|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
kanał wynajmę? |
Autor |
Wiadomość |
temen
Mitsumaniak
Auto: Galant
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-08-2011, 22:02 kanał wynajmę?
|
|
|
Hej:)
Przerejestrowane, opłacone, danina do US dana, olej i filtry wymienione, klocki i tarcze też, przegląd do 09.2012, oc też.
Uffff.
A jednak..
Przy przeglądzie okazało się, że łącznik drążka stabilizatora do wymiany.
Przed zimą też przyda się zabezpieczyć podwozie, bo ruda nachodzi w paru miejscach.
Łącznik jak łącznik, pewnie robocizna to 100zł, ale taka konserwacja podwozia to już więcej - zwłaszcza jak chciałoby się porządnie ( z tego co wiem jeden preparat na miejsca z rudą, odczekać parę godzin, potem na całość inny preparat.. czasochłonne. no i wyczyścić na początku jeszcze)
Nie mam garażu, kanału. Macie jakiś sposób na załatwianie takich spraw samemu, czy wszyscy albo do mechanika albo macie swój kanał?
pozdr |
|
|
|
 |
SPIDER-ek
Mitsumaniak

Auto: Infiniti Q50 2.2d Premium 2015
|
|
|
|
 |
Łukasz0
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.0 LPG '00
|
Wysłany: 18-08-2011, 10:59
|
|
|
Jak coś to ja mam garaż z kanałem. Co prawda nie duży ale jest I sam niedawno bawiłem sie w zabezpieczanie podwozia.
Tylko problem jest taki że nie jestem z warszawy i kawałek do mnie jest... Jak coś to na PW pozdro. |
_________________ -Życie jest jak wielki żelazny most!
-Dlaczego?!
-Nie wiem!
|
|
|
|
 |
|
|