|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
chce kupic msr II na co zwrocic uwage |
Autor |
Wiadomość |
damsand
Forumowicz

Auto: Outlander I Lift
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-11-2010, 17:19 chce kupic msr II na co zwrocic uwage
|
|
|
interesuja mnie kazde spostrzezenia interesuje mnie silnik 2,4 jakise jest jego spalanie i jak wypada przynim 2.0 jak z podwooziem i ukladem jezdnym jak z siedzieniami jakie sa mozliwosci przewozowe jezdne itd ergonomia i jakosc wykonania |
_________________ http://forum.mitsumaniaki...p=683418#683418
 |
|
|
|
 |
neropipistrello
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi space runner
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-12-2010, 13:32
|
|
|
Z moich doświadczeń:
jeżdzę runnerami od 2002 r najpierw 1 teraz 2 gdi2,4 spalanie okropne ok 10 w dobrym układzie 9.6 lubi olej!!! tak srednio kilka razy w roku trzeba dolewać, jeśli trafisz na nie zdezelowany model to będziesz zadowolony, autko szybkie, zwrotne, pojemne, ja osobiście nie zamienię go na inne, choć utrzymanie go kosztuje ze względów na częste naprawy...to auto dla fanatyków modelu, ma duszę, magię, to coś co rózni je od innych, polecam go ale tylko dla takich, którzy sa tego pewni że podołają wszelkim wyzwaniom tego autka pozdrawiam
aha nie zrażaj się że tą opinię wystawiła baba, bo wiem że ignorujecie nas czasami... |
|
|
|
 |
|
|