|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wypadająca półośka |
Autor |
Wiadomość |
Jacko1
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Galant Kombi97 4G63
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Sie 2007 Posty: 25 Skąd: Drawsko Pomorskie
|
Wysłany: 30-09-2007, 11:07 Wypadająca półośka
|
|
|
Witam. Mam problem z wypadającą półośką krótszą. Chodzi o to że przy skręcie kołami półośka albo sie wydłuża albo skraca i u mnie jak sie skraca to zaczynają wystawać kamienie z przegubu przy skrzyni biegów co ostatnio zaskutkowalo wypadnięciem całkowicie półośki i rozwaleniem przegubu. Chciałbym sie dowiedzieć czy w różnych modelach galantów (chodzi konkretnie o rocznik 97 kombi z silnikiem 2.0) są różne długości półosiek? Jeśli będe szukał to muszę mieć konkretnie od tego rocznika i modelu. |
|
|
|
 |
doli73 [Usunięty]
|
Wysłany: 30-09-2007, 14:26
|
|
|
Jacko1 napisał/a: | Chciałbym sie dowiedzieć czy w różnych modelach galantów (chodzi konkretnie o rocznik 97 kombi z silnikiem 2.0) są różne długości półosiek? Jeśli będe szukał to muszę mieć konkretnie od tego rocznika i modelu. |
Tak. Pólośki różnią się gruboscią i długością. Prawdopodobnie masz założoną od innego modelu. Być może ten ktoś zobaczył że jest taka sama i założył, a ona poprostu może być minimalnie krotsza i będzie lipa. |
|
|
|
 |
Jacko1
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Galant Kombi97 4G63
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Sie 2007 Posty: 25 Skąd: Drawsko Pomorskie
|
Wysłany: 30-09-2007, 15:39
|