|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
wymiana anteny |
Autor |
Wiadomość |
Przemas_pepe
Nowy Forumowicz Przemek
Auto: Mitsubishi Outlander II
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-09-2016, 09:15 wymiana anteny
|
|
|
Witajcie. czy ktoś wymieniał może antene w swoim outku? u mnie niestety coś chrupie i antena bezwładnie opada. zdemontowalem lampkę oświetlenia bagażnika ale tam żadnych śrub nie widzę, czy trzeba demontkwac podsufitke , czy można zamontować jakaś inna antene czy musi być oryginał? ??? proszę o sugestię. |
|
|
|
 |
jurellas
Forumowicz

Auto: outlander 2008 2.0DiD
|
Wysłany: 30-09-2016, 09:30
|
|
|
Na pewno trzeba odciągnąć podsufitkę na tyle aby zobaczyć antenę od dołu.
Podnosisz gumową uszczelkę, następnie podważasz plastykową łyżką do kołków lub czymś podobnym i wyjmujesz kołki w dół,musisz się liczyć z tym że się połamią.
Można dokupić w sklepie z artykułami motoryzacyjnymi jakieś podobne zamienniki.
Też muszę się dobrać do anteny,ale najpierw sprawdzę za stacją m.m. Mam słaby sygnał radiowy,nie wiem czy tak ma być czy gdzieś ten sygnał nie dochodzi. Tzn podstawowe stacje ściąga ale jadąc np przez las,już je traci. |
_________________ 126p,Zastava,126p,Golf,126p,Wartburg,125p,Polonez,Taunus,Punto,Croma,Vectra,Astra,Frontera,Audi,Jimny,Outlander 1986-20015 Zabudowa miśka - http://forum.karawaning.p...-nasza-salonka/ |
|
|
|
 |
supeer
Forumowicz
Auto: C-crosser 2.2 2010r
Pomógł: 4 razy Dołączył: 03 Sty 2015 Posty: 217 Skąd: Elbląg
|
|
|