Spot Andrzejkowy |
Autor |
Wiadomość |
wojzi
Mitsumaniak

Auto: Carisma Elegance 1.8 GDI 122KM
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-11-2011, 14:11 Spot Andrzejkowy
|
|
|
Witam.
Mamy zaproszenie od MitsuManiaków świętokrzyskich na wspólne Andrzejki w Kielcach.
Termin 26 listopada (sobota)
Godzina: 20
Miejsce: Klub MK Bowling
W programie:
1. turniej gry w kręgle. Na początku turnieju eliminacje do finału na dwóch torach - na jednym Małopolska, a na drugim Świętokrzyskie. A potem w finale po 2 - 3 najlepsze osoby od nas i od nich.
2. Jeśli ktoś nie chce grać w kręgle, można pograć w cymbergaja, billard i inne gry.
3. Po kręglach dyskoteka z dostępną wróżką
4. Zabawa do ok. 4 nad ranem.
I teraz najważniejsze, nasi gospodarze pokrywają dla pierwszych 30 osób wejście do lokalu + miejsce w loży VIP oraz nagrodę dla zwycięzcy konkursu gry w kręgle.
Tak, że nasze koszty to tylko: koszty gier: kręgle 80 zł/h (po zniżce 72zł/h), więc jak się ściepniemy w kilka osób to wychodzi tanio, koszty tego co zjemy i wypijemy, no i koszt noclegu - chyba że po zakończeniu imprezy zawiniemy się od razu do domu.
Jeśli idzie o transport możemy tam jechać każdy osobno, albo kolumną. Ja osobiście proponuję, coby w celach oszczędnościowych nie jechać każdy swoim Miśkiem tylko skrzyknąć się i pojechać integracyjnie. Zaletą oprócz mniejszych wydatków jest też, że jeden robi za łosia, a reszta może imprezować na całego. Ja mogę być szoferem .
To by było na tylę, proszę o wpisyanie się na listę. Zasada kto pierwszy ten lepszy. Wejście jak pisałem jest sponsorowane tylko dla pierwszych 30 osób, pozostali będą musieli sobie to opłacić z własnej kieszeni.
1. wojzi (1 osoba) |
|
|
 |
meydey000
Mitsumaniak meydey

Auto: ea5w v6 se; magnum 480 dxi eev
Dołączył: 26 Mar 2011 Posty: 588 Skąd: TSK Skarżysko Kamienna
|
Wysłany: 07-11-2011, 19:21
|
|
|
start ok 18-19. |
_________________ jest ryzyko-jest zabawa |
|
|
|
 |
Wojciech Bogacz
Mitsumaniak

Auto: Lancer C66A, Sigma Kombi
|
|
|
|
 |
Tomek
Mitsumaniak forumowy ekspert

Auto: Q50s Red Sport
|
|
|
|
 |
Wojciech Bogacz
Mitsumaniak

Auto: Lancer C66A, Sigma Kombi
|
Wysłany: 28-11-2011, 15:23
|
|
|
Ja też jestem wielce ciekawy jak impreza poszła bo osobiście Wojzi miał mnie zabrać i byłby to zrobił, ale niestety mój sprzęt zastrajkował i nie chciałem zostawiać mojego taty z tym problemem samego więc zostałem - trudno się mówi heh.
Prosimy więc o relację, raport czy cokolwiek na temat imprezy - zdjęcia mile widziane )) |
_________________ Lancer 1,6 C66A
(Była) Nasza Sigma Kombi |
|
|
|
 |
meydey000
Mitsumaniak meydey

|
Wysłany: 28-11-2011, 18:56
|
|
|
niech się wojzi wypowie.
wstyd się przyznawać. do dzisiaj mam moralniaka... |
|
|
|
 |
dawidoski13
Mitsumaniak
Auto: Galant SE 98'2.0 16V LPG
|
Wysłany: 28-11-2011, 19:40
|
|
|
Uchh, znaczy się,że impreza była morowa... |
|
|
|
 |
meydey000
Mitsumaniak meydey

|
Wysłany: 29-11-2011, 01:03
|
|
|
chodzi też o co innego. oficjalnie chciałbym podziękować wojzi'emu za przybycie i spędzenie miło czasu.
znów bawiliśmy się jak dzieci... |
|
|
|
 |
wojzi
Mitsumaniak

Auto: Carisma Elegance 1.8 GDI 122KM
|
Wysłany: 30-11-2011, 21:10
|
|
|
Sorry, że dopiero teraz, ale w pracy mam taki zaryp, że ostatnio na forum prawie w ogóle nie zaglądam.
No więc wybawiłem się setnie. Kręgle i cymbergaj super sprawa, ale najlepsze towarzystwo. Kto nie był niech żałuje.
Meydey nie musisz mieć moralniaka - zabawa była przednia a i wspominać co będzie |
|
|
 |
meydey000
Mitsumaniak meydey

|
Wysłany: 01-12-2011, 00:41
|
|
|
oj będzie co wspominać. szkoda że ciśnieniomierza nie miałem przy sobie bo chyba miałem 250/150 i puls ze 150. bosze... |
|
|
|
 |
|