|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.9DI-D] Dlugie, słabe odpalanie |
Autor |
Wiadomość |
marcinmarcin [Usunięty]
|
Wysłany: 05-01-2009, 16:47 [Cari 1.9DI-D] Dlugie, słabe odpalanie
|
|
|
Witam... Zwracam sie z uprzejma prosba o pomoc lub rade gdyz mam nastepujacy problem: Przy zapalaniu mojej Cari musze dlugo krecic rozrusznikiem (3-5 sek.) i dopiero odpala. Nie sa to raczej swiece ani cofajace sie paliwo bo dzieje sie tak na zimnym jak i zarowno na cieplym silniku. Nawet jezeli samnochod jest w pelni rozgrzany, zgasze go i za sekunde zapalam to nadal jest to samo. Problem ten powstal po tym zdarzeniu: http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=30802 chyba,ze mi sie wydaje i jest to czysty przypadek. Moze rozrzad mi sie przestawil w co watpie? Jak to najlepiej sprawdzic i gdzie szukac przyczyny? |
|
|
|
 |
slawek st
Forumowicz
Auto: carisma DI-D+/2003r
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 8 razy Dołączył: 24 Lis 2006 Posty: 391 Skąd: pomorze
|
Wysłany: 05-01-2009, 19:34
|
|
|
Miałem podobną sytuację, opisywałem To i To też |
|
 |
marcinmarcin [Usunięty]
|
Wysłany: 07-01-2009, 09:34
|
|
|
Dzieki kolego... podjade na kompa i zobacze co mi tam powiedza. Mam nadzieje,ze cos wykryja ale jak narazie to przy tych mrozach nie odpala mi. Albo mam padniete swiece albo prad do nich nie dochodzi bo nawet z kabli nie odpala... |
|
|
|
 |
|
|