Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Problem z otworzeniem samochodu
Autor Wiadomość
donaspl 
Nowy Forumowicz

Auto: space star 2020
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 16-07-2024, 20:47   Problem z otworzeniem samochodu

Cześć,
Rozładował mi się akumulator, zabrałem go do ładowania, ale przed wyjęciem zamknąłem samochód i zamknąłem klapę. Teraz nie mam jak otworzyć drzwi. Posiadam Space Star 2020 z system bezkluczykowym, więc nie mam żadnego wejścia na kluczyk. Z instrukcji wyczytałem, że jest awaryjny kluczyk i mam go, ale gdzie mam go włożyć ? przy żadnych drzwiach nie mam dziurki do klucza. W instrukcji tak na prawdę nic o tym nie ma. Lub może jest sposób żeby otworzyć przednią klapę i włożyć akumulator?

Bizi78 
Mitsumaniak
Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Wysłany: 16-07-2024, 21:36   

Zobacz czy czasem w klamce kierowcy nie na zaślepki pod którą jest miejsce na kluczyk.

donaspl 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 16-07-2024, 22:34   

Niestety na 100% nie ma. Siedzę już nad tym od kilku godzin i nie ma opcji, wszystkie klamki takie same bez możliwości zdjęcia czy ściągnięcia jakiejś zaślepki. Myślałem, że ja mam coś nie tak z samochodem, ale patrząc na aukcje np : https://www.otomoto.pl/os...h-ID6GyEyP.html

to tu jest dokładnie tak samo, po zbliżeniu można zobaczyć klamki, nie ma tam żadnych zaślepek ani nie są ściągalne. Mysłałem, że może przycisk do otwieralnia da się zdemontować, ale na pewno nie.

Juan Rapru 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Space Star (2022)
Wysłany: 27-07-2024, 20:24   

Wg. instrukcji fabrycznej, w kluczyku biernym jest schowany kluczyk awaryjny. Po wyjęciu powinien otwierać drzwi pasażera z przodu, przy czym gniazdo do kluczyka nie jest w samej klamce a obok.
Ewentualnie spróbuj się kontaktować z ASO gdzie go kupiłeś albo z Assistance dla Mitsubishi Motors Polska (tel. 22 46319 99).

[ Dodano: 01-08-2024, 22:11 ]
Dało się otworzyć? I jak?

donaspl 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 20-09-2024, 14:41   

Juan Rapru napisał/a:
Dało się otworzyć? I jak?

U mnie nie ma nigdzie wejścia na kluczyk. Poradziłem sobie w inny sposób i otworzyłem przednią klapę i włożyłem akumulator

Odpowiedz do tematu