Odpalanie a sprzęgło |
Autor |
Wiadomość |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21000 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 07-12-2019, 14:45
|
|
|
ASO powinno dać radę, chyba że coś uszkodziłeś w kabelkach i błąd będzie powracał. |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
piotrek1110
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi ASX benzyna 1.6
|
Wysłany: 07-12-2019, 20:41
|
|
|
cyba nic nie uszkodziłem bo telikatnie było wszystko wypiete i spowrotem wpiete jedynie to że po odłaczeniu przekreciłem zapłon by zobaczyc czy radio odpala a nie podłaczyłem tej kostki od tych poduszek |
_________________ Lewandowski |
|
|
|
 |
Fredi1
Forumowicz
Auto: Mitsubiahi Asx1.6DI-D 4wd
|
Wysłany: 07-12-2019, 21:03
|
|
|
Ja też miałem ostatnio problem z poduszką bo przez przypadek odłączyłem wtyczkę, ale byłem zmienić opony na zimowe i w wulkanizacji była też mechanika to poprosiłem gościa i mi skasował za Free .Miał jakiś taki kabel podobny do Delphi ale niewiem co to było.
A jeżeli chodzi o odpalanie z wyciśnięty sprzęgłem to chyba chodzi bardziej o bezpieczeństwo żeby np. dziecko nie odpaliło auta na biegu . |
|
|
|
 |
piotrek1110
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi ASX benzyna 1.6
|
Wysłany: 08-12-2019, 10:58
|
|
|
A czy może być taka sytuacja że wina leży po stronie tego radia z Chin ktoś pisał że liczba pinow się nie zgadza ale tu patrzyłem że w kostce od radia jest 8 i od strony auta też 8 chyba że ja inaczej to rozumuje . Podłączyłem na chwilę stare radio i tam zapala się kontrolka błędu a w tym nowym nic dlatego to mnie zastanawia gdzie leży problem. Bym poszukał innego elektryka ale jeszcze będę miał montowana kamerkę i nie chce żeby to się powtórzyło tylko zastanawiam się czy palący błąd nie powoduje sytuację że poduszki nie są teraz całkowicie wyłączone |
_________________ Lewandowski |
|
|
|
 |
|