
wycieraczki działa tylko jeden poziom ... |
Autor |
Wiadomość |
kiflar
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1.8 GDI
|
Wysłany: 01-07-2011, 19:26 wycieraczki działa tylko jeden poziom ...
|
|
|
witam mam niezly problem, jutro mam przeglad a dzis jade zaczelo padac i wlaczam wycieraczki przednie, a tu lipa dziala tylko na ostatnim poziomie. co to moze byc ??? ma ktos jakis problem ?? czy przez to nie dostane przegladu podbitego ??
jakies pare dni temu robilem rozrzad i niewiem czy to ci mechanicy czegos nie naprawili, ale dziwne ze dziala 3 poziom, podsuncie jakis pomysl... bo ja niewiem czy jakis przelacznik moze?? |
|
|
|
 |
sniegu
Mitsumaniak

Auto: Carisma 1.6 90 KM
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 10 razy Dołączył: 02 Sie 2008 Posty: 755 Skąd: Wieluń
|
Wysłany: 01-07-2011, 20:06
|
|
|
spoko wazne że działają ja tylko mogę uspokoić że przegląd przejdzie ale niech o reszcie się więksi fachowcy wypowiedzą możliwe że pajak czyli ten przełącznik zespolony poszedł ale to tak jak mówie niech inni forumowicze się wypowiedzą |
|
|
|
 |
kiflar
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 01-07-2011, 21:26
|
|
|
hm isc z tym do elektryka czy do kogos innego?? |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21958 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 02-07-2011, 10:53
|
|
|
kiflar napisał/a: | ma ktos jakis problem ?? | A co ty taki zaczepny od razu |
|
|
|
 |
kiflar
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 02-07-2011, 12:30
|
|
|
hehe zdenerwowany bylem wczoraj, przeglad przeszedl, ale gosciu mial jakies halo no ale i tak w poniedzialek musze to zrobic bo sie jezdzic nie da
[ Dodano: 03-07-2011, 19:50 ]
witam i jak panowie czy to ten przełącznik może nie działać, czy może macie inny pomysł za 2 dni daje autko do naprawy ale tak czytam w sieci może sam to jakoś rozwiąże... w którym miejscu znajduje się ten przełącznik ?
[ Dodano: 05-07-2011, 16:44 ]
witam was mam kolejny problem, od jakiegos okresu mialem problem z zapaleniem autka, bylem u mechanikow, zrobili rozrusznik - wymiana elektromagnesów przez pare dni było ok ale dzis chcialem podjechac gdzies a tu znowu cos nie tak, przekrecam kluczyk a jak powinno dojsc do zaplonu to strzela jakby z karabinku maszynowego taki dzwiek pod maska, co to moze byc znowu cos z rozrusznikiem ??
[ Dodano: 05-07-2011, 19:37 ]
ok juz wiem to problem z akulumatorem |
|
|
|
 |
|
|