|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Owczar 15-05-2012, 10:35 |
[EAx 97-04] Galant 2.5 V6 AVANCE 2001 Czarna pod Warszawą |
Autor |
Wiadomość |
quazar9188
Nowy Forumowicz
Auto: Galant 2.5 v6 sport sedan
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-04-2012, 12:46 [EAx 97-04] Galant 2.5 V6 AVANCE 2001 Czarna pod Warszawą
|
|
|
Witam!!
Mam zamiar kupić Galanta w sedanie, najlepiej w manualu. Rozglądam się już dłuższy czas i dość ciężko jest znaleźć odpowiedni egzemplarz. Co myślicie poniższym ogłoszeniu auto już trochę jest na serwisach aukcyjnych, może ktoś oglądał.
http://otomoto.pl/mitsubi...-C23131804.html
Samochód po opłatach gotowy do rejestracji w Polsce - wszystko opłacone.
Większość samochodów ogłaszanych to nie opłacone pojazdy do których należy doliczyć
ok. 2500 zł za auto z silnikiem 2.5 litra (sama akcyza 18,6 % wartości)
Wyjątkowo zadbany egzemplarz !!! Nie wymaga żadnych inwestycji , wszystko jest porobione - będzie służył przez wiele tysięcy kilometrów.
Najlepsza wersja fabryczna AVANCE Mitsubishi Galant 2.5 V6 z rynku Niemieckiego.
Samochód ma przejechane tylko 168 tys. km. Silniki te robią po 400 – 500 tys. km bez remontu. To auto będzie służyć latami. Wiem coś o tym ponieważ pracowałem w ASO Mitsubishi.
Mam 42 lata. Sprowadzam tylko japończyki z Niemiec również na zamówienie. Moje priorytety to Mitsubishi i Mazda które jako nieliczne marki są produkowane wyłącznie w Japonii. Taki właśnie jest Galant który tam produkowany w całości jest zupełnie bezawaryjnym autem. Potwierdzają to statystyki Dekra itp. Za podobne samochody typ Honda, Toyota, Audi , Mercedes z silnikami 2.5 V6 zapłacimy ok. 6 tys. zł więcej a one w niczym nie są lepsze od Mitsubishi które w Japonii jest marką najbardziej pożądaną.
Powyższy Galant jest z jednostką napędową 2500 V6 24V która jest niezwykle trwała, dynamiczna ( 8,9 sec do 100km/h) i spala tyle samo co silnik 2.0/16V czyli ok. 10 l w mieście a tylko 8,5 l w trasie.
Silniki te nadają się jak najbardziej do założenia instalacji gazowej i wtedy mamy spalanie takie jak w oszczędnym Dieslu czyli ok. 28 pln to koszt 100 km. (diesel spali 6 litrów x 5,8 pln = 34,8 pln)
Samochód jest od II wł. mającego teraz 39 lat, poprzedni miał 64 ( według dok. Niemieckich ) , z udokumentowanym przebiegiem (ks. serwisowa) regularnie serwisowane w ASO Mitsubishi, wyjątkowo zadbane i bezwypadkowe.
Zapraszam na oględziny , kontrolę na dowolnej stacji – warsztacie.
Wystawiam fakturę VAT – marża. (nie ma już opłaty skarbowej)
POLECAM |
Ostatnio zmieniony przez quazar9188 29-04-2012, 23:55, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
m6riano
Mitsumaniak Użytkownik zbanowany

Auto: EA2W,98r,136KM,LPG 446tkm
Pomógł: 25 razy Dołączył: 24 Sie 2009 Posty: 7356 Skąd: Gdzie Syrenka w herbie jest!
|
Wysłany: 29-04-2012, 13:31
|
|
|
quazar9188 napisał/a: | najlepiej w manualu |
1.Manual odradzam..częściej sie psuje a na TipTronicu jest ponoć większa frajda...
2.Dostosuj temat do wymaganego wzoru..
3.Ten handlarz już nie raz był opisywany na forum, raczej negatywnie(inne roczniki niż w rzeczywistości...poprzednie właściciele zawsze w okolicach czterdziestki, itd,itp)
więc musiałbyś sam ocenić autko(najlepiej na stacji diagnostycznej) bo zazwyczaj autka ma wypasione ale i tez odpicowane... |
_________________ Użytkownik zbanowany za działalność komercyjną - produkcja i sprzedaż naklejek Klubowych Mitsumaniaki.
 |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 29-04-2012, 16:56
|
|
|
quazar9188, przeczytaj zanim założysz temat:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=40247 |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
Slaw
Forumowicz Śmigma

Auto: Sigma 3.0 V6 24v 93r
Pomógł: 18 razy Dołączył: 25 Lut 2007 Posty: 343 Skąd: Suwałki
|
Wysłany: 11-05-2012, 10:14
|
|
|
Od tego gościa z czarnej odradzam kupno,on wystawia kilka aut.Byłem tam sta nie warte połowy tego co chce i strasznie oszukuje w opisach,stanowczo odradzam zwykły handlarz i oszust |
|
|
|
 |
Owczar
Forumowicz
Auto: CLS 450
Pomógł: 282 razy Dołączył: 14 Lip 2008 Posty: 14378 Skąd: Pruszków
|
Wysłany: 15-05-2012, 10:35
|