|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Linki zmiany biegów |
Autor |
Wiadomość |
Toti91
Nowy Forumowicz
Auto: MITSUBISHI COLT VI Z30 2008
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-10-2024, 00:22 Linki zmiany biegów
|
|
|
Witam. Ostatnio przy wymianie sprzegła ściągając linkę z wybieraka zauważyłem naderwaną tuleje w cięgle. Przy składaniu wszystkiego do kupy linkę na wybierak byłem w stanie "nabić", ale niestety jest ona teraz pod kątem i ciężko wchodzą biegi (szczególnie 1,2 czyli najbardziej używane w mieście). Przepatrzyłem strony z częściami oraz pytałem w motoryzacyjnych, ale zestawów naprawczych do mojego Colta nie ma, a nowe linki są jedynie w ASO i kosztują 1100zł.
Będę szczery nie uśmiecha mi się tyle płacić.
Stąd mój temat. Jakieś rady, pomysły, wskazówki?
Jestem laikiem w temacie, mam nadzieję, że osoby które znają się na rzeczy zrozumieją o co mi chodzi. |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24307 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 10-10-2024, 07:21
|
|
|
Pokaż to na zdjęciu. Może się uda dorobić na drukarce 3D? |
|
|
|
 |
Toti91
Nowy Forumowicz
Auto: MITSUBISHI COLT VI Z30 2008
|
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24307 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 11-10-2024, 07:19
|
|
|
Proponuję ogarnąć tokarza, który na wymiar zrobi z mosiądzu. |
|
|
|
 |
|
|