|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 11-02-2007, 01:00 |
MSW podświetlanie właczników |
Autor |
Wiadomość |
koniec_tego [Usunięty]
|
Wysłany: 16-11-2006, 14:08
|
|
|
Jak już wiem że powinny być podświetlenia to prosze o porade jak wyciągnąć te przyciski - trzeba odkręcać licznik czy jakoś podważyć totoo ??? |
|
|
|
 |
DarekCz [Usunięty]
|
Wysłany: 20-11-2006, 15:13
|
|
|
nie podważać bo połamiesz, trzeba odkręcić 4 sruby mocujące ten panel licznika i wtedy na 3 sruby są przykręcone przełączniki z tym że nie potrzeba ich odkręcać żeby wymienić żarówke ale te żarówki do podświetlenia to musza mieć długie te nóżki bo to trzeba je pozawijać. Ja sobie to przerobiłem na oprawki z VW. |
|
|
|
 |
koniec_tego [Usunięty]
|
Wysłany: 23-11-2006, 11:21
|
|
|
Dzięki za podpowiedz. Zawalczyłem wyciągnąłem - teraz tylko czekam na żaróweczki z allegro - a w wyłącznikach wszystkich siedzą też żaróweczki (czerwone) czy tylko w tym od podgrzewania szyby bo nie wiem czy rozbierać je. |
|
|
|
 |
DarekCz [Usunięty]
|
Wysłany: 24-11-2006, 13:23
|
|
|
tylko w tym od podgrzewacza, przynajmniej w moim. |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 28-11-2006, 10:33
|
|
|
Podwójne podświetlenie (te z pomarańczową dodatkową kontrolką) jest tylko we włączniku podgrzewania - tak samo jest w MSW i MSR. |
|
|
|
 |
|
|