|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
silnik znów chyba awaria 1 |
Autor |
Wiadomość |
plecho1
Mitsumaniak
Auto: Laguna 3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 583 razy Dołączył: 02 Sty 2010 Posty: 10313 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 04-01-2012, 19:02
|
|
|
Może i faktycznie jeśli nieszczelność będzie niewielka a jeszcze po rozgrzaniu może i szczelina się powiększa.
Ale lepiej sprawdzić wszystko, kiedyś jeden "mechanik" chciał znajomemu robić pierścienie i głowicę z powodu pękniętej rurki od serwa. |
|
|
|
 |
krzypolo
Mitsumaniak

Auto: plymouth laser,Outlander Turbo
Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Lip 2006 Posty: 958 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 08-01-2012, 15:26
|
|
|
Podszedłem dzis do złomka dosyc entuzjastucznie i ... szybko mi zapał opadł ........ pokrywa zawroów od srodka własnie blisko 4 cylindra cała w bezowej mazi,=... sama kaszka ............... recę mi opadły.... nie będę juz robił kolejnego remontu....
Pytanie co teraz znim zrobić ? wyrejestrowac rozebrac na częsci ? zezłomowac ? próbowac sprzedac na części ? sam juz nie wiem , doradzcie mi prosze .....ale dojrzałem żeby się z nim rozstać |
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24327 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 08-01-2012, 20:39
|
|
|
krzypolo napisał/a: | ytanie co teraz znim zrobić ? | może czas poszukać zdrowego 4G63? - najlepiej DOHC |
|
|
|
 |
|
|