Zamknięty przez: JayChyl 23-03-2012, 17:40 |
ANKIETA ZMIANY MODERATORA REGIONU PODLASKIEGO |
ANKIETA ZMIANY MODERATORA REGIONU PODLASKIEGO |
JESTEM ZA ZMIANĄ MODERATORA |
|
37% |
[ 3 ] |
JESTEM PRZECIW ZMIANIE MODERATORA |
|
62% |
[ 5 ] |
|
Głosowań: 8 |
Wszystkich Głosów: 8 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
cwaniak
Mitsumaniak

Auto: Lancer 1.8 DI-D 115KM
Kraj/Country: Belgium
|
Wysłany: 24-02-2012, 09:44 ANKIETA ZMIANY MODERATORA REGIONU PODLASKIEGO
|
|
|
Zadania Moderatora regionalnego:
1. Moderowanie (pilnowanie regulaminu i porządku) na podforum regionu podlaskiego.
2. organizowanie i uczestnictwo w spotach regionalnych i późniejsza ich krótka fotorelacja na forum.
3. Dostarczanie na spoty gadżetów klubowych
4. Dopisywanie do grupy Podlaskiej nowych użytkowników forum z Waszego regionu
5. Organizowanie co jakiś czas gadżetów regionalnych
6. Własna inwencja twórcza
Czy waszym zdaniem JayChyl wywiązuje się z nich ?????
Wiem ze mało kiedy ktoś tu zagląda ale może coś się uda nam zmienić
Koledzy nie mamy nic do stracenia za to możemy coś zyskać
Co Wy na to opinie mile widziane |
_________________ MITSUBISHI LANCER 1.8 DI-D 115KM
Mitsubishi CARISMA 02r 1.9 DI-D
Mitsubishi CARISMA 01 1.6 16V sprzedana dla trol81
 |
|
|
|
 |
mitsu_pl
Forumowicz

Auto: Subaru Forester
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-02-2012, 00:27
|
|
|
Jeżeli nawet, to kto się zgłosi na jego miejsce? |
_________________ Subaru Forester SF FL - 2000r.
Subaru Forester SF - 1999r.
Subaru Outback BI - 2005r.
Mitsubishi Galant E88A 2.5 TT |
|
|
|
 |
cwaniak
Mitsumaniak

Auto: Lancer 1.8 DI-D 115KM
Kraj/Country: Belgium
|
Wysłany: 26-02-2012, 11:06
|
|
|
Przeprowadzimy ankietę w której wybierzemy moderatora, a chętny zawsze ktoś będzie
[ Dodano: 09-03-2012, 13:24 ]
Koledzy czy wam naprawdę nie zależy na zmianach, czy raczej tu nikt nie zagląda |
_________________ MITSUBISHI LANCER 1.8 DI-D 115KM
Mitsubishi CARISMA 02r 1.9 DI-D
Mitsubishi CARISMA 01 1.6 16V sprzedana dla trol81
 |
|
|
|
 |
JayChyl
Mitsumaniak
Auto: EA5A 01' Avance TipTr.
|
Wysłany: 19-03-2012, 19:43
|
|
|
Moje skromne zdanie:
1. Moderowanie (pilnowanie regulaminu i porządku) na podforum regionu podlaskiego. - w części, choć niewiele jest tutaj do poprawiania, nowy topic powstaje raz na kilka tygodni a nowe posty pojawiają się dość rzadko. Pragnę podkreślić, że po uzyskaniu statusu moderatora zrobiłem porządek z najważniejszymi tematami, w tym również tematami przypiętymi. A trochę nieporządku tu było...
2. Organizowanie i uczestnictwo w spotach regionalnych i późniejsza ich krótka fotorelacja na forum. prawie zawsze - tylko raz zaniechałem fotorelacji z najświeższego spotu w Białymstoku, ale zdjęcia mam więc pozostaje kwestia dodania ich do tematu o spocie. Myślę też, że mitsu4x4_pl załączył dość wystarczającą fotorelację.
3. Dostarczanie na spoty gadżetów klubowych - prawie zawsze. Niestety zaniechałem powyższego jeden raz podczas najświeższego spotu. Po prostu wyleciało z głowy. Spot był w Białymstoku, jestem z Łomży. Gdybym mieszkał w Białymstoku, bez problemu mógłbym naprawić błąd i szybko dostarczyć gadżety. Przy najbliższym spocie postaram się nie zapomnieć i dostarczyć gadżety.
4. Dopisywanie do grupy Podlaskiej nowych użytkowników forum z Waszego regionu - Nie dopisuję przyznaję, jednak podejrzewam, że warto dodawać tylko tych użytkowników z podlaskiego, którzy udzielają się na forum regionalnym woj podlaskiego
5. Organizowanie co jakiś czas gadżetów regionalnych - w jaki sposób? Gadżety przysyła ktoś kto stoi wyżej mnie .
6. Własna inwencja twórcza - Średnia, choć nie często jest sens wymyślać coś nowego, gdyż region Podlaski jest tak słabo rozwiniętym regionem pod względem integracji Mitsumaniaków w spotach, że nawet bardzo kreatywni i utalentowani mieliby problem z organizacją jakiegokolwiek spota. No chyba, że ktoś zaproponowałby nagrodę w wysokości chociażby 100zł dla każdej osoby, która stawi się na spocie...
Jeżeli tak bardzo zależy wam na zmianie, mówi się trudno. Będę życzył regionowi szybszego rozwijania się. |
|
|
|
 |
Arktic
Mitsumaniak
Auto: Lancer 4g63
|
Wysłany: 21-03-2012, 23:20
|
|
|
Cześć wszystkim. Jestem na forum od niedawna ale zdążyłem zauważyć, że na podlaskim podforum strasznie mało się dzieje w porównaniu do innych województw może jest to spowodowane tym ,że jesteśmy porozrzucani po całym województwie a może po prostu tym ,że nikomu się nie chce uczestniczyć w spotach(ja osobiście chętnie wziął bym udział przynajmniej w jednym żeby poznać innych MM) dlatego chciałbym zaproponować luźniejsze rozwiązanie jest to luźny pomysł więc nie każdy musi się zgadzać ale fajnie by było żeby przynajmniej ktoś coś po mnie napisał(nawet po to żeby zobaczyć ilu jest nas aktywnych), co do mojej propozycji to skoro nierealne jest regularne organizowanie spotów to przynajmniej fajnie by było urządzać gdybyśmy spotkali się raz na np. 3 miesiące sądzę ,że było by to wykonalne i nie zniechęciło zbyt częstymi spotkaniami tyle z mojej strony. co do tematu(bo wypadało by się do niego odnieść w tym poście) to nie znam nikogo z regionu i trudno mi na kogoś głosować lub odwoływać ale skoro nie ma innych chętnych do tej funkcji to chyba i tak zostanie po staremu.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
marycjusz
Mitsumaniak marycjusz
Auto: SIGMA 3.0 V6 24v
|
Wysłany: 22-03-2012, 14:03
|
|
|
Słuchajcie, z tego co widzę, to po prostu chyba za mało nas jest Mitsumaniaków Podlaskich zapisanych na forum i dlatego nic tu się za bardzo nie dzieje. Moderator może robić wiele ale jak nie ma ludzi to jak to się mówi "z pustego nie nalejesz"
Może najpierw trzeba by było odświeżyć/założyć nowy temat (tu zadanie dla moderatora) odnośnie ilości osób czynnie uczestniczących w życiu forum naszego regionu ? Bo ciekawy jestem jakby to wypadło na chwilę obecną - dopiero potem można określić czy jest sens w ogóle coś zmieniać, bo jeżeli czynnych jest 5 osób......no to cóż tu można zmienić ?
[ Dodano: 22-03-2012, 14:47 ]
A tak w ogóle to jak jeżdżę po Białym, oglądam się za znaczkiem MITSUBISHI i widzę że jest trochę pojazdów z trzema diamentami (młodszych i starszych). Myślę że niezbyt dużo ludzi orientuję się w temacie że w ogóle takie forum istnieje - kupują mitsubishi, jeżdżą i tyle. Można by nieco nasz region rozruszać np w ten sposób :
- Każdy z nas MM i tak ogląda się na co dzień za znaczkami mitsu na autach, każdy z nas widzi gdzieś carismy, galanty, pajero, lansery itp na parkingach itd. Jakby tak wozić w swoim mitsu ulotki ...widzisz gdzieś na parkingu Mitsubishi, idziesz, bach ulotkę z zaproszeniem do forum pod wycieraczkę szyby Myślę że w ten sposób nasze grono mogłoby się powiększyć, a i tym samym więcej by się działo na Podlaskim forum |
_________________ SIGMA 1992, 3.0 V6 24v, 205 KM
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=85062
Subaru Forester S Turbo 1999, 177 KM
SIGMA KOMBI 1993, 3.0 V6 12v, 170KM (Brat)
DIAMANTE KOMBI 1995 3.0 V6 12v,170 KM (BRAT)
Duży Polski Fiat (brat)
Galant E56A USA, 1993, 2.4 DOHC 160 KM sprzedany dla WillyTheThird
Mój były Galant E54A 2.0 V6 1995 M/T (Sprzedany)
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=70368
Fiatolot : http://forum.mitsumaniaki...der=asc&start=0
 |
|
|
|
 |
Arktic
Mitsumaniak
Auto: Lancer 4g63
|
Wysłany: 22-03-2012, 17:55
|
|
|
Marycjusz jeśli chodzi o małą liczbę forumowiczów z podlaskiego to nie chce mi się wierzyć ,że na 20 000 ludzi zarejestrowanych na forum jest nas tak niewielu(podlasian) dlatego popieram założenie nowego tematu dot. sprawdzenia liczby aktywnych i zainteresowanych integracją (w ramach forum oczywiście) osób. |
|
|
|
 |
JayChyl
Mitsumaniak
|
|
|
|
 |
igi
Mitsumaniak
Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
|
Wysłany: 22-03-2012, 18:17
|
|
|
Zawsze w naszym regionie dzialo sie niewiele. Jackie sprzedaje mnostwo Miskow ale nie przeklada sie to na liczbe aktywnych forumowiczow.
Czy zmiana moda cos pomoze? Nie wydaje mi sie.
Co do ulotek to pomysl jest dosc ciekawy. Jak powstawaly mitsumaniaki to wiele osob z innych regionow zachecala ludzi do forum i jak widac w niektorych regionach to pomoglo. |
|
|
|
 |
JayChyl
Mitsumaniak
|
Wysłany: 22-03-2012, 18:22
|
|
|
Na ulotkach można by zrobić jakąś "wyczesaną" grafikę, a ludzi zachęcić do rejestracji. Zwabić może tekst informujący o zniżkach w sklepach (głównie IC) dzięki karcie klubowej oraz informacja o serwisówkach poszczególnych modeli Mitsubishi oraz informacja o możliwej pomocy w przypadku usterek.
Kwestia dobrego zredagowania i ładnej grafiki. Reszta do załatwienia w drukarni. |
|
|
|
 |
benq
Mitsumaniak
Auto: O1 2.0 benzin 136 KM 2003r.
|
Wysłany: 22-03-2012, 20:18
|
|
|
No cóż taki już nasz region jest. Jeżdżąc po Białymstoku jeszcze nigdy nie zauważyłem żeby ktoś jakoś na mnie spojrzał jadąc swoim miśkiem. Wszyscy mkną do swoich spraw - tacy już u nas ludzie. Ja osobiście zbyt wiele nie udzielam się na forum bo nie bardzo mam czas a po drugie niezbyt wiele się tu dzieje. Ale moda bym nie zmieniał bo nie widzę w czym jest problem - to nie jego wina tylko użytkowników.
Pozdro. |
|
|
|
 |
rajder
Mitsumaniak
Auto: daf 105
|
Wysłany: 22-03-2012, 20:22
|
|
|
Jest w naszym regionie świetny grafik można z nim porozmawiać w tej sprawie - kordiank2 a to jego strona http://kordianmichalski.com/ |
|
|
|
 |
marycjusz
Mitsumaniak marycjusz
Auto: SIGMA 3.0 V6 24v
|
Wysłany: 22-03-2012, 20:30
|
|
|
benq napisał/a: | Jeżdżąc po Białymstoku jeszcze nigdy nie zauważyłem żeby ktoś jakoś na mnie spojrzał jadąc swoim miśkiem |
No własnie ! ja tak samo , jeżdżę, macham rękami, migam swiatłami i nic
Ale nie ma co narzekać tylko właśnie trzeba to trochę ogarnąć, ja pomysł rzuciłem z ulotkami, ktoś "wyżej" od nas niech to pociągnie ja ze swojej strony też się zorientuje w temacie ulotek bo również mam kogoś na oku, ale na razie nic nie będę mówił, dopiero jak coś wyjdzie |
_________________ SIGMA 1992, 3.0 V6 24v, 205 KM
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=85062
Subaru Forester S Turbo 1999, 177 KM
SIGMA KOMBI 1993, 3.0 V6 12v, 170KM (Brat)
DIAMANTE KOMBI 1995 3.0 V6 12v,170 KM (BRAT)
Duży Polski Fiat (brat)
Galant E56A USA, 1993, 2.4 DOHC 160 KM sprzedany dla WillyTheThird
Mój były Galant E54A 2.0 V6 1995 M/T (Sprzedany)
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=70368
Fiatolot : http://forum.mitsumaniaki...der=asc&start=0
 |
|
|
|
 |
JayChyl
Mitsumaniak
|
Wysłany: 23-03-2012, 17:40
|
|
|
Zamykam temat, gdyż nie ma sensu dalej ciągnąć tej ankiety. Zajmijmy się prężnym rozwojem regionu oraz organizacją najbliższego spotu. Póki co prężnie idzie |
|
|
|
 |
|