Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Jakie ceny w salonach??
Autor Wiadomość
Hiszpan 
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 20-11-2008, 19:51   

KowaliK napisał/a:
No ale dobra, koniec zbędnego gadania, przyjdzie Hiszpan i wlepi po czerwonym pasku. :rolleyes:
Spoko, spoko ;) na razie mi się nie zdarzyło, chociaż raz mi umknęło coś, za co "Hubeeert" musiał mnie wyręczyć :oops:

Wracając do cen, to z tego co pamiętam przy moim zakupie udało się wynegocjować dywaniki, listwy na progi i coś jeszcze. No, ale wtedy Outek wchodził na rynek, trzeba było dłuuugo wcześniej zamówić i cierpliwie czekać. Teraz, jak już jest tyle konkurencji na rynku pewno można coś lepiej wywalczyć ;)

[ Dodano: 20-11-2008, 19:53 ]
Antyey napisał/a:
Może sobie zrekomensuje i kupię quada suzuki :D
gootek napisał/a:
quad Suzuki - super pomysł 8)
Byle szybko, bo coś słyszałem o zmianie przepisów (obowiązkowa rejestracja, prawo jazdy kategorii AT)

gootek
[Usunięty]

Wysłany: 20-11-2008, 20:05   

Hiszpan napisał/a:
Wracając do cen, to z tego co pamiętam przy moim zakupie udało się wynegocjować dywaniki, listwy na progi i coś jeszcze. No, ale wtedy Outek wchodził na rynek, trzeba było dłuuugo wcześniej zamówić i cierpliwie czekać. Teraz, jak już jest tyle konkurencji na rynku pewno można coś lepiej wywalczyć ;)
No niestety przy nowościach często tak jest. Dużo lepiej, kiedy jakiś model już schodzi z rynku.

Hiszpan napisał/a:
...zmianie przepisów (obowiązkowa rejestracja, prawo jazdy kategorii AT)
:shock:
Nawet nie wiem co to jest kategoria AT?

Niestety, tylko coś stanie się bardziej popularne, a już fiskus dobiera się ludziom do portfeli.
:?

Hiszpan 
Mitsumaniak

Wysłany: 20-11-2008, 20:32   

gootek napisał/a:
Nawet nie wiem co to jest kategoria AT?
Jest w planach zrobienie kategorii AT, pod quady właśnie :doubt:
gootek napisał/a:
No niestety przy nowościach często tak jest. Dużo lepiej, kiedy jakiś model już schodzi z rynku.
Fakt. Na Outka I były niezłe promocje. No niestety I mnie osobiście się nie podoba. Chociaż jego osiągów możemy tylko pozazdrościć ;)
W tej chwili I chyba już w ogóle nie ma na polskim rynku, a jak są to jakieś ostatnie modele, z kiepskim wyposażeniem i niechodliwym kolorem - ale pewności nie mam.

ppowski 
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander II 2.2 DiD Instyle
Wysłany: 22-11-2008, 22:19   

Ja kupiłem 5 dni temu w Berlinie Outlandera MY09 2.2 instyle ( bez navi i szyberdachu) cena 24500 euro netto !!! polecam po co przepłacać !!! model 2,0 Did ok 2 tyś euro taniej i niższa oczywiście akcyza !

pozdr

PP

Wojtisek1 
Nowy Forumowicz

Auto: Vectra 1.9 CDTI
Wysłany: 23-11-2008, 09:25   

ppowski, netto brzmi ładnie, a jak wygląda cena po wszystkich opłatach?? Gdzie kupowałeś??

[ Dodano: 23-11-2008, 09:27 ]
:D :D :D buźki od synka

ppowski 
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander II 2.2 DiD Instyle
Wysłany: 23-11-2008, 10:23   

Cene obliczamy tak :
Outek 2.2 instyle: 24500x1,136x1,22xkurs euro(3,85)= 130 tys w polski salonie ok 147
Outek 2.0 did instyle 22500x1,031x1,22xkurs euro(3,85)= 109 tys w polsce 119

Dostawca sprawdzony, obsługa w j. polskim ( pomagają w dokumentach, przelewach i leasingu z Polski), przy odbiorze szampan,kwiaty i gadżety.

Juz teraz wiecie dlaczego w Niemczech wolą 2.2 DiD, różnica w cenie tylko 2200 euro, a poza spalaniem to tylko zalety tego silnika !!

Nie wiem czy na forum podajemy adresy sprzedawców ?? ale na priva podam wszelkie namiary na sprzedawce i pośrednika lesingowego i podziele sie wrażeniami !!

pozdr

PP

Hiszpan 
Mitsumaniak

Wysłany: 23-11-2008, 11:15   

ppowski napisał/a:
Nie wiem czy na forum podajemy adresy sprzedawców ??
To byłaby już reklama ;)
ppowski napisał/a:
ale na priva podam wszelkie namiary na sprzedawce i pośrednika lesingowego
To jest najrozsądniejsze wyjście :thumbleft:
Każdy zainteresowany otrzyma od Ciebie kompletne dane :D

Odpowiedz do tematu