Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
przegląd auta z LPG z Niemiec - Polscy urzednicy:/
Autor Wiadomość
spiryt 
Mitsumaniak

Auto: Galant
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 10-12-2011, 08:50   

rosomak1983, moze lepiej nie bo mnie wyklniecie:P Ale nic w takim wypasie nie bylo innego. i wyglada tak ze strach pod domem zostawic bo zniknie :P

robertdg 
Mitsumaniak
SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 10-12-2011, 09:36   

rosomak1983 napisał/a:
pochwal sie co to za auto :P

W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie

xrally 
Nowy Forumowicz

Auto: M....
Wysłany: 10-12-2011, 13:40   

robertdg lubię to ! ;)

drd1812 
Mitsumaniak

Auto: Renault Latitude
Wysłany: 19-12-2011, 07:43   

Hm a ja wiem :D jaki - cóż byle do przodu ;) żeby całkiem OT nie było mi sprawdzają za każdym razem świadectwo montażu na całą instalację i homologację na zbiornik niestety.

spiryt 
Mitsumaniak

Auto: Galant
Wysłany: 18-01-2012, 09:27   

udało sie z gazem choc kazdy urzednik inaczej patrzyl na dokumenty. Najlepsze ze brak wpisu w briefie odnośnie daty produkcji zadzialal na pana w agencji celnej tak , ze wpisal date pierwszej rejestracji. W tym wypadku na moja korzysc. Nastepnie skonczylo sie przez to problemami przy rejestracji bo pani postanowila sprawdzic po nr vin (nie wpadlam na to zeby napisac umowe kupna z data z akcyzy, tzn poprawic). Nie da sie sprawdzic vin wieczorem na dyżurze bo nie ma kierownika, wiec ponowna wizyta dnia nastepnego. Nie trafila mi sie ta sama pani , a pan obslugujacy mnie w ogole nie zwrocil na to uwagi, za to znow roblem z gazem, ale jak mu pokazalam palcem pieczatke TDT po polsku to odpuscil. Za to nie pozwolil mi rejestracji wybrac :(

plecho1 
Mitsumaniak

Auto: Laguna 3
Wysłany: 18-01-2012, 10:18   

Tak to jest z polskimi urzędnikami którzy tak na prawdę są naszymi pracownikami zatrudnionymi by żyło nam się lepiej.
Brat rejestrował Carismę z gazem z Holandii i nie miał z tym żadnych problemów a ja rejestrowałem swoją bez gazu i musiałem tłumaczyć umowę kupna sprzedaży którą miałem dwujęzyczną.Celnik twierdził, że musi mieć potwierdzenie tłumacza przysięgłego zgodności słów na umowie. Więc wszystko tak naprawdę zależy którą nogo danego dnia wstał "Pan Urzędnik" :evil:

Juiceman 
Mitsumaniak
Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
Wysłany: 18-01-2012, 21:20   

Ja tam bym 90% ludzi tam pracujących powystrzelał w szczególności kierownica z celnego we wrocku. Parodia, a nie urzędnik moim zdaniem :wink:

Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI

plecho1 
Mitsumaniak

Auto: Laguna 3
Wysłany: 19-01-2012, 07:24   

Wystarczy aby rząd zmienił odpowiednio prawo, ale rząd to przecież też urzędnicy a jak wiemy to przecież "kruk krukowi oka nie wykole"

Odpowiedz do tematu