Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[EAx 97-04] 2.0 - '97r, sedan, Żywiec; '98, kombi, Dobroń
Autor Wiadomość
arthes
[Usunięty]

Wysłany: 16-08-2010, 22:29   [EAx 97-04] 2.0 - '97r, sedan, Żywiec; '98, kombi, Dobroń

Witam Panowie jak w temacie szukam Galanta w oko wpadły mi takie oto ogloszenia i proszę o pomoc :

1)
http://allegro.pl/show_item.php?item=1185938890

Kod:
Parametry
Rok produkcji (1900 - 2100):     1997
Przebieg (km):     175645
Pojemność silnika (cm3):     1998
Moc silnika (KM):     140
Skrzynia biegów:     Manualna
Rodzaj paliwa:     Benzyna

Typ:     Sedan/Limuzyna
Liczba drzwi:     4/5
Kolor:     inny
Stan:     Używany
Uszkodzony:     Nie
Wyposażenie     ABS, Autoalarm, Wspomaganie kierownicy, Centralny zamek, Poduszka powietrzna, Elektryczne szyby, Szyberdach, Lakier metallic, Alufelgi, Elektryczne lusterka, Immobilizer, Komputer pokładowy
Informacje dodatkowe     Sprowadzony
Zamów inspekcję Co to jest inspekcja pojazdu?

Opis
Witam! Dziś do zaoferowania mam PIĘKNEGO GALANTA 140koni. Autko przywiezione z niemiec super stan, 4el. szyby, el. szyberdach, el. lusterka abs, 4 poduszki powietrzne, alu ozeta 17cali!!!!! Zapraszam na jazdę. Do opłat ok 1100zł kontakt tylko telefoniczny 501-367-557

2)
http://otomoto.pl/mitsubi...-C14646975.html

Kod:
Cena (brutto):

9 900 PLN / 2 473 EUR (do negocjacji)
Finanse:

OtoKredyt: miesięczna rata na to auto już od 230 zł + OC Gratis
Kalkulator OC AC 12 firm - porównaj i kup tanio online lub przez telefon
Kategoria:

Kombi
Informacje:

Wersja: VI, Rok produkcji: 1998, Przegląd: 07/2011, Ubezpieczenie: 08/2011, 151 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 136 KM (100 kW), Pojemność skokowa: 1997 cm3, benzyna, niebieski-metallic, Liczba drzwi: 4/5, Status pojazdu sprowadzonego: sprowadzony/zarejestrowany, Kraj pochodzenia: Niemcy, Kraj aktualnej rejestracji: Polska.
Dodatkowe wyposażenie:

ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, ASR, centralny zamek, poduszka powietrzna, wspomaganie kierownicy, immobiliser, światła przeciwmgłowe, przyciemniane szyby
Dodatkowe informacje:

pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, bezwypadkowy
Opis pojazdu:

Sprzedam Mitsubishi Galanta, świeżo sprowadzony i zarejestrowany w Polsce. Rok prod 1998. Stan techniczny i wizualny bardzo dobry, posiada normalne ślady użytkowania. Posiada książkę sewisową, przebieg autentyczny. Pełna dokumentacja.

Posiada:
-wspomaganie kierownicy
-4 poduszki powietrzne
-ABS
-ASR
-4 elektryczne szyby
-elektryczne lusterka
-światła przeciwmgłowe
-centralny zamek
-klimatronic (100% sprawny)
-przyciemnione szyby z atestem
-aluminiowe felgi "17 z prawie nowymi oponami DOT 1609
-obrotomierz
-roleta
-relingi
-3 orginalne kluczyki

Samochód dla miłośników marki, przestronne i wygodne nadwozie połączone z 136 konnym silnikiem kombi gwarantuje dynamikę i satysfakcję z jazdy. Samochód godny polecenia.

Więcej info pod 781 165 794
Dane kontaktowe

Serwis otoMoto nie posiada dodatkowych danych Sprzedającego, poza zawartymi w ogłoszeniu.

Polska , Dobroń (woj. łódzkie),
tel.: +48 781165794
Rozmowa Gadu-Gadu 10427029

Czemu wybór padł na Galanta ? Bo to japonczyk duży wygodny . Rozważałem jeszcze Volvo V/S 40 bądz Alfe 156 ale gal wydaje się najrozsądniejszy . Chce najchetniej nie dużo jeżdżony po naszym kraju . Bez gazu gdyż gaz chce montować samemu . Może ktoś coś słyszał i poleca ? Może ma jakiegoś znajomego co sprowadza Miśki ? Aha i cena do 10000 zl . I silnik 2.0 wiem wiem że 2.5 ma lepsze wrażenia z jazdy :p lecz 2.0 jest tanszy w utrzymaniu . Proszę o pomoc i z góry dzięki

[ Komentarz dodany przez: fj_mike: 17-08-2010, 11:23 ]
Dostosowałem twój post do wzoru jaki tu obowiązuje
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 17-08-2010, 11:28, w całości zmieniany 3 razy  

fj_mike 
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 17-08-2010, 11:20   

Pierwszy Galant z Żywca jest po przygodzie. Malowany cały przód, zderzak przedni nie kompletny a w zasadzie to goły.
Stan licznika źle przepisany, fakt tylko 5 tysięcy :D
Ja bym sobie odpuścił go na starcie.

O drugim za wiele nie można powiedzieć z tych zdjęć. Domyślam się, że pochodzi z prywatnych rąk. Nie wygląda brzydko i uważam, że warty obejrzenia.

Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły
by Owczar

arthes
[Usunięty]

Wysłany: 17-08-2010, 11:26   

http://otomoto.pl/mitsubi...-C14625412.html

a mike o tym co sądzisz ?

fj_mike 
Mitsumaniak

Wysłany: 17-08-2010, 11:34   

arthes, pomęczę Cię trochę :wink:
Posty mają mieć taki wygląd
Wzór posta w dziale "Chcę Kupić Galanta"
Maks dwa auta na temat. Dzięki temu łatwo znaleźć czy takowy Galant był już opisywany.

Ten nie wygląda źle. Przebieg bardzo możliwy. Poczytaj jednak o 2.4GDI.

2.4 GDI FAQ

Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły
by Owczar

fj_mike 
Mitsumaniak

Wysłany: 17-08-2010, 11:37   

Nie zauważyłem naklejki MM w pierwszej chwili. To jest auto usera radek79.
Tutaj temat z jego drugim miśkiem:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=52826

by Owczar

arthes
[Usunięty]

Wysłany: 17-08-2010, 13:10   

GDI nie zauważyłem -odpada chce zagazować miśka co do postów to nie przeczytałem faq moja wina ;P a macie może namiar na tego Pana z gliwic ?

fj_mike 
Mitsumaniak

Wysłany: 17-08-2010, 13:27   

arthes napisał/a:
a macie może namiar na tego Pana z gliwic ?

Szukaj w starych tematach, numer telefonu powinien być wklejony w tekście.

by Owczar

Odpowiedz do tematu